Om en månedstid flytter nissen ind!

Om en månedstid flytter en lille ven ind i pigehjemmet, en lille ven vi faktisk aldrig har mødt, men som i løbet af december måned fylder mere og mere, både i fysisk forstand og navnligt i Molly My’s sind.

Jeg taler om ‘Nissen’ som egentlig ikke har noget navn, men som de sidste år troligt pludselig dukker op med en lille dør mm. et sted i hjemmet. Sidste år fyldte det meget for Molly My om han kunne finde os i den nye lejlighed, og i år har hun allerede spurgt om han mon ved at vi nu er flyttet igen.

Han skal nok finde os, og jeg har allerede planlagt lidt små hemmeligheder og overraskelser i samarbejde med ham. Nissen både driller, fjoller og kommer med små overraskelser, man ved aldrig hvornår han gør hvad, de små overraskelser har jeg (uden Molly My’s viden) hjulpet ham med, han har jo så mange børn han skal besøge, at det kan være svært at nå det hele.

Da jeg jo også er lidt travl, har jeg fundet det hele på en og samme shop, nemlig hos den fine danske shop Mark & Waldorf, temaet og tankerne bag mine valg er hygge, sjov, leg, fantasi og jul!

Lad mig fortælle jer lidt mere bag mine valg, måske de kan inspirere 🙂

Nissen og nissedøren flytter ind i weekenden d. 25/26 november, altså lidt inden 1. december, bare fordi vi strækker dagene lidt og også fordi at Molly My er hos sin far i weekenden efter.

Nissen starter altid “kun” med døren og tilføjer altid mere i løbet af december, det er min tanke at nissen flytter ind med denne kæmpe julepose (lige her) med det meste af vores julepynt i, så vi sammen den weekend kan få pyntet hjemme op og få julestemningen igang.

En af de følgende dage vil der foran Nissen’s dør stå et juletræ (lige her), som løbende også vil blive pyntet, naturligvis af Nissen selv, han skal altså også arbejde lidt for den husly han sådan selv får sneget sig til.

Det er egentlig tiltænkt som en julekalender, og det er helt eventyrlig fint (jeg har smugkigget i pakken), men vi vil altså ikke bruge det som sådan, da jeg ikke vil have at Molly My skal have for meget at åbne i løbet af december.

Der vil hun nemlig dels åbne en chokoladekalender og så har jeg altså også købt denne charmskalender (lige her) til hende, så den vil Nissen også komme med en af dagene inden d. 1 december, er den ikke helt fantastisk? Den er udsolgt lige nu, men kommer igen start november og den kan forudbestilles, men i skal nok ikke vente for længe 🙂

Ideer til pakkekalender og nissegaver

Ellers er tanken som nævnt at der nogle dage vil være en lille overraskelse, andre dag en lille godte eller “bare” noget drilleri fra Nissen, af overraskelser vil der dels være noget julepynt både til hjemmet, f.eks. en guirlande (lige her), bil med juletræ (lige her) eller udstikkerforme (lige her) til en dag vi skal bage småkager.

Her er planen at Nissen dagen inde har svinet med mel, som en hentydning til hvad der skal ske, Molly My plejer nemlig at sætte lidt godter til Nissen og det kunne jo så oplagt være lidt småkager 🙂 Det bliver så en af weekenddagene eller en planlagt fridag i december, så vi netop har tid til at bage.

Andre dage er Nissen altså også all in på at farve vores mælk, male overskæg imens vi sover, pynte op med toiletpapir, pebernødder i skoene og mange andre fjollerier! Det er ikke hver dag, der er en egentlig gave fra Nissen.

Nissen (jeg…..) ved godt at Molly My er en lille pynte freak, så han har fundet både tatoveringer (lige her), brocher (lige her), enhjørning halskæde (lige her) og en skøn pakke plaster (lige her) frem til hende.

Der skal også være tid til leg, sjov og fantasi, vi har derfor også fundet på kortspil (lige her), en mini akvarium hvor fiskene vokser med vand (lige her) og en vulkan med en dinosaur i (lige her) hun elsker sådan nogle ting der forandre sig med vand, så glæder mig til hun ser disse, en kalejdoskop (lige her) og nogle julede sugerør (lige her), så vi kan puste bobler med vores kakaomælk, det må man godt hjemme hos os!

Sidst men ikke mindst, så flytter Nissen ind med denne lille lydmaskine, lige her, den er ret sjov 🙂

Som det kan ses er ret mange af tingene fra Meri Meri, men helt ærlig, de har jo også det fineste univers, så det kan jeg bare ikke stå for, kan i?

Kom til alt Meri Meri, lige her, alle juleting, lige her og generelt ting til børn, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Mark & Waldorf.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *