Om Bastabum.dk / Kontakt

Bastabum.dk er en familie og livvstilsblog med omdrejningspunkt i København.

Bloggen indeholder personlige indlæg med alt fra hverdagsliv, børneopdragelse, mode til mor og barn, livsstilsprodukter, bolig, rejser/sommerhus, madlavning, kreativitet (typisk med børn) økologi og bæredygtighed.

Den typiske læser er kvinde og mellem 25-45 år, hun er selv mor, eller ønsker at blive det. Hun har fokus på det gode familieliv og søger på bloggen inspiration og vejledning.

Bastabum.dk bliver fra tid til anden kontaktet af diverse firmaer og PR bureauer, dette selvfølgelig med henblik på at få et indlæg på bloggen.

Jeg skriver kun om produkter på bloggen, som jeg personligt kan stå inde for. Og det er altid min personlig mening der kommer til udtryk i indlæg med sponsorerede produkter. Det vil tydeligt vil være markeret om det er et sponsoreret indlæg eller ej.

Der vil forekomme affiliante links på bloggen, disse koster ikke ekstra for dig. Jeg tjener derimod en lille procentdel af de køb, du laver ved brug af disse links. Altså derfor kun en ekstra udgift for webshoppen, aldrig for dig. Jeg har kun affiliante links til ting jeg selv ville købe og vurderer er relevante for mine læsere, de er derfor ligesom alle mine andre links.

Kontakt:

Har du ris/ros, spørgsmål, ideer til samarbejde eller andet, kan jeg altid kontaktes på: mail@bastabum.dk