Magiske Meri Meri og 23 børn i en lille lejlighed

Indeholder reklamelinks

3 gange fødselsdagsfejring er nu overstået, og selvom man (læs mor) efterfølgende er godt træt og brugt, så gik det rigtig fint og var nogle gode dage :-)

Normalt ville jeg være gået i den helt bæredygtige grøft, og valgt genanvendeligt engangsservice, til de dage vi ikke bruger alm, men lige til børnefødselsdag, ville Molly My bare gerne have noget magisk, måske hun er mere overbevist næste år?

Hun ville have noget fint og flot, og så er der, for mig, kun en vej og det er Meri Meri, det mest magisk udvalg indenfor engangsservice, pynt mm.

Kæmpe udvalg af Meri Meri, lige her.

Da vi holdte familie/venne fødselsdag havde vi valgt en kombination af de fine tyrkis stribede, lidt med liberty blomster og konfetti, ret fint og forårsagtigt, selv om vi er i januar måned :-)

Molly My havde ønsket en moussekage (ja, hun ser også Bagedysten) så jeg fik min sag for, der blev bestilt med chokoladebunde, hindbær og mangomousse, og resultatet blev altså rigtig godt!

Bevares, måske udseende kunne være bedre, men smagen var god!

Vi fik hjælp (meget hjælp) via Kagetid.dk, smarteste side ever! Kender i den?

Da klassen så kom hjem havde vi hunde og dyre tema, igen fra Meri Meri, og så en masse Schleich dyr fra legekassen, det blev ret fint og enkelt (syntes jeg) – Det var med skovturs koncept på gulvet, ellers kunne vi ikke være her :-)

23 børn hjemme fra klassen er en del, i en lille lejlighed, men det gik og alle legede og virkede glade, vi holdte det i skoletiden så der kom to voksne med, ligesom at jeg og Molly My’s far også var her, de spiste, legede hyggede og spiste kage og sang.

Kagen havde dygtige, søde og skønne  Jasmin lavet, og Molly My var mere end glad og stolt over at Jasmin kom til hendes fødselsdag!

Den var så smuk og lækker og blev også spist på Meri Meri tallerkner, her de magisk sølv muslinger :-)

Alt i alt nogle gode fejringsdage, med lidt hjælp fra Meri Meri og seje bagedamer.

Kæmpe udvalg af Meri Meri, lige her.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *