Normas endnu en lille bæredygtig perle på Vesterbro

På Vesterbro er åbnet endnu en lille perle, den har faktisk ligget der siden april sidste år, men pludselig slog det mig, at jeg slet ikke havde fortalt jer om den her.

Jeg har larmet en del om den på Instagtam og var også medvært ved et event, hvor øverste billede er fra, og det er det fineste sted med mange fristelser.

Min kollegaer har efter eventet skrevet mere om Normas, lige her, lige her og lige her 🙂

Normas er en del af Setlementet og den “Shopping for en god sag” et så, for mig, meningsfyldt og vigtigt initiativ, jeg er fuld af beundring for de ildsjæle der står bag det hele.

Og tror faktisk at det er et sted jeg en dag gerne vil arbejde, den kvikke kan nok regne sammenhængen ud med børnebutikken Heidi & Bjarne og cafeén Sonja ik? Det er nemlig Sonja’s mor Norma, der nu også har fået en butik.

Læs her mere om Heidi & Bjarne og Setlementet.

Normas er fyldt med lækre bæredygtige kvalitetsprodukter, både til mor og hjemmet, ligesom de også har servering af god kaffe og små lækre retter, som alle kan nydes to go eller i vinduet, om sommeren også udendørs foran butikken 🙂

Ex. armbånd fra Enamel Copenhagen og Relove and Roses, er de ikke skønne?

Billedet her er fra i sommers, men der er lækre print fra Paper Collective, Sofie Børstig, glas mm. fra Louise Roe, tøj fra Popupshop woman og Bang Bang Copenhagen, puder fra LuckyBoySunday, lækker keramik, lamper, bøger, delikatesser og meget meget mere.

Bestemt et besøg værd, hvis i skal forkæle jer selv, eller er på udkig efter en gave <3

Butikken ligger for enden af Saxogade, på hjørnet af Estlandsgade.

 

Og ps. god inspiration at hente på deres Instagram, lige her.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *