Pestosnegle, perfekte til madpakken, eftermiddagssnacks, suppen eller tapasbordet :-)
De er nemme at lave, kan fryses og en favorit for både store og små, hvertfald her hjemme.
Jeg bager dem i et fad, så fyldet bliver i sneglene og ikke flyder ud på en bageplade, det gør dem ekstra lækre og undgår at de bliver tørre.
Opskrift til 12-15 snegle:
1 dl vand
1 dl creme fraiche eller yoghurt naturel
25 gram gær
1 tsk groft salt
1/2 dl olie
7 dl mel (gerne både hvedemel og andre i kombination)
1 bøtte god pesto (vi er glade for Løgismose udgaven fra Netto)
1/2 pose revet ost
Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet og tilsæt creme fraiche, olie og salt. Tilsæt derefter mel lidt efter lidt og ælt det godt igennem, røremaskine kan fint bruges.
Sæt dejen til hævning i minimum 1 time.
Rul dejen ud (tilsæt evt. lidt mere mel ved behov) og smør pesto og drys med revet ost.
Rul dejen sammen og skær skiver, kom sneglene i et fad og bag dem ved 200 grader i cirka 20 minutter, hold øje, ikke alle ovne er ens.
–