Miffy lampe, altså til mor!?

Materiel lykke i form af en lampe! Jeg har længe drømt om denne Miffy lampe, altså også før Molly My blev “opfundet”, den ER da bare for fin?

Da hun så ankom var der så mange andre ting, at en lampe ikke lige stod øverste på listen over “must haves” – Men glemt var den altså aldrig. Miffy er bare noget jeg selv kan huske fra egen barndom, og noget jeg også har sneget ind til Molly My. Blandt andet da jeg i marts måned var i Amsterdam, der fik jeg købt lidt forskellige små ting og sager med hjem. Simpelthen så fint.

Og da vi så havde brug for en lidt hyggeligt lampe, til soveværelset, ja så fik jeg altså (mærkeligt nok) overtalt Søren til at den skulle hjem til soveværelset. Og sikken lykke, den er virkelig fin og skaber et hyggeligt lys, ligesom der er lysregulering på, så den kan også fint bruges med lidt mere lys, hvis der skal læses eller lign.

Jeg var ret spændt på, hvad Molly My ville sige til den, eller nærmere sig til at den var i soveværelset. Hun så den med det samme, selvom hun faktisk ikke særlig tit er inde i vores soveværelse (faktisk kun, når der skal hoppes i sengen).

Øj, den er fin mor, er det din? Ikke min? Må jeg kramme den? Du har den store kanin, og jeg har den lille ik? Hun har nemlig den klassiske Heico kanin lampe på værelset.

Summa summarum, må være at den er et hit til både børn og voksne! 🙂

Find den, lige her.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *