Når man ikke kan undvære sin dyne i 2 måneder……

En del har været nysgerrige på hvordan vi har pakket til 2 måneders rejse, så det arbejder jeg lidt på et indlæg omkring, sammen med info på vores nye lækre kufferter, imellem tiden kan jeg fortælle lidt om hvordan det har været at have egen dyne med :-)

Molly My har et meget tæt forhold til sin dyne, meget meget tæt! Den er sådan nu trygheds, putte og selvfølgelig sove ting for hende, og jeg var ret sikker på at hun ikke ville kunne undvære den i 2 måneder, derfor tog vi den med os.

Altså “bare” hendes junior dyne (og pude) de fylder jo trods alt lidt mindre end voksen udgaven, junior dynen bruger hun også stadig der hjemme, både til hygge i sofaen og når hun sover, der er det både med voksen og junior.

Denne vi har med på rejsen er ny, det er en kapok dyne som jeg var spændt på at prøve til hende og specielt valg fordi den jo skulle være svedtransporterende, hvilket jeg tænkte ville være perfekt her i det varme og fugtige klima :-)

Hun sover dejligt og sveder ikke om natten, det gør hun nu heller ikke i Danmark, men denne hjælper hende jo så nok ekstra godt i varmen, den er blød dejlig og mere end godkendt :-)

Find dynen og flere kapok produkter, lige her.

Sengetøjet er fra Konges Sløjd, lige her.

 

Indeholder reklame links.

 

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *