Meget stolt – Første flyvetur alene

I mandags var simpelthen sådan en stor dag for Molly My! Hun har glædet sig så længe til den dag, hun skulle selv flyve til Aalborg, op til elskede Marlon og hans familie for nogle dage i sommerhus.

Bevares hun rejste selvfølgelig på sådan en SAS børnebillet og fik hjælp af dem undervejs, men jeg måtte kun gå med til security og så var hun ellers på egen hånd (med lidt hjælp) resten af vejen, så sejt og spændende for hende :-)

Det var gået rigtig fint, også selvom flyet endte med at være 1,5 time forsinket og derfor ikke kun tog de 50 minutter som planlagt, men hun havde hygget sig fortalte hun, så det tog hun vist i stiv arm.

Forsinkelsen kom først på skærmen efter jeg havde afleveret hende, så jeg var taget hjem da jeg fik den automatiske besked fra SAS, men skidt pyt nu med det, det gik jo godt, og hun er nu den oplevelse rigere :-)

 

Gad vide hvor hun flyver hen næste gang?

 

Reklame

Ps. Molly My’s taske (PR gave) er fra Mads Nørgaard find den, lige her, og så må jeg altså lige tippe om at de lige nu har 70% på udsalget og rigtig mange skønne sager både til børn og voksne, find det, lige her.

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *