Lykken er et fuglehus

Vi har fået fugle, mange fugle, de bor bare udenfor i vores nye fine fuglehus/foderbræt :-)

Til min fødselsdag havde jeg jo ønsket mig gavekort, så jeg kunne købe den smukke smukke lampe (lige her) og da lampen endte med at blive købt kontant af mange af de kontanter jeg også fik, havde jeg jo et gavekort der skulle bruges.

Jeg fristes til at sige heldigvis for det, for vi er simpelthen blevet så glade for købet, nemlig det skønne fuglehus eller foderbræt som det vidst hedder, som kan købes, lige her.

Det giver simpelthen så meget glæde, snak og faktisk også læring i det lille pigehjem, der kommer rigtig rigtig mange fugle dagligt, det tog en uges tid, så havde de fundet ud af at der var frø hos os, og nu kommer de bare igen.

Vi ser flest fugle morgen og formiddag, men der kommer hele dagen, og Molly My er blevet så nysgerrig på dem alle, at jeg har købt en bog om dem.

Foderbrættet hedder den og er perfekt som opslagsværk, der er disse sider med overblik over dem alle, og så kan vi så slå op på detaljesiderne og læse mere om den enkelte fugl og lære en masse mere :-)

Bogen koster bare kr. 50 og kan købes, lige her.

Jeg har fundet lidt billigere alternativer til vores fuglehus, også versioner i plast til at hænge på vinduet, de ser ikke ud til at være ligeså godt gennemtænkt som vores i forhold til regn mm, men til gengæld koster de bare henholdsvis 50 og 100 kr, find dem, lige her.

 

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *