Nisse, sokke, kalendergaver

Indeholder reklame

Kært barn eller gave har mange navne, hjemme hos os er det nissen (bag døren) der kommer med små overraskelser og ballade alle dage i december frem til jul :-)

Jeg er lidt i tvivl om Molly My egentlig er ved at nå den alder, hvor hun godt har gennemskuet at det faktisk er mig der er nissen? Hun har spurgt sidste år om det var mig, og der sagde jeg nej nej…

Og så alligevel ikke, for vores nisse driller også virkelig meget, laver ballade, roder, pynter op med toiletpapir, kommer pebernødder i sokkerne og det syntes hun er så sjovt og der tror jeg ikke hun mistænker mig og hun kigger fast også i min sok og kan virkelig ikke forstå at der ikke kommer noget til mig også…..

Hvornår fandt jeres børn ud af sandheden om nisserne?

Om de kommer fra mig eller nissen, så er der hvertfald mere eller mindre styr på årets gaver til december. Jeg har købt en blanding af ting hun har ønsket sig, ting til kreastunder, penalhuset, hårpynt, bøger, sokker osv.

Det meste er købt ved Børnenes Kartel der har lavet en hel kategori med kalendergaver, så der fandt jeg meget inspiration, find den, lige her.

Our Generation tingene købt, lige her. Rulleskøjter med lys har hun ønsket så længe, og det er så tanken at hun skal have bowling sættet om morgenen den 24, som en lille forsmag på bowlingbanen som hun får om aftenen den 24 :-)

Bøgerne er “læs selv bøger”, som vi har fået tilsendt fra Forlaget Alvilda for lidt tid siden, men det er først nu hun rigtig har lært at læse i skolen og derfor giver de først mening nu, dog vil de så virkelig også bringe lykke, specielt når titlerne er noget med dyr :-)

Find en masse letlæse bøger, lige her.

Jeg syntes der er mange skønne ting, som jeg ved hun reelt vil få brugt og ikke bare ligger og roder efter 2 dage, eneste jeg måske ikke helt forstår er det med slim, til gengæld ved jeg at hun bliver virkelig glad der også. LOL dukker og Maileg strandsættet har også længe været ønsket, så også noget der bliver spændende at give hende :-)

Håber det kan give lidt inspiration og spørg endelig, hvis noget skal uddybes yderligere.

 

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *