Postkort fra Lembongan

Vi kan lige nå et postkort fra Lembongan, i ved jo postvæsnet er lidt langsomme eller måske det er en doven blogger eller svigtende wifi, jeg satser på kombinationen af dem alle ;-)

På Lembongan har vi dels haft besøg af mormor, og så har vi haft en legeaftale med en familie med to danske piger, begge dele kæmpe hit, specielt for Molly My, som vist (naturligt nok) syntes at jeg er ved at være liiiiidt kedelig….

Men ja, sidste chance for et postkort, da vi senere idag sejler tilbage til Bali, efter en uge på Lembongan, man siger at her er som Bali i gamle dage, i såfald er jeg ret vild med Bali i gamle dage, nemlig stille og roligt tempo, dog lidt (for) meget trafik, dejlig solskin, lækker mad og god service.

Lembongan kan lidt af det hele, uden at være for voldsomt, jeg tænker det er sådan en ø, man besøger i forbindelse med Bali og så er her en 3-4 dage, den er nemlig ikke særlig stor.

I vores program er der bevidst indlagt en masse dage til tøffetid og afslapning, læs pooltid for Molly My! Vi har derfor været her en hel uge :-)

Udover afslapningen byder øen også på smukke strande med det klareste turkisblå vand, lagoon’er, vandkløfter mm. og så er den forbundet til naboøen Ceningan med en lille gul bro, som man selv kan gå over, se meget mere på min Instagram under Lembongan.

Alt i alt bestemt en anbefaling at besøge denne lille perle! :-)

Vi har boet på Palm Grove, et lækkert sted med fin afstand til det hele, men igen øen er ikke særlig stor.

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *