Molly My’s største ønske er gået i opfyldelse

I er flere der har spurgt, og ja Gunse er flyttet ind hos os! Et kæmpe ønske er gået i opfyldelse for Molly My, hun har altid ønsket sig en hund, men der er jo kun en Gunse, som hun selv siger!

Clara, Molly My og Gunse gik en tur sammen for et par uger siden, og der spurgte Clara hende om hun havde lyst til at de skulle dele Gunse, det kender i nok svaret på, ik? ;-)

Clara havde spurgt mig inden, og selvom der ikke er så stor forskel på hvordan det har været tidligere, hvor Gunse jo også har været meget ved os, så er der stadig den store forskel for Molly My at hun nu kan sige at hun har en hund, hun ligger ikke så meget vægt på delehund, men skidt nu med det, hun ved godt at det er sådan aftalen er :-)

Det er kæmpe stort for hende, specielt da hun skulle starte i skole kunne hun sige at hun havde en hund, og Gunse har også været med nede og aflevere og hente hende de her dage, hun er bare så glad! Altså Molly My, Gunse er vist bare træt som hun plejer….

Guns vil altså være her hos os meget af tiden og så hos Clara når det passer ind i hendes travle liv, vi er jo noget mere hjemme og kan give hende kortere dage, så det er vist win win for alle parter, selvom jeg nogle dage, specielt nu i weekenderne, godt kan være lidt træt af at hun vækker os før vi egentlig skal op ;-)

Gunse har det ellers ret godt her hjemme, vi har allerede indrettet hende i en hundesofa, specielt til senior hunde, så den er med lav forkant og memory foam i madrassen, jo jo, intet er for godt til den hund.

Det er denne hundesofa vi har købt til hende :-)

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

 

(Visited 447 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *