Lys, sol og frisk luft vs. bekymringer, frustrationer og sorg

Weekenden har været magisk, mange gode ting på programmet. Men det aller aller bedste har faktisk været at solen og dermed lyset endelig kom tilbage.

Av, det har virkelig en virkning på mit humør og energi generelt om jeg får set lyset eller ej. Efter hvad der føles som flere uger uden lys, var det fantastisk endelig at se solen igen.

Lørdag gik jeg en lang tur med min bedste veninde Pil, og på trods af træthed og tungt hoved oven på en festlig fredag aften og nat, var det præcis hvad jeg trængte til og manglede, nemlig frisk luft og lys.

Jeg syntes det har været et rigtig hårdt efterår, jeg har været syg af flere omgange med hoste og generelt lungeproblemer, og nu har jeg taget alvor af det og skal i morgen besøg en specialist i akupunktur og kinesisk medicin.

Egen læge giver “bare” hostesaft og jeg bliver nød til at få styr på de lunger for alvor, jeg ved godt at der sidder mange bekymringer, frustrationer og sorg i mine lunger og jeg håber han kan hjælpe mig med at få sluppet lidt af det hele.

Jeg går hvert fald ind til det med åbent sind, måske også med sol på himlen, tænk hvis det fortsætter bare et par dage endnu.

 

Har i haft en god weekend?

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det indlæg rammer spot on på hvordan jeg har det. Aldrig oplevet så voldsomt, vejret kan påvirke mig. Efter skilsmisse, flytning, finde ny base etc der trænger jeg i den grad til lys og energi. Er sikker på både lunger og energi for gavn af kinesologien. Håber det blir godt. Kh Michelle

    • Jeg skulle til at skrive dejligt du kan relatere, men det mener jeg egentlig ikke. For jeg er ked af at du også har det skidt, men hey snart vender det og vi får lyset tilbage. Og ja alle de andre ting må løses undervejs ik?

      Tak for din hilsen <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *