Musik i Lejet debut

Min Musik i Lejet debut i weekenden, og sikke en debut! Det var simpelthen så fin og stemningsfyldt “lille” festival, med over 10.000 gæster kan den jo ikke betegnes som lille, men alligevel meget mindre end andre danske festivaler.

Så skøn en oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg besøger den! Måske faktisk også en dag at Molly My skal med, det var nemlig også rigtig fint til børn med speciel underholdning og sjov til dem, og så var der udover dejligt vejr, skøn musik, direkte adgang til stranden, skøn mad og drikke også bare sådan en god stemning, alle var glade og det smittede :-)

Så kunne være ret sjovt at se det med børneøjne også, hun vil elske det, tror jeg!

Det var i år deres 10 års jubilæum, så måske nogle af jer allerede har været der flere gange, for mig som sagt en debut, men bare skønt….

Jeg var afsted med min gode veninde Pil, vi havde cyklerne med os op i toget og havde booket telt på deres lille campingplads, helt perfekt og blot en kort cykeltur ned til gågaden, stranden og festivalen. Min lillesøster Mille var der også med hendes veninder, så dem hyggede vi os også med.

Tror bestemt det må være et besøg igen næste år :-)

Ps. billetterne bliver åbenbart altid udsolgt på 2 sekunder, i første omgang fik jeg heller ikke billetter, men skrev mig på ventelisten og blev rigtig op ret kort tid efter, så blot et lille tip :-)

 

Mere om Musik i Lejet, lige her.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *