Postkort fra Thailand – Khao Sok

Khao Sok blev ikke helt som forventet, sådan slet ikke! Det regnede nemlig, regnede non stop i 4 dage, ikke bare sådan et lille regnskyld men voldsomt meget regn, og her boede vi midt i junglen i et telt ;-)

Altså bevares, et stort telt på en træ platform, med tag, rigtig seng osv, men ja et telt, og langt ude midt i naturen uden mulighed for meget andet end naturen, men pga. regnen var det ret umuligt at lave andet end ja at være i teltet.

Efter et par dage, var vi lidt modløse og tog ind til National Parken med paraplyerne og gik rundt, jer der så med i story så måske også, at det regnede en del og bare ikke helt var det samme, som hvis det havde været tørvejr.

Men vi nægtede at give op, specielt fordi det også var moster Mille’s sidste dag og hun kunne altså ikke rejse hjem med følelsen af en regnvejrsferie som sidste indtryk.

Vi bookede derfor også en tur til et sted for pensionerede elefanter om eftermiddagen, og det regnede da vi ankom men endte faktisk med at klare op, sådan for et par timer og blev en kæmpe oplevelse.

Stedet hedder ‘Khao Sok Elephant Sanctuary‘ find det, lige her, og er et sted for pensionerede elefanter, hvor de går rundt og hygger sig i naturen, får mad, bliver nusset bag ørerne og ja kan blive masseret og badet med turisterne = os.

Molly My og Mille hoppede også ned i vandet og skrubbede dem i mudder (skulle være godt for deres hud) og badede dem senere rene med vand, bagefter fik de bananer, altså elefanterne.

Det var simpelthen så dejligt at se hvor godt de havde det, naturligvis er det en turistet ting, men når dyrerne har det godt, så vil jeg gerne støtte den slags, med håb om at de får “reddet” endnu flere elefanter, med projekter som disse.

Og selvfølgelig regnede det igen om aftenen, hele natten og næste morgen, så vi besluttede at tage tidligere til Ao Nang, heldigvis er Yaneeda og vores lokale kontakter gode til at hjælpe med de ændringer der laves undervejs :-)

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her. og Thailand, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Kære Michala. Hvor er det spændende at se, at I er kommet til Thailand – der har vi mange fantastiske minder fra. For knap 2 år siden rejste jeg rundt i Thailand sammen med min mand og vores to drenge i to måneder – det kom der børnebogen ‘Madsen og Marley – Modets amulet’ ud af. Hvis I løber ind i mere regnvejr og måske synes, at det kunne være sjovt at læse om to børns jagt på en forsvunden amulet i Thailands gader – er du velkommen til at skrive til mig, så kan jeg sende e-bogen til jer via mail. Ha’ en dejlig tur. Mange hilsner Katja

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *