Hvad er kvindernes kampdag for jer?

8.marts, en sej og stolt dag! Men hvad er kvindernes kampdag egentlig?

Er det her vi ser tilbage og fejrer den udvikling og ligestilling der trods alt er sket gennem de sidste mange år? Er det her vi kæmper videre? Eller er det her vi sætter endnu flere sejl ind på at få givet power til vores pigebørn?

For mig er det måske en kombination af det hele! Molly My og jeg har længe læst om seje kvinder i verdens bedste godnatbog, nemlig ‘Godnat Historier for rebelske piger‘, som jeg også skrev mere om, lige her.

Og så har jeg i morges forklaret hende om kampdagen, om inspirerende kvinder mm. og efter lidt tænketid kommer hun så frem til: Gunse er hvertfald også en sej kvinde, for hun går ud uden sko i sneen, når hun skal tisse og lave lort! 😉

Selv har jeg spist en brunch og netværket med en sej kvinde, (se billedet ovenfor) nemlig Julie fra Lobelune, Julie har altid haft en drøm om at starte sit eget smykkebrand, det har hun nu og sikke en elegance i design og bare unik kollektion, i kan se meget mere, lige her.

Jeg ønsker mig sådan cirka alt til Molly My og jeg, det er nemlig både til børn og voksne!

Lige nu har jeg to 6 årige, Molly My og veninde gående ude på gaden alene, de går tur!

Det startede med at de ville gå med Gunner, og da hun efter 5 minutter ville ind igen, spurgte de om de selv måtte gå en tur, det måtte de gerne, men det er da alligevel med lidt sommerfugle i maven og kiggen ud af vinduet, at jeg lader dem gøre det.

For nok er de nogle små seje mini kvinder, men verden er jo også stadig stor. Så de må kun gå op og ned ad vores vej, så ved jeg nemlig at de kan finde hjem igen 😉

Hvad er kvindernes kampdag for jer?

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • For mig er det er bekræfte mig selv i at blive ved med at være en stærk, sej, rebelsk kvinde som kæmper for mine og mine “søstres” rettigheder:-)
    Vi skal ikke lade os kue eller nøjes med, vi skal turde vise vores styrker og bruge dem effektivt.
    Jeg har altid ponget min datter i den stærke kvindes retning, sige fra, gøre til, stå af, være på, kunne skelne, være præcis den stærke vidunderlige kvinde, som GUD og vores forældre og samfundet har skabt:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *