Magiske Maileg

Reklame

Magiske, eventyrlige og enormt fine Maileg, man kan da kun elske det univers ik?

Molly My fik faktisk hendes første Maileg kanin i dåbsgave, en udgave i lang hvid dåbskjole i en fin seng, og så har det egentlig mest stået til pynt, hun har leget lidt med den, men det tog først rigtig fart da hun fik en mere og lidt tilbehør.

Sidste år til ‘nissegaver’ fik hun nemlig lidt mere, en babykanin, en potte, en lift og lidt forskelligt andet og da vi flyttede ind i Hellerup fik hun den større udgave med sovepose og telt, og nu er samlingen faktisk vokset yderligere.

Vi har derfor lavet et helt lille Maileg hjem i reolen og der er allerede leget rigtig meget med det, det indbyder jo bare til rolleleg med en kop kaffe og kage og senere godnathistorie og putte i den smukke guldseng.

Maileg universet er kæmpe stort og jeg tror måske ‘nissen’ godt kunne finde på at komme med lidt mere i år også, det er så fint med noget til samlingen som man ved bliver brugt ik?

Loukrudt har et KÆMPE stort Maileg udvalg, og der er virkelig noget til enhver smag og pengepung her, og faktisk også noget på udsalg.

Alt i kaniner, mus, tøj, møbler, tilbehør mm. men også de lidt større krammebamser til mindre børn, udklædning og en masse fint til julens pynterier.

Kom til hele Maileg udvalget, lige her.

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *