Perfekte huler ind og ude

Reklame for PL-UG teltsæt

En lille hilsen fra sommerhusland, hvor vi har der rigtig dejligt!

Ærligt så var det her det aller bedste vi kunne gøre her i lock down tiden, at tage væk og få mere lys og luft omkring os, når man bor i en lille lejlighed som os, så er det meget at være hjemme hele dagen i flere uger, så sommerhus er helt perfekt. Her er haven og navnlig terrassen som vi hygger rigtig meget på, men også strand og skov lige tæt på :-)

Og så har vi også Clara her, det er godt for både hende og os, så alt er faktisk dejligt på den front. Nu må vi se hvad fremtiden bringer med skole osv, men den tid den sorg eller glæde.

Lige nu nyder vi påskeferien og nyder der ikke er hjemmeskole osv, egentlig skulle vi have været i Paris i påsken, men det blev jo af gode grunde så aflyst :-)

Vi har blandt andet bygget små huler, primært for at skabe dit skygge, hverken Molly My eller jeg er særlig vilde med for meget sol nemlig, så dette er helt perfekt. Egentlig er det “bare” lidt tilbehør, men det er helt genialt og meget nemt at bruge til hulebyggeri, både ude og inde :-)

Sættet findes, lige her. Det findes i 3 størrelser og vi har mellem æsken, og der er mange flere billeder og muligheder at se på linket.

Man skal bare selv finde et lagen, dug eller andet stykke stof og så er der forskellige dele, her er f.eks. brugt sugekopperne og skruedelen, der er også kroge og pløkker mm.

Så der f.eks. også kan laves en hule ved et træ og så i græsset, der er mange muligheder og sættet kan bruges både ude og inde, ikke noget med at flytte rundt på hele stuen for at lave en hule eller bruge lang tid på det, 1-2-3 så er der bygget en hule og så kan tiden jo bruges på hygge og sjov i den, det er jo trods alt det sjoveste ik?

Find de smarte sæt, lige her. Der er som nævnt 3 størrelser og vi har mellem æsken :-)

 

Fortsat dejlig påske fra os til jer!

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *