Molly My’s jule og fødselsdagsgaver

Indeholder reklame og reklamelinks

Jeg er blevet rykket en del gang for dette indlæg, og nu kommer altså som et kombi jule og fødselsdagsgave indlæg, da jeg simpelthen ikke endnu har besluttet mig for hvad hun skal have hvornår, altså om hvad der er til jul og hvad der er til fødselsdagen i januar :-)

Begynder / børnesymaskine

Hun får jo som tidligere nævnt sin egen symaskine med tilbehør, noget jeg glæder mig helt vildt til at hun skal have, men også til at vi sammen skal til at sy, det bliver et hyggeligt projekt for os begge, læs mere om denne og tankerne bag, lige her.

Our Generation

Derudover har hun jo cirka ønsket sig ALT fra Our Generation (lige her), så her har jeg købt lidt forskelligt, overvejede virkelig meget det skønne og ret fantastiske klasseværelse, men vi har simpelthen ikke plads, syntes jeg hvertfald ikke lige nu :-)

Men jeg har købt den seje scooter (med plads til hunden fra dyrelægen i sidevognen), en ekstra dukke og et sæt vintertøj, simpelthen sådan et fint univers syntes jeg, og mega svært at begrænse sig.

Kom til alt, Our Generation, lige her.

Bøger

Molly My er jo startet i skole her i august måned, hun kan ikke læse endnu, de er faktisk slet ikke begyndt på det i skolen, men jeg faldt over disse skønne ‘Læs selv bøger’ og har købt dem til hende, så kan vi bladre lidt i dem nu, og jeg kan evt. læse for hende indtil hun selv kan.

Hun er meget optaget af bogstavlydene, så nogle ord kan hun næsten tyde, måske Matilde Mus kan hjælpe lidt på vej, når tid er, de er hvertfald skønne og bøger kan man jo aldrig få for mange af, vel?

Kom til ‘Læs selv bøger’, lige her.

Derudover har vi fået tilsendt en bog med godnathistorier af manden bag ‘Dyb Ro’ meditationerne, kan i huske (dette indlæg) hvor vi begyndte på meditationerne?

Det var disse meditationer der fik os igang med vores faste aftenritual, inden vi begyndte at lytte til Tjugga, så jeg er spændt på at få læst disse historier i samme serie også, kan huske at hun nemlig var ret vild med uglen.

Find ‘Den kloge ugle siger godnat‘ bogen, lige her.

Puslespil til store børn

Molly My er en berejst ung dame, lige fra hun var helt lille, har vi som hendes forældre valgt at vise hende verden, og senest i sommers fik hende og jeg jo så set endnu mere af alt det spændende :-)

Nu skal hun have sit eget verdenskort til værelset, men ikke et hvilket som helst kort, nej et mega sejt magnet kort, som også er et puslespil!

Det er simpelthen lavet så fint og med illustrationer af de forskellige verdensdele, under magnetdelen er så aftegninger af landegrænser, bynavne mm, jeg elsker når leg og læring kan kombineres.

Jeg ved at dette kort/puslespil vil give anledning til mange snakke og nye rejsedrømme og planer :-)

Det er fra Vilac, find det, lige her.

Og fordi hun er så glad for puslespil og senest vores rejse til Paris, så kunne jeg altså heller ikke stå for dette fra Moulin Roty, netop med gaderne fra Paris, så stemningsfyldt og med smukkeste tegninger.

Find det, lige her.

Favorit spillet

Sidste gave i denne omgang er ‘Safari School’ spillet, det er et hun kender fra skolen og har talt meget om, desværre laves det ikke længere så jeg har fundet det på dba.dk.

Det er fuldstændig intakt og jo med mange timers spil og leg endnu, så jeg har intet problem med at købe en brugt gave til hende, hun vil blive lige så glad, som havde jeg købt det fra nyt, og lige i dette tilfælde var det jo så heller ikke muligt.

Glæder mig til at spille det med hende :-)

 

Lige her, er hvad hun fik sidste år, det kan stadig bruges til inspiration også. Den ene gave, fik efterfølgende sit eget indlæg, lige her.

 

Hvad skal jeres børn have i julegave, del endelig og lad os inspirere hinanden :-)

 

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *