Molly My’s systue

Reklame for Symaskine Torvet

Molly My fik jo sin helt egen symaskine inkl. tilbehør i julegave, alle tankerne bag hvorfor det lige var den og det hun skulle have, kan læse/genlæses (lige her).

Jeg må sige at jeg er SÅ glad for at jeg netop lyttede til mange af jeres råd, med at købe en ordentlig maskine og ikke sådan en børneudgave, netop fordi at hun med denne her kan sy rigtigt, ja hun skal have hjælp til at tråde den og generelt indstillinger mm.

Men det gør bare at det er et hyggeligt projekt, som vi her har sammen, altså noget som vi er fælles om, og det er rigtig skønt :-) Om et par år kan hun nok det hele selv, men for nu, så hjælper jeg altså med det :-)

Hun har været på jagt i mit stoflager, og har udvalgt en masse forskelligt, som hun gerne vil sy i, så er det godt at man har en mor der er lidt af en samler på den front, ikke meget Marie Kondo her i hjemmet….

Symaskinen er en Brother KD144 den findes (lige her ) som virkelig er en perfekt børne og begyndermaskine, den kan alt det den skal og lidt mere til, syntes jeg.

Den har f.eks. 14 sømme, knaphulsfunktion mm, så altså også noget som hun ikke lige skal bruge til nuværende niveau, så hun kan altså også vokse meget med opgaven og evnerne :-)

Aller første projekt i juleferien var en pude til Gunse, hold op der blev lagt meget kærlighed og stolthed i den!

En pude er et nemt projekt at starte med, men først skulle der jo udvælges stof, så skulle der tegnes op og klippes. Og så ellers i gang med symaskinen på siderne, der kom vat i og til sidst syede hun hullet sammen i hånden, stoltheden ville ingen ende tage, og hun bliver SÅ glad når hun kan se at puden nu er i brug.

I mine stofbunker, fandt hun også noget meget blødt og lækkert bomulds stof, så nu vil hun gerne sy t-shirt’s til at sove i, jeg har prøvet at forklare hende at det altså er et lidt andet projekt end en pude, men hun ser ingen begrænsninger her, så vi må i gang.

Symaskinen har givet hende endnu mere lyst til at sy og generelt kaste sig ud i projekterne, det er så dejligt at se, heldigvis kan jeg jo hjælpe hende :-)

At vi er begyndt at sy sammen har givet mig lysten tilbage igen, tidligere har jeg syet rigtig meget, så nu er jeg ret lun på at købe en overlocker, bare fordi det giver jo trods alt det bedste resultat når man skal sy i strækstof mm…

Som nævnt er dette en Brother KD144 den og alt hendes sytilbehør inkl. syskrin, kan findes, lige her (en del med rabat lige nu) :-)

To spørgsmål til jer:

  • Hvor finder vi det bedste udvalg af lækkert stof online? (Jeg er lidt øm over at hun snupper alt mit Liberty stof)
  • Hvis jeg kaster mig ud i en overlocker, hvilken kan i så anbefale?

 

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *