Pludselig fik vi ekstra mange hyggedage hjemme…..

Vi har været hjemme siden i onsdags, det var nu slet ikke meningen, og også derfor at her har været lidt stille fra mig her på bloggen.

Onsdag eftermiddag havde jeg bestilt tid til lægen, Molly My havde nogle knopper på benet jeg lige ville have undersøgt, da de så lidt mærkelig og hævede ud, dommen var helvedsild og en masse penicillin og heraf dage hjemme.

Jeg troede slet ikke at helvedsild var noget børn fik?

Men det kan alle der har haft skoldkopper åbenbart få, så blev jeg så meget klogere. Hun er heldigvis ikke så plaget af det, og siger jo generelt aldrig nej til ekstra hygge og nattøjsdage, så det har vi hygget med de sidste dage, og hun burde være klar til børnehaven igen midt næste uge.

Hun må ikke komme afsted før de er tørret ud, da det kan smitte børn der ikke har haft skoldkopper, altså hvis de rør ved knopperne på hendes ben, så meget lille sandsynlighed, da hun jo har tøj på, men vi må hellere følge reglerne og vente til vi “må” komme afsted igen.

Hedigvis har vi Gunner i denne uge OG har kunne pynte op til jul og hygge ekstra med det, ikke noget der er så skidt at det ikke bliver hyggeligt alligevel, eller noget 😉

Kig med i morgen, hvor jeg åbner første låge ud af fem i bloggens adventskalender, jeps fem styk, jeg har også taget nytårssøndag med, bare fordi den da også skal fejres ik?

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *