Mandags tanker på den første efterårsdag

Om det er første efterårsdag eller ej, ved jeg ikke! Men for os var det efterår i morges, Molly My fik nemlig for første gang en hue på da vi tog afsted mod børnehaven, hun elsker huer (ligesom sin mor) 😉

Molly My’s har følgende på i dag: Hue er fra Soft Gallery (lige her)

tørklæde fra LaLa Berlin (lige her) og jakke (gave) fra The New (lige her).

Efteråret er dejligt! Lyset og luften er så klar og man kan pakke sig ind i lækker strik, flere lag og med god samvittighed blive indendørs med hygge og en kop varm the.

Her lidt tanker og planer for vores efterår og kommende tid:

Shopping af vanter til Molly My, de manglede i morges og dem fra sidste år lå enligt uden makker i skuffen. Tænker at det bliver nogle ala disse tryllevanter inden vi rigtig skal i vinterudgaven.

Hygge med lækker suppe (denne opskrift) og nybagt brød (denne opskrift)

Fortsætte vores putning med godnat meditation, det er meget hyggeligt og effektfuldt, så vi fortsætter. Lige her er min anbefaling af meditation til børn.

Hygge med Kreakassen, elsker stadig det koncept og det er perfekt til en regnvejrs dag. Gense evt. vores indlæg om Kreakassen, lige her.

Så småt begynde at kigge på vinterudstyr til Molly My, det kræver overtøj og vinterstøvler, hun kan selvfølgelig ikke passe fra sidste år, det er vist alligevel de færreste børn der nok kan det 🙂 Denne jakke (gave) er i hus, så skal have købt overtræksbukser (disse) til og kender jeg Molly My ret, så vælger hun denne model af vinterstøvler igen igen igen i år.

Komme helt på plads hjemme, egentlig er det “bare” lidt hyggeting vi mangler i stuen, i ved print til vægge, lækre stearinlyn og måske lidt puder og et lunt tæppe til sofaen. Det er jo helt klart den hyggelige proces i sådan en flytning, og jeg tror egentlig bare at jeg vil kigge mig omkring hos altid favorit Ellos, disse puder er jeg ret lun på 😉

Og ja så skal vi dels have planlagt lidt videre på vores “drømmerejse” (se mere lige her) og så faktisk også rejse et lille smut til Mallorca i uge 41, en lille efterårsferie for pigerne, det bliver dejligt! Og mon ikke i ikke også skal få lidt kig derfra?

Det var lidt efterårs / mandagstanker herfra 🙂

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *