Lindex – The Pink Collection

Reklame for Lindex

Det er nok ikke gået jeres opmærksomhed forbi, at Lindex (endelig) er åbnet i Danmark vel?

Nærmere bestemt i Fields, Molly My og jeg har udvalgt lidt favoritter, lige her og lige her. Og jeg kan kun anbefale jer at tage et smut ud i butikken, der er virkelig mange fine sager.

Jeg viser en masse glimt fra butikken på Instagram, i det fastlåste højdepunkt i min profil der hedder ‘Lindex’ hvis i er nysgerrige på f.eks. at komme med mig i prøverummet mm. :-)

Lindex har i denne uge også lanceret ‘The Pink Collection’ til det danske marked. De sidste 17 år har Lindex dedikeret oktober måned til et helt særligt formål; nemlig kampen mod kræft.

Denne oktober måned er det første gang på det danske marked, hvor 10 procent af kollektionens omsætning går til Kræftens Bekæmpelse i Danmark.

The Pink collection består af 19 dele og derud over er der også designet et fint net og armbånd, hvor hele overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse, jeg er fan af den slags tiltag og syntes at kollektionen er vanvittig fin :-)

Ovenstående billeder er blot et lille udklip med mine favoritter.

Se hele kollektionen hos Lindex online, lige her, eller i butikken i Fields.

Og ja, huen var egentlig tiltænkt mig, og kollektionen er også til voksne, men altså her hjemme deler vi åbenbart, og jeg kan godt forstå hende, huen er lavet i den lækreste alpaca kvalitet……

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *