Paris – På Restaurant Copenhague

Endnu et lille tilbageblik på vores efterårsferie i Paris, i sidste indlæg var vi i Deyrolle, som var fuldstændig magisk, se eller gense indlæg, lige her.

Og nu skal i med til et lige så magisk sted, bare på en helt anden måde, nemlig Restaurant Copenhague, det lækreste sted og mest fantastiske mad vi længe har fået. Molly My taler specielt stadig om retten med muslinger og kartofler, som hendes favorit :-)

Min lillebror Andreas bor i Paris og arbejder som køkkenchef på Restaurant Copenhague, så selvfølgelig skulle vi forbi til frokost, nu vi var i nærheden, specielt fordi han også var så sej at få sin første Michelin stjerne tidligere på året.

Det var Molly My’s første besøg på en Michelin restaurant, men bestemt ikke det sidste, hun fik det samme serveret som jeg og nød det fuldstændig ligeså meget, elsker hendes madmod og madglæde!

Dog måtte jeg sådan halvvejs spørge hvor mange retter der var igen (min lillebror bestemte menuen, så vidste det ikke) da jeg gerne ville have at hun skulle smage det hele og de første 4 retter spiste hun helt op, og med hendes størrelse mavesæk, ville der jo komme en naturlig begrænsning, så fik hende til at levne lidt af de næste retter, selvom hun ikke var meget for det :-)

Vi fik blandt andet hummer, selleri, muslinger, brisler og en masse andet godt, faktisk så godt at hun også ret gerne ville spise der til aften, der kunne jeg så sige at det kunne vi slet ikke for man skal have bestilt bord, gerne i lidt god tid :-)

Efter frokosten blev vi vist rundt i køkkenet og den udendørs køkkenhave, bare så hyggeligt og fint! Vi kommer absolut tilbage igen :-)

Selve restauranten ligger på Champ-Elysées og i kan læse mere og booke bord, lige her. Det kan hvertfald anbefales af os, lillebror/morbror eller ej :-)

Og må vi så specielt anbefale retten med muslinger og kartofler, den med selleri og slethvar eller måske den med brisler og jordskokker, okay det hele var faktisk rigtig lækkert, og så er stedet simpelthen også så pænt og “dansk” indretter.

Absolut en dejlig eftermiddag i Paris :-)

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *