Opfølgning på det der drivhus

Jeg bliver ret ofte spurgt til det drivhuset, i ved drivhuset fra helvede, eller hvert fald den dag det skulle samles :-)

Jeg lagde en del stories på og sagde at det var noget møg (måske jeg faktisk også sagde nogle grimmere ord…..) Det er jo nu samlet og fint, og selvom vi ikke nåede at få agurker i som planen, her var vi simpelthen for sent ude i forhold til sæsonen, så er det fint i brug nu med krydderurter, så kommer agurkerne næste år.

Krydderurter som har det virkelig godt, f.eks. er vores mynte og basilikum virkelig i vækst og Molly My elsker at gå ud og vande og hapse af dem, så langt så godt.
Men ærligt så syntes jeg måske ikke det er pengene værd, det er pænt når man kigger på det, men samlehistorien (3 mand nærmest en hel dag) og kvaliteten taget i betragtning.
Det er selvfølgelig bare min ærlige mening, nu i er flere der har spurgt.

Knap kr. 4.000 er ret mange penge syntes jeg, men jeg valgte det her, fordi vi kun havde plads til et lille vægdrivhus og det var absolut det pæneste på markedet.

Jeg plejer kun at have en positiv tilgang her på bloggen, dvs. produkter jeg ikke bryder mig om, de ender her bare ikke. Men lige med dette drivhus er det vel egentlig mere en lunken anmeldelse så, da jeg jo nu det står der bruger det og syntes det er pænt :-)

Mange skrev undervejs i samleprocessen at det også havde været noget møg hos dem, så det er ikke bare os der ikke kan læse vejledninger eller er ekstra kritiske, men flere skrev også at de var rigtig glade for det, da det var overstået.

Vi skal nok også blive glade for det, og er det egentlig også allerede, men jeg ved altså ikke rigtig om jeg sådan kan anbefale det?

Det er et Juliana Urban City Greenhouse, find mere info på det, lige her.


(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Altså…..hvorfor er det noget møg? 😉 vi overvejer et, fordi vi heller ikke har plafs til andet. Men jeg har tænkt om der er for lidt plads i den – så den netop kun er fin og ikke praktisk 🍅🍆🥕🌽🌶🥒

    • Først fordi det tager alt for lang tid at samle, med en virkelig latterlig vejledning og kvaliteten hænger ikke sammen med prisen…. Der kan være en del i det, planen hos os er at tage hylden ud og så plantesække fra bunden med agurk og evt. tomat i, men det er selvfølgelig ikke som et “rigtig drivhus” :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *