Når alting er lidt svært…..

Hvor har i det bare godt, hvor er i et godt team, hvor er Molly My heldig, hvor virker du glad osv….. Jeg får mange beskeder dagligt på Instagram fra jer der følger med i de små firkanter og på story, og det vildt hyggeligt :-)

Jeg får også beskeder, når der som i weekenden måske ikke er ligeså meget postet som jeg plejer, og det er også fint :-)

Sandheden er jo bare at Instagram ikke viser alt, eller hele “sandheden” forstået på den måde at jeg ikke viser frem når alt er svært, når jeg savner Molly My eller når jeg bare har brug for at være mig, det giver for mig at se ikke jer der følger med, noget værdi, altså giver jer energi eller inspiration og det er sådan jeg gerne vil bruge og tænkte om min platform, altså skal ikke være lyserødt og det er det jo heller ikke, men ja i ser altså ikke alt, langt fra alt.

Livet er ikke så sort/hvid og selvom vi langt de fleste dage har det rigtig godt og er landet rigtig godt i det hele, her snart 2 år efter vi flyttede for os selv, så kan jeg også stadig have dage hvor jeg savner hende helt tosset meget.

De dage fylder jeg som regel op med gode aftaler og hyggelige stunder, så kommer savnet nemlig i baggrunden og jeg “glemmer” det lidt, jeg ved jo at hun har det godt hvor hun er, men derfor kan man godt savne, og må godt savne.

På vores køleskab hænger tegninger, billeder og dette brev, som måske ikke er helt perfekt skrevet, men jeg forstår 100% meningen og den husker jeg på midt i savnet!

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *