Min (nye) bedste ven, hyaluronsyre

Indeholder produkter modtaget til test og reklamelinks

Min (nye) bedste ven, hyaluronsyre, egentlig ikke helt så ny, da jeg har kendt til denne magiske ingrediens i et par år.

Den er som sådan ikke ny i hudplejeindustrien heller, men for mig er den forholdsvis ny og det er også min opfattelse, at den er blevet mere og mere hypet i hudpleje gennem den seneste tid.

Jeg mødte den, ubevidst, første gang i den lækre serum mist fra M2, hvor jeg efter brug af denne stod tilbage med en så fugtmættet hud, at min fugtmaske ikke sugende ind, som den ellers altid gør med det samme, det er da et resultat der er til at se ik?

Virkelig en aha oplevelse for mig, og siden har jeg bevidst gået efter produkter med hyaluronsyre når det kommer til fugt af huden, det er ikke alle produkter som indeholder det i særlig stor eller rette mængder, og så er effekten selvfølgelig der efter.

Men hudpleje kan det bare godt betale sig at betale lige det ekstra, så der også fra producentens side har været råd til at putte godt med aktive ingredienser i, de koster selvfølgelig.

Hyaluronisk syre er faktisk allerede i vores celler og er kroppens naturlige fugtighedscreme, kan man sige. Hyaluronsyre er med til at fugte vores led, hud, tænder, øjne mm. Hyaluronsyrens er virkelig stærk til at holde på vand, den kan tilbageholde sin egen vægt i vand 1000 gange. Det betyder, at den hjælper huden med at suge fugt til sig og holde på den, og det vil vi jo gerne have :-)

Nedenfor er lidt forskellige produkter med hyaluronsyre, som jeg lige havde hjemme, flere af dem har i set før, men de fortjener lige at blive set igen, da de ER favoritter, men jeg har faktisk også flere favoritter, glad for hudpleje, ik?

Dem kan jeg lige liste til sidst i indlægget, lad os starte fra toppen af billedet:

Hydrogelmaske fra Oh K! – Ultra Pure Solutions Hyaluron & Collagen fra M2 – Anti-age night cream plus fra MUTI

 IDUN moisturizing facemask – Skin regimen 1.85 HA booster – 2-Phase Hyaluronan Shake fra Annemarie Börlind 

Firming Treatment Two-Phase fra LaveraCooling Hydrating Stick fra Dauphin – EGF ESSENCE fra Bioeffect

EGF Serum fra Bioeffect – Serum No. 1 fra Codage – Anti age serum fra MUTI

 

Og ikke med på billedet, da jeg var løbet tør, da det blevet taget må nævnes f.eks øjen maskerne fra Lavinde Copenhagen (lige her) og Evolve mist (lige her).

 

Alle produkterne er lavet som links, så i kan klikke ind og læse mere om dem, ellers så spørg endelig, hvis der er nogle i vil have mere info på.

 

Er i også vilde med hyaluronsyre i hudplejen?

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *