Madpakke muffins med blandt andet havregryn, banan og squash

Lækre søde, men stadig “sunde” muffins til madpakken, eller efter skole snack.

De er lavet med blandt andet modne bananer og revet squash, de smager godt lune, men holder sig også lækre en lille uge i køleskabet, så perfekte til madpakken i løbet af ugen.

Jeg kom her en revet squash i (blot en halv da den var kæmpe stor, så svarende til en alm. størrelse squash). Dette kan fint undlades, men giver en god fugt til dejen.

Ingredienser til 12 muffins

4 modne bananer

1 revet squash (kan undlades) – Vrid væske ud af den, hvis den indeholder meget.

3 æg

1 dl smagsneutral olie

1 tsk bagepulver

2,5 havregryn

1 dl mel

1 håndfuld hakket mørk chokolade (kan undlades)

Fremgangsmåde

Mos bananer og riv squash, bland med olie og æg og tilsæt bagepulver, havregryn og mel.

Rør godt sammen, så det bliver en ensartet masse.

Hak chokoladen groft og kom i dejen.

Kom i muffins forme og bag i ovnen ved 200 grader cirka 20 minutter, hold øje, ikke alle ovne er ens :-)

 

 

Er i til andet banan bagværk er her flere favoritter:

VERDENS BEDSTE BANANKAGE
OPSKRIFT PÅ DET LÆKRESTE BANANBRØD
BANANBRØD MED MUSCOVADOSUKKER, VALNØDDER OG KANEL

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *