Let og lækker spidskålssalat

P8290063

Selvom sommeren snart er forbi, er det stadig lækkert med en lækker salat.

Jeg er rigtig glad for at bruge kål i salater frem for salat, med kål får salaten bare lige lidt mere sprødhed og mæthed i en og samme bid, det er lækkert! Syntes jeg 🙂

Idag lavede jeg en udgave med følgende:

Finthakket spidskål

Edamame bønner

Feta ost

Røde vindruer

Og lidt miso dip (find opskrift på den, lige her)

 

Vi spiste den med lidt falafler til, men et stykke fisk, kylling eller ja en bøf ville også være lækkert, bruger i også kål i salaterne?

 

(Visited 112 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg ville gerne bruge kål i salater, men min hjerne har godt nok været i undtagelsestilstand mht kreativitet i køkkenet siden jeg fik børn. Ret ærgerligt egentligt, for det er jo netop nu vi skal give børnene gode, sunde madvaner. Så denne opskrift må jeg bestemt prøve! Den er jo mega nem og kræver ikke det store af mig, samtidig med at den lyder lækker. Så tak for det!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *