Magien er her endnu

Reklame / Presserejse

Nu har vi jo været hjemme et par uger, men vi ”skylder” jer stadig lidt magi fra Disneyland® Paris, i fulgte flittigt med på Instagram og story og tak for det, dejligt at i også kunne mærke glæden og julestemningen der, vi havde en fantastisk tur, og føler os absolut taknemmelige at vi sådan er blevet ”venner af huset” <3

Selvom det jo faktisk var vores tredje besøg på bare et år, så var det mindst lige så eventyrligt og magisk som første besøg, faktisk oplevede jeg denne gang at Molly My nu glædede sig ekstra meget til at møde og se de forskellige ting, som hun jo kunne huske fra sidste jul.

Hun hjalp og vejledte sågar Louise’s datter i forhold til lidt af forlystelserne, ved at sige den her er sjov og ikke farlig osv. det var lidt hyggeligt at opleve og bare hyggeligt at have andre at dele oplevelsen med.

Vi oplevede en lidt ny udgave af udsmykningen, da det i år var en kombination af 25 års fejringen og selve julen, det var bare rigtig rigtig flot og så var der også nye ting på programmet, f.eks. Mickey’s Christmas Big Band, det er fascinerende som de kan blive ved med at finde på og få eksekveret på fineste vis.

Denne gang fik jeg faktisk også selv prøvet lidt mere vilde forlystelser, både Rock ’n’ Roller Coaster og Hyperspace Mountain fik jeg prøvet sammen med Allan og David (Louise’s mand) de var begge ret vilde, men sjove. Molly My ventede nede med de andre børn og så skiftedes vi forældre til at prøve.

Magien med pynten, stemningen og alle de glade mennesker gør bare at man ikke kan udgå at komme i julestemning, om det ”bare” er en hyggelig gåtur rundt i parkerne, den magiske parade eller et kram af en figur eller julemanden kan ikke fremhæves det ene frem for det andet, det er alt magisk både sammen og hver for sig.

Jeg har sagt det før, men kom nu afsted – Det er en fantastisk oplevelse både for store og små, og det er absolut ikke vores sidste besøg.

Jeg håber vi kan komme afsted igen til foråret, da de der kommer til at have specielt Spiderman og Marvel tema, og i ved jo at Molly My elsker Spiderman og Superhelte, men nu må vi se. Vi har jo også den lange rejse næste år, og det hele skal jo lige passe sammen med tid og økonomi 😊

Der er jul og julemagi i Disneyland® Paris frem til d. 7 januar 2018, hvis i er fristede til et besøg i julens tegn, og ellers er der allerede nu gode tilbud for næste år også, hvor man blandt andet kan få gratis overnatning og børn med for 0 kr på udvalgte dato’er, se mere, lige her.

Jeg syntes at parkerne fortjener et par dage, og dermed minimum 1 overnatning, ikke sagt at man ikke kan opleve noget på en enkelt dag, men tro mig, der er meget mere end man lige tror, og når nu man alligevel er der ik?

Evt. kan det jo kombineres med en dag eller to i Paris, som vi gjorde den ene gang, se mere om det, lige her.

Vi har nu boet på 3 forskellige hoteller og da i er mange der gennem de forskellige besøg har spurgt til overnatning, vil jeg fortælle lidt mere om dem, de har alle hver især været rigtig fine.

Se mere herunder:

Disneyland Hotel

Absolut fantastisk at få lov at bo på “Det lyserøde Hotel” som Molly My kalder det for, den største umiddelbare fordel er selvfølgelig at det ligger lige ved indgangen og dermed kun få minutter til selve parken, derudover er det vanvittig smukt og har figurerne gående rundt til morgenmaden mm.

Absolut alle 5 stjerne værd, men det ER også et dyrt hotel, jeg ville vælge det hvis jeg rejste med yngre børn der har behov for at komme hjem og sove/holde pause eller lign og så ellers hvis man bare vil have det bedste og dermed den oplevelse med. Og der er naturligvis Disney tema på værelserne i form af tapet, klinker på badeværelset mm.

(Jeg har tidligere skrevet et helt indlæg om hotellet, lige her)

Disney’s Newport Bay Club

Her boede vi anden gang vi var afsted, hotellet ligger ved en sø og det tager circa 15-20 minuter at gå til parkerne, alt efter farten på den små børneben, der er mulighed for gratis shuttlebus, men vi gik faktisk alle dage, det er en ret fin gåtur, først forbi søen og så igennem Village, som er en lille by uden for parkerne med restauranter, butikker mm.

Selve hotellet er helt gennemrenoveret og i den fineste maritime stil, virkelig fint og pænt hotel. Hotellet er 4 stjernet, det anbefaler vi også.

Disney’s Sequoia Lodge

Dette hotel boede vi på denne gang, det ligger også ved søen og den ”lille” gåtur, nu var vi jo vant til den del, så intet problem og bare hyggeligt. Vi fulgtes alle dage med Allan og hans datter Noomi, morgen og aften og det var hyggeligt, selvom Allan vist syntes at jeg lidt er en streng mor 😉

Hotellet her har 3 stjerner og var absolut også pænt, det har en hyggelig bjælkehytte stemning og værelserne var med Bambi tema, Molly My havde tilfældigt en Bambi bluse på da vi ankom og hotel og værelse kunne derfor ikke være mere perfekt, hvis man spørg hende 😊 Her kunne vi også sagtens bo igen.

Vi har altså uden at tænke videre over det boet på både 3, 4 og 5 stjernede hoteller og kan absolut anbefale alle tre, måske hold øje med priserne der er nemlig ofte tilbud at finde.

Spørg endelig, hvis der er noget i vil vide mere om, ellers håber jeg bare at I kan få lidt magi og julestemning her med ord og billeder.

Jeg har samlet alle indlæg om Disneyland® Paris, hvilket jo efterhånden er den del, under en samlet kategori, kom til dem, lige her.

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret af Disneyland® Paris.

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *