Endnu en efterårsopskrift har fundet vej til bloggen, idag en lækker og mættende salat, som både kan udgøre et fuldt måltid evt. med lidt brød til, eller kan være tilbehør til et stykke kød eller fisk.
Salaten er simpel og udover de bagte græskar, sådan “bare” hvad jeg lige kunne finde i grønt og frugtskuffen, men det gør den altså ikke dårlig af den grund.
Salaten indeholder
Bagte græskarbåde (hokkaido)
Snittet rødt spidskål
Pærer i tynde skiver (her er brugt en Lucas pære)
Fetaost
Persille
Græskarkerner
Skær græskar i både og pensel med olie, salt og peber. Bages i ovnen ved 200 grader cirka 15-18 minutter, hold øje, de skal være møre og have fået lidt farve, men ikke helt bløde.
Lad dem køle af og anret med de andre ingredienser :-)
–
En anden lækker efterårsopskrift er denne med pasta, svampe og fløde (lige her)
–
Lækkert😀 Bager du græskar med skrællen?
Ja, hvis man køber økologisk kan den sagtens bages med, og syntes faktisk det er lækkert med den på, giver lidt ekstra bid :-)