Postkort fra Thailand – Ao Nang

Vi ankom til Ao Nang i regnvejr og det fortsætte egentlig også de første dage, men vi kom alligevel ud og så lidt på byen under paraplyerne :-)

På dag to var der lidt sol om formiddagen og vi gik fluks til poolen, Molly My var blevet lovet pooltid, uanset vejr, så lidt heldigt at vejret her var med os (mig….) da vi kom ned til poolen fik Molly My med det samme øje på en pige.

Alle børn bliver spottet med det samme, da der nemlig ikke har været særlig mange af dem de sidste snart 2 måneder, nogle steder faktisk ingen børn.

Pigen hed Yasmin, var 9 år og fra Malaysia, hun var på ferie med sin mor, så ret hurtigt begyndte pigerne at lege, selvom Molly My jo altså ikke kan særlig meget engelsk.

Jeg begyndte også at tale lidt mere med pigens mor og jo pludselig var vi kun sammen med dem de næste par dage, vi var ved poolen, ude og spise frokost, shoppe, massage og aftensmad. Det blev nogle ret lange dage, da de spiser meget senere end os, men simpelthen også så hyggelige og bekræftende for Molly My :-)

Som det kan ses, fik de leget rigtig meget med Molly My’s Playmobil strand issæt, fik i set det i tidligere indlæg? Ellers se/gense det, lige her.

Ao Nang er en fin by, ret turistet, men med en lækker strand og nogle helt okay spisesteder, idag rejser vi videre til Railay Beach, som er vores aller sidste destination inden vi i næste uge skal hjem til DK igen.

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her og Thailand, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *