Molly My’s skolesager

Indeholder reklame

Klar parat, skolestart! Molly My er klar, mere end klar og både klar i mental og fysisk forstand, alle skoleting ligger klar, og vi vil her vise dem frem, i er nemlig en del der har spurgt ind løbende, specielt på Instagram hvor vi har vist en lille smule i story.

Men her kommer det altså, skoletasken, penalhus, madpakke osv…. Vi har ikke shoppet specielt skoletøj, det syntes jeg ærligt ikke er nødvendigt, hun har jo så meget lækkert og også nyt i skabet, så der lader vi dagen, vejret og lysten bestemme hvad hun skal have på.

Skoletasken er fra tyske Lässig, og sidder rigtig godt på hendes ryg, den er rummelig med stadig ikke alt for stor og så er den rigtig let i vægten, hvilket er perfekt til hendes lille ryg.

Den har et hav af smarte og lækre detaljer, ex. er alle spøgelserne reflekser og lyser derfor i mørke og ved lys fra f.eks. en bil, der er en lille lomme med et indbygget regnslag, en smart lukkefunktion og forskellige lommer til bøger, drikkebunk, madpakke osv.

Vist ikke uden grund at den har er reddot award winner her i 2018 :-)

Tasken findes i denne mørkeblå og en koralfarvet, og begge findes, lige her.

 

Udover tasken har vi også i samme serie penalhus, gymnastiktaske og drikkedunk.

Penalhuset kommer med indhold, men vi har ændret lidt på det, da det mest var farveblyanter mm. og har derfor suppleret lidt ekstra selv, vi har købt penalhus ting, lige her, hvor de har et stort og godt udvalg.

Penalhus og resten af ‘Spooky’ serien, kan findes, lige her.

 

Til madkasser (en til 10’er mad og en til frokost) har vi valgt de smarte Yumbox kasser, da de dels er smarte for barnet med et godt overblik over dagens mad, da der ikke behøves at blive pakket mad ind, de lukker helt tæt i de forskellige rum og så er de jo gode for miljøet da vi sparer en masse unødvendigt madpapir mm.

Jeg er ret spændt på vores nye liv med madpakker og skal nok dele lidt om den del, når vi har været igang noget tid, selv kigger jeg med hos Yumbox på Instagram og ser hvad de viser frem af inspiration til madpakkerne.

Madkasserne findes i flere farver og størrelser, lige her.

 

Klar parat, skolestart! Molly My’s kjole er fra The New og på udsalg, lige her.

 

Det var vist alt for nu, spørg endelig hvis der er noget i er nysgerrige på.

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 222 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Åh det var da trist, men de holder stadig i “tæthed” mm? Det er jo helt nyt for os med madpakkerne, så har ikke fået dem testet så meget endnu, syntes bare de virker så smarte :-)

 • Ja de holder stadig rigtig fint tætheden, men syntes det er ærgerligt at så relativ en dyr madkasse er ridset efter første gang :0( og så fortryder vi lidt køb af den lille, da vi syntes der er for lidt plads

  • Ja, det kan jeg godt forstå, syntes bare det virker så smart at alt ikke skal pakkes ind :-) Jeg tænker at bruge den lille til 10’er mad, syntes du den er for lille til det? :-)

 • Hvor er hun bare en flot og stolt skolepige:-)
  Og I har styr på det med både det ene og det andet.
  Struktur er godt.
  Hilsner og alt godt jeres vej:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *