Magiske juleminder i Tivoli

Reklame for Tivoli

Sneen, lysene, stemningen, duftene og minderne, Tivoli har alt på en og samme tid, det er intet mindre end magisk, specielt her i juletiden.

Tivoli har de første 5 år af Molly My’s barndom været vores legeplads, da vi boede lige bagved, forstået på den måde at det faktisk har været Rasmus Klump legepladsen vi har brugt mest på vej hjem fra vuggestuen, vi havde årskort og hun elskede den.

Tivoli er derfor for os en masse minder, minder om en tid der ikke rigtig kommer igen, for selvom det er kliche agtigt at sige, så går det ret hurtigt med de børn, og nu er det altså en skolepige der sidder her ved siden af mig :-)

Nu er Tivoli noget andet, noget større og noget vildere, men ikke mere eller mindre magisk, det hele kommer jo an på hvis øjne man ser det med, og som lille pige på 2 år var Rasmus Klump legepladsen altså det mest magiske i verden, nu i en alder af snart 7 år ser hun meget mere, nu er det alle lysene, sneen, julepynten og de vilde og sjove ting man kan prøve, hvis man får lov af mor.

Ja, sneen var lidt for sjov, til ikke at lege med :-)

Jul i Tivoli

I torsdags smugstartede vi julen med et besøg i Tivoli og på armen havde vi Turpas = mor sagde ikke nej til noget, men bare prøv løs! Og ja ja, du snupper bare en tur mere.

Jeg kan selv huske det fra min egen barndom, når vi kom i Tivoli og fik Turpas, jeg husker det som et par gange om året, det kan ske at det kun var en enkelt, men ikke mere tror jeg, jeg har nemlig rigtig mange søskende. Så selvom vi kunne besøge Tivoli oftere, var det altså ikke hver gang vi havde Turpas.

Beholdte i også jeres Turpas på i flere dage efter? 

Det var ret koldt og lidt blæsende i torsdags, men ikke desto mindre endte vi alligevel med at være i Tivoli fra kl. 15-20, dvs. vi nåede både at se Tivoli i dagslys og senere i mørket med alle lysene, begge dele kan altså noget smukt.

Der blev prøvet karruseller, veteranbiler, rutsjebanen, ballongynger, minen, den flyvende kuffert og mange mange flere ting, nogle af tingene op til 3 gange, der var nemlig ikke særlig mange mennesker, så meget begrænset med kø.

Vi havde det nye Turpas PLUS, hvor man får flere ekstra fordele, blandt andet muligheden for at få de forskellige fotos fra forlystelserne direkte på mobilen :-)

Læs om de forskellige slags Turpas, lige her.

Da vi havde brug for lidt varme gik vi i Honningkageslottet, hvor Molly My fik varm kakao og pyntede et honninghjerte, den del tror jeg er helt ny, jeg har hvertfald ikke set eller hørt om det før, at man selv kan pynte honninghjerter?

En flad 50’er koster det, og med i prisen får man ud over honninghjertet også glasur, krymmel og en fin gaveæske med, oplagt gaveidé eller bare til en selv.

Der er Jul i Tivoli frem til d. 31/12, så der er mulighed helt frem til nytår, også juleaftensdag, nytårsaften mm.

Vi skal hvertfald tilbage igen inden de lukker ned for sæsonen, vi nåede nemlig hverken at besøge julemanden eller spise æbleskiver i en af kanerne på plænen, og den går jo ikke, vel?

Læs meget mere og køb billet, lige her.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *