Playmobil i 2018

Reklame / Playmobil ambassadør

Bloggen har jo de seneste år været præget af en del Playmobil, ligesom vores liv OG hjem generelt også er det.

Der er faktisk også en kategori til selv samme her på bloggen, altså hvor jeg samler alle indlæg om Playmobil, så kan det bruges som inspirations katalog, find det, lige her.

Men jeg vil også her lige opsummere på Playmobil, sådan igennem 2018.

Året startede med Dværg (og Marlon) en rigtig skøn serien, for både piger og drenge, i indlægget er der også mine tanker omkring at hjælpe børn med legen – Find det, lige her.

Så legede vi med dyrelægen, spillede Fifa mm. og inviterede vi til Playdate igen, simpelthen så DEJLIGT at i tager så godt imod de dage, mere om dem lige her og lige her.

Og fortalte om en god nyhed for Playmobil elskende børn og familier i København og omegn, lige her.

I april blev der leget med feriehus med favorit Elin, lige her.

Så rejste vi på ferie, og Marlon blev vores vikar, det var han meget stolt over og tog alvorligt :-) Mere om hans oplevelser, lige her.

Men selvom vi var på ferie, så glemte vi ikke Playmobil, og havde selvfølgelig med i kufferten, de fyldte en del ja, men bragte stor glæde, så var det hele værd. Mere, lige her.

Hjemme igen og første ferie derefter blevet med Spirit, en serie Molly My virkelig havde glædet sig til, der blev leget og jeg skrev også lidt mere om det med Playmobil i hjemmet og indretningen og så inviterede vi til årets anden Playdate, mere lige her og lige her.

Molly My tabte den første tand, og det understøttede Playmobil “selvfølgelig” også, med den fine specialPLUS serie, lige her.

Crystal Palace eller Frozen serien som den lidt også er, var noget så fin og står stadig fremme som en af favoritterne på værelset, vi bytter jo lidt rundt. Se mere, lige her.

Så tippede jeg om rigtig rigtig gode priser, de er ikke længere aktuelle, men der er rigtig tit gode priser på siden, så hold alligevel øje. Se mere, lige her.

Vi sluttede vi året med et brag med julebag og jule Playmobil, sådan en fin og anderledes æske, som også kan bruges lidt i køkkenet, se mere, lige her.

I alt 13 Playmobil indlæg blev det til i 2018, det var alligevel en del, men sådan er det når man har det sjovt ik?

Hvad det nye år bringer af nyheder ved jeg endnu ikke, men mon ikke det bliver spændende?

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *