Nespresso Creatista Plus

Ingen gæster skal længere hos mig, have en kedelig eller frysetørret kop kaffe! Nej, de skal nu have den lækreste velsmagende og lækker kaffe fra min nye Nespresso Creatista Plus kaffemaskine 🙂

Maskinen er speciel i forhold til andre modeller, da den har en dampdyse og lille tilhørende metalkande til at varme/skumme mælken med, præcis som man kender det fra kaffebarerne rundt omkring i byen.

Hvis man er rigtig sej kan man jo så lave finde mønstre, blade og hjerter i kaffen, men så trænet er jeg altså ikke blevet endnu, men det skal nok komme! Jeg giver ikke op så let 😉

Smagen fejler dog bestemt ikke noget, pga. manglede “latte art” der er nemlig allerede blevet lavet en del kopper kaffe med maskinen, og de er alle drukket med stor velbehag.

Den er desuden virkelig let at betjene med et smart vejledende top panel, nem at rengøre og så er den pæn, syntes i ik?

Fra Nespresso:

Nespresso Creatista Plus gør det muligt for dig, at kreere en autentisk topkvalitets Latte Art kaffe i dit hjem, takket være Nespresso systemets enkelthed, kombineret med et avanceret teknologi som skaber den rette tekstur på mælken. Det er første gang, at sådan en teknologi er set i en portionskaffemaskine.

Med Nespresso Creatista Plus kan du let få den rette mælketekstur, til den valgte temperatur og stil for en unik Latte Art kreation, samt et bredt udvalg af lækre mælkebaserede opskrifter: fra silkeblød latte til en cremet cappuccino.

 

Måske et ønske til julegavelisten eller bare en luksus forkælelse til køkkenet?

Se meget mere og køb Nespresso Creatista Plus, lige her.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Nespresso.

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *