Modemesse (CIFF Kids) set med børneøjne

CIFF Kids og modemessen er slut for vores vedkomne, idag holder vi en (velfortjent) fridag, det er nogle lange dage med mange indtryk og igår kom vi også sent i seng efter besøg hos Flying Superkids.

Dagen skal stå på hygge, Molly My skal kigge på alle de små gaver, som hun altid er så heldig at få med hjem efter sådanne dage, og jeg skal fordybe mig yderligere i alle de smukke kataloger.

Molly My var med mig i onsdags, og var faktisk på messe i hele 10 timer, fordi vi sluttede af med lidt hygge og aftensmad i gården ved Forum efter messen, hun var sej og nød dagen.

Heldigvis var det med hendes partner in crime, nemlig Stine‘s skønne datter, de to hygger sig sammen og det var vist kun sidst på aftenen, da de begge ville sidde to samme side af en stol, at der kom “ballade”, men forståeligt efter sådan en lang dag 🙂

Her hygger de til morgenevent hos MarMar, en fast tradition at vores modemesse starter der.

Som altid har vi vist en masse små glimt frem på Instagram Story og så udvalgt en enkelt favorit fra de to dage, som er blevet postet.

Onsdag var vi begge enige om at de skønne strikkede puder fra Ferm Living måtte være dagens favorit, de var virkelig skønne og som jeg sagde til Ferm Living pigerne, utroligt forfriskende med knald på farverne igen 🙂

Torsdag fortsatte jeg jo så min dag uden Molly My og her valgte jeg en favorit fra altid dygtige Christina Rohde, jeg kunne ikke stå for printet i kombination med den store sløjfe og det lækre materiale, den skal klikkes hjem til Molly My næste forår.

Generelt kommer der mange mange lækre sager næste forår, både fra de allerede kendte brands og ny mindre, som jeg også har store forventninger til.

MarMar kommer med en fantastisk 10 års jubilæums kollektion, den har derfor fået ekstra meget guld og wow effekt, men også smukke japanske print og maritim stemning.

Angulus viser de mest fantastiske blomster broderier på både sandaler, støvler og sneakers, dem tror jeg rigtig meget på.

Gro har et skønt “The hidden city” tema og en masse lækker basis kvalitet, der var flere styles her, som der klart stod Molly My på.

Wheat viser endnu mere Disney x Wheat, med f.eks. Andersine, Snehvide og til drengene superhelte, jeg elsker det univers! Men også den lækre fleece i nye farver og en skøn skøn badetøjs serie, som bestemt må med på vores store rejse næste år.

Knast by Krutter med lækre print, lette nederdele og skønne kvaliteter, her ser jeg igen flere styles som Molly My skal have med på rejsen og generelt bare selvfølgelig til forår/sommer i DK.

Christina Rohde kommer med de smukkeste print, denne gang hendes egne og ikke “bare” liberty som vi kender det, der er knald på farverne, detaljerne og det girly univers som er alt andet end lyserødt og glimmer 😉

Liewood det lækreste nye print til sengetøj mm, i kan lige ane det på øverste billede med katalog og hårelastik i midten, det var SÅ fint og absolut også på vores, efterhånden lange, ønskeliste….

Det var blot lige lidt tanker og udpluk fra hukommelsen, der var naturligvis meget meget mere, som jeg også vil vise frem fra kamerarullen, når sæsonen og kollektionerne lander i butikkerne næste år.

 

Molly My’s kjole er fra Gucci og lige nu på udsalg i Tinderbox.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *