Man kan ikke vinde hver gang, vel?

Molly My og jeg var for et par uger siden med i en artikel i Berlingske (kan læses med abonnement, lige her).

Artiklen handler om det at dele billeder af børn på de sociale medier, det hedder også sharenting, som en sammentrækning af ”sharing” og ”parenting”.

Jeg er jo så den i artiklen der deler, og selvom jeg ja deler og deler en del, hvilket jeg står 100% ved og tager ansvar for, jeg syntes nemlig ikke at der er noget forkert i det, så er det alligevel en lidt bittersød følelse.

Artiklen er nemlig skrevet i en rigtig negativ klang, på trods af at jeg har fået mine udtalelser til gennemlæsning og og har godkendt dem, og selvom journalisten virkede rar og enerkendende i mine holdninger, så har hun i den grad drejet den meget negativt, så tak for det Nathalie!

Men det kan jeg sagtens stå på mål for, jeg syntes nemlig ikke der er noget galt i det jeg gør, og kender 100% Molly My’s grænser og behov, husk at de sociale medier netop kun er et udsnit af hverdagen.

Artiklen er også delt på Facebook, hvor der er tale om at jeg burde til psykolog og at der burde laves indberetninger, jo jo, Facebook folket når det er bedst, i kender den type der har det bedst bag en skærm og et tastatur ik?

Find hele tråden på Facebook, lige her, og lad mig høre om i også er lige så bekymrede for mit barns fremtid 😉

Man kan ikke vinde hver gang, vel?

 

Billeder fra Berlingske.dk

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hold da op folk nogen gange 😡 Jeg nyder at følge med i jeres hverdag og bliver ofte inspireret. Synes det må være skønt at dele en masse oplevelser med sine børn og mange gode fridage ❤️ jeg er selv på Instagram med en lille profil med det jeg deler mest af, ja det er faktisk mine børn- for det er det jeg er mest stolt af!
  God aften til dig og pyt med dumme kommentarer.

 • Kære Michala

  Jeg er en af dem som følger fast med herinde, jeg kommentere aldrig men lige denne gang vil jeg gøre en undtagelse.
  Jeg havde godt læst artiklen og kommentarerne og helt ærligt, det er trist og sørgeligt at folk kan få sig selv til at skrive sådanne ting, det stikker helt af for dem, det siger desværre mere om dem selv end om din opdragelse af Molly My som jeg er helt tryg ved at du har styr på.
  Både hun og du er en fornøjelse at følge og jeg nyder de små bider I også deler i instastories, de får mig tit til at smile og inspirere mig til at være en endnu bedre og mere nærværende mor for min søn.
  Fortsæt med at være den du er og tro på at du kender de rette grænser for lige netop jeres liv.

  Kærlige hilsner fra en mor til en anden 😉

 • Kommentarspor på de sociale medier er ofte tåkrummende, ondsindet og spydige – Tænk at voksne mennesker opfører sig sådan… Ét er hvad man tænker, noget andet er hvad man skriver!

 • Tryk lige på PYT knappen og glæd dig over at du er en god og stolt mor til et fantastisk barn… Mere er der ikk i det, alle har holdninger og det har alle jo lov til. Børn lære af deres forældre og hvis vi bare lære vores børn at de er skønne som de er og deler en helveds masse billeder af vores børn fordi vi elsker dem. Såå skal de nok blive gode mennesker

 • Jeg har ikke læst artiklen. Men jeg så nogle af kommentarerne på facebook. Yikes ikke meget december-næstekærlighed over dem 😖Jeg tror ikke, at det er folk, der læser din blog eller følger dig på insta. Jeg synes, at dine billeder/stories viser stor kærlighed til din søde datter. I øvrigt er der masser af inspiration at hente, når man som jeg har en jævnaldrende datter.
  Kram

 • Du er da en top skøn mor, og du kender og respektere Molly My’s grænser. De folk på facebook keder sig simpelthen for meget!!

  Jeg er selv pædagog og hvis folk ikke er klar over det, bevæger samfundet sig jo i en retning hvor de sociale medier får en større og større betydning i hverdagen, så de må altså lige se og komme lidt ind i kampen.

 • Nej, man kan (desværre) ikke vinde hver gang. Sikke nogle modbydelige kommentarer!

  Du forstår om nogen at skildre en lille bitte brøkdel af jeres familieliv, som er utroligt inspirerende og genkendeligt for mange af os andre.

  Stort knus til dig!

 • Er ikke på Facebook og gider heller ikke læse der, ren sladder og intet andet. Jeg syntes personlig du virker som en fantastisk mor der sætter MM først i alt hvad du gør

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *