Kære Jodel…..

Kære Jodel…..

Hvor starter man dette skriv?

Jo måske lige med at starte med at sige, at jeg stadig frabeder mig diverse screenshots og beskeder omkring hvad der skrives om min datter og jeg.

Når det er sagt, så modtager jeg dem stadig, og idag handlede det som om at jeg tiggede riad i Marrakech?! Altså jeg spurgte efter anbefaling, da jeg aldrig har været der…..

Det er ret interessant at jeg ikke må bruge Instagram til inspiration, som alle andre?

Altså spørge om gode råd og erfaringer, præcis som jeg jo bliver “brugt” hver dag – Der er næsten ikke noget skønnere end når jeg modtager beskeder eller billeder med glæde over en af mine anbefalinger, når mødre er taget på hyggetur til London eller taget ud på en af vores andre anbefalinger.

Men jeg må åbenbart ikke søge den anden vej?

Til info har min veninde og jeg idag, booket en riad, sådan en vi selv har booket og betalt, det blev ikke en af anbefalingerne jeg fik, da de fleste var udsolgt, men jo jeg har selv købt og betalt, igen blot til info, for jeg behøver jo egentlig ikke stå til regnskab for nogen her.

Og nu jeg har jer, så lad mig svare på nogle af de ting og spekulationer der så bliver skrevet om, f.eks.

… at min datter har badedragt på i bad for at jeg kan tage billeder af hende…. hun har badedragt på fordi hun har lyst! Hun havde en lang periode, da hun var yngre, hvor hun IKKE ville i bad, det var en fase og da vi fik vendt kurven var det en dag hun havde lyst, hvis hun fik badedragt på, og sådan har det egentlig bare fortsat, jeg ser ikke noget problem i det og nej, jeg gør det ikke for at kunne tage billeder af hende.

… at jeg har købt følgere på Instagram…. nej, det har jeg ikke! Det er korrekt at jeg har haft problemer med min profil og har måtte slette en masse profiler der pludselig begyndte at følge mig, udenlandske profiler, som jeg ikke selv ved hvor kommer fra. Ja, det ville være dejligt at kunne lave swipe up, men den har jo ingen værdi for mig, hvis ikke det er følgere som reelt ønsker at følge min profil, det er jo ej heller attraktivt for min forretning, hvis ikk størstedelen af mine følgere er fra Danmark, så bare nej. Og hvis jeg ville købe følgere for at få swipe up, så havde jeg da gjort det for flere år siden…

… hvorfor jeg gik fra min datters far, hvem han er og om han tjener en masse penge…. for mig er det ret privat og følsomt, når man vælger at gøre sit barn til skilsmisse barn, i dette tilfælde var der for mig, dog ingen anden udvej. Vi levede i et usundt forhold og det var ikke godt for nogen. Men spekulationer om hvem han er, og sågar også spekulationer omkring at han gik fra mig, fordi jeg viste vores datter frem, eller at han skulle tjene en masse penge, siden jeg har råd til at leve det liv vi gør. Åh, i kunne ikke være længere fra sandheden her, og just for the record, jeg betaler alt selv og har altid gjort det, også da vi var i forhold. Tænk sig, det kunne tænkes at jeg godt selv kan tjene penge….

… at min datter ikke kan li at jeg tager billeder eller filmer hende…. alle har dage hvor de ikke ønsker at være på, det har jeg også, sådanne dage er vi offline. Når i ser ex. 10 stories på en dag, så svarer det til 2,5 minut af en her dag, laver jeg 20, så er det 5 minutter. Det er små bitte bitte glimt af en dag, og vi har også mange dage hvor der intet bliver taget billeder af eller filmet. Molly My er vild med det vi sammen laver, og de muligheder /oplevelser det giver, vær ikke i tvivl om det. Hun går også selv om tager billeder og filmer til Tik Tok og lign, men selvfølgelig spørg jeg altid om jeg må tage billeder og om hun har lyst. I behøver ikke have ondt af hende, slet ikke. Umiddelbart vil jeg sige at hun lever et ganske fint børneliv.

… at hele vores liv er reklame og sponsoreret…. langt fra, jeg har i gennemsnit det sidste år lavet 1-2 sponsorerede kampagner om måneden, så det er hverken noget jeg lever af eller vil betegne som hele vores liv, jeg ved ikke hvor den opfattelse kommer fra. Måske fordi jeg egentlig er god til at markere alt vi så modtager i gaver som reklame, altså præcis som man skal? Man skal markere som reklame når man har modtaget en pressegave eller købt noget med rabat, at en del af mine kollegaer ikke er så gode til den del, skal jo ikke betyde at vores liv er mere reklame end andre, men altså ja, vi har da nogle fordele, som jeg er absolut taknemmelig for. Men husk nu at intet er gratis, der skal jo svares skat af alt.

… at jeg er et miljøsvin fordi vi rejser en del…. Ja, det er ikke godt for miljøet, men jeg har vist heller aldrig sagt andet?

Det var lige dem jeg kunne huske, at have modtaget gennem tiden, der er sikkert flere….. igen jeg vil gerne frabede mig at modtage diverse screenshots og beskeder omkring hvad der skrives om min datter og jeg :-)

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Ingen kan være i tvivl om at du er en god mor med hjertet på rette sted og at Molly nyder det hele. Folk på jodel skulle skamme sig og få sig en sund hobby

 • Blot et lille pip herfra. Det er en sand fornøjelse og følge dig/jer. Elsker ægtheden, ærligheden hos jer, og så har du/i den skønneste datter. Har så svært ved at forstå hvorfor nogle mennesker har SÅ travlt med at blande sig- de må dælme have et kedeligt liv. Eller måske det bare er mig der er en kedelig type, der har nok i mit eget liv. Tak fordi vi får lov at følge med <3

 • Elsker at følge med hos jer ❤️
  Du er den bedste Mor for Mollie, og skaber en hverdag med tryghed, kærlighed og nærvær..🙏🏻

 • Alt det her gør mig oprigtig trist at læse. At man kan konkludere alt det her er mig en gåde.. jeg følger mange på Instagram, og din profil er en af de mest oprigtige profiler. Du en sej alenemor som deler ud af alt det gode men også de hårde ting. Jeg bliver inspireret over jeres mor/datter forhold vil ønske min datter og jeg får det samme bånd. Dit positive sind, din super lækre mad- og nå ja at du har bidraget med et helt fantastisk ord som jeg selv bruger og knus-elsker, nemlig ordet MAGISK! Og det lige det som i er – magiske! Tak for dig!

 • Hej Michala.
  Jeg aner ikke hvad Jodel er, men jeg er rystet over hvad du bliver udsat for, hvor er det dog ækelt. Tænk hvad folk spørger dig om, og beskylder dig for.
  Indrømmet jeg har også tænkt over det med MM badedragt, jeg troede også det var noget du gjorde fordi hun skulle fotograferes, men nu kom du jo selv med forklaringen.
  Men det var aldrig noget jeg ville spørge indtil, det er jo jeres privatliv.
  For meget længe siden skrev jeg til dig, at MM havde så dejligt et børneliv, og hvor jeg ønskede mange flere havde det sådan, og det mener jeg stadig. :)
  Undrer mig over, at nogen får ondt bagi, fordi hun får lov at springe over til dans, hvad rager det dog andre ?
  Pas på hinanden. :)

  • Jeg syntes det er sjovt at nogle virkelig kan tro alvorligt at jeg beder hende tage badetøj på, for at jeg kan tage billeder. Måske tager jeg et billede af hende i bad 1 ud af 10 gange, hvis ikke mindre, men hun har altid badetøj på…. Tak fordi du følger med <3

 • Tricket med badedragten i badet brugte vi også til at få vores datter til at overvinde sin vsndskræk (som varede 1,5 år) Man bliver sgu så glad når man får knækket koden til at hjælpe sit barn.

  • Præcis, og ærligt så kunne jeg sikkert sagtens få den af hende nu, men nu er det ligesom bare blevet en vane og vi skyller lige kroppen når hun tager den af og inden hun kommer op igen, så ser absolut intet problem i det :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *