Om skønne veninder og en vanvittig fin fødselsdagsgave

Denne vanvittig smukke lampe er flyttet ind i pigehjemmet den anden dag, sikke en lampe! Jeg har længe haft kigget på den, den smukke Snoopy Flos lampe, den er jo en klassiker og nu bor den altså her hjemme :-)

Find lampen, lige her.

Jeg har vist aldrig fået fortalt om min 40 års fødselsdag, udover lidt om ønsker (lige her) og smugkig fra Paris (lige her) – Men jeg endte jo som nævnt med at invitere gode veninder ud til middag og drinks, en virkelig sjov og rørende aften.

Jeg fik de fineste gaver og blandt andet denne lampe, som de havde samlet ind til, et smukt billede, spa ophold til Budapest, en valgfri oplevelse og meget mere, så glad og overvældende, 40 er faktisk helt okay!

Og tænk sig, jeg fik simpelthen også min egen festsang, helt tosset og vanvittig sjovt, specielt da andre på restauranten også endte med at synge med :-)

Jeg har da bare på alle fronter vundet i venindelotteriet!

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *