Med eller uden flødeskum?

Kan i huske fra sidste år, hvor Playmobil lancerede de sjove sand legesager i form af arbejdsmaskiner? Ellers se/gense dem lige her, de var og er et kæmpe hit, i år har de udvidet med endnu en arbejdsmaskine, men også en isbutik! Find dem alle, lige her.

Dette indlæg skal handle om den skønne isbutik, som vi har med her på rejsen, ja den fyldte og fylder en del i kufferten, men er hele pladsen værd.

Molly My har virkelig leget meget med det, også de steder hvor vi “bare” har været ved poolen og ikke på stranden.

Udover klassisk sandleg med spand, skovl, si og former, så kan der nemlig også leges isbutik og pludselig en hel anden rolleleg. Der er tilhørende is og vaffelformer, som manden i isbutikken kan bruge til at lave is med, til damen der venter i køen.

Eller vi kan også bare lege at du er i butikken og jeg køber, mor? Selvfølgelig kan vi det!

Med leg og Playmobil bestemmer man jo heldigvis helt selv hvordan legen skal foregå, det er det skønne ved fantasi og børneleg generelt, intet er rigtigt og forkert :-)

Her på Bali hvor vi er lige nu, spiser vi en del mango sorbet, så dem har isbutikken også, samt den meget lilla er med dragefrugt, den grønne med matcha og kiwi er også skøn! Men den har vi fundet ud af, er flottere end den smager, gad vide om isbutikken får mere almindelige versioner til salg som jordbær, vanilje og chokolade, når vi er tilbage på en dansk strand, det må tiden vise…..

Sættet koster kr. 127 og der er mange timers leg, som nævnt både sjovt i sand og vand :-)

Find det, lige her.

Skal det være med eller uden flødeskum, mor?

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *