Opdatering i mini haven

Reklame House Doctor

En af de skønneste ting ved det lille pigehjem i Hellerup er vores lille mini have, tænk at bo i lejlighed blot 5 minutter fra skole og venner OG have egen lille have, det er fandme lykke!

Haven er om nævnt ikke særlig stor, og lige nu heller ikke særlig grøn eller fin, der har nemlig i en laaaaang periode været stillads oppe, da vi har fået nye vinduer, nyt tag mm, men nu er vi nået dertil hvor vi skal til at gøre den fin igen.

Der skal laves en del “groft” som nyt hegn, reperation af græs, fjernelse af ukrudt mm, men vi er tilbage og udenfor og det er dejligt!

Hegnet er langt om længe ved at blive lavet, der er hvertfald igår gravet huller, så de er da i gang og så har min far lovet at lave små højebede ved hegnet, hvor vi skal have bær, grønt og krydderurter, og så skal der plantes blomster i nye krukker mm, det bliver mega hyggeligt.

Vi havde i forvejen havemøbler, men savnede et sted hvor vi kunne slappe mere af og sidde lidt “blødere” de nye Oluf lounge stole fra House Doctor er helt perfekte til det, vi sidder lavere, tættere og blødere end ved alm stole, der er sat to ved siden af hinanden, så vi har fået en form for bænk effekt og så med lidt hynder og puder.

Det er mit nye favoritsted når der skal læses bog, slappes af, hygges og måske senere på sæsonen drikkes et glas kold rosé :-)

Som det kan ses er der lidt lang vej endnu, men jeg vil tage jer med på rejsen om den fineste lille have, kom endelig med gode ideer og tips.

Indtil videre er de nye stole helt perfekte :-)

 

Oluf lounge chairHynderPude (lotus)  – Pude (valentina)

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *