En kæmpe kærlighedserklæring fra Molly My, på en dag som jo egentlig var hendes!

Først og fremmest vil jeg sige tak for alle hilsner her og der og alle vegne idag, Molly My og vi alle har haft en helt fantastisk 6 års fødselsdag, med besøg af børnehaven mfl. og en masse overraskelser i løbet af dagen, hold op hvor er der mange der har tænkt på hende og os, det er ren kærlighed!

Og kærlighed har der virkelig været meget af de sidste par dage, så meget at jeg er helt rørt ved at skrive dette indlæg.

Det er egentlig startet de sidste dage, hvor jeg ved puttetid har sagt godnat min skat, vi ses i morgen, når du sover vil jeg lave dit og dat, f.eks. bager chokoladekagen til når børnehaven kommer osv.

Og hun har sagt er du sikker på du kan klare det mor, bliver du ikke træt mm. Sådan helt bekymrende af kærlighed, meget meget sødt.

Idag fortsatte hun omsorgen og sagde da Søren kom til morgenmad, vi skal pynte kager, have sandwich og chokolade kage osv når børnehaven kommer, sådan for at fortælle ham dagsplanen og så tilføjer hun, min mor har selv bagt dem alle og lavet alt det der, hun er sej! Meget anerkende og stort af hende at udvise denne stolthed over mit arbejde syntes jeg.

Da børnene så har spist henholdsvis frokost og fødselsdagskage, slutter hun begge gange med at sige højt:

I skal sige tak for mad til min mor, hun har selv lavet det altsammen.

Jeg bliver simpelthen så glad for at hun er så omsorgsfuld og anerkender det arbejde der jo ligger bag sådan en fødselsdag, og da hun igen til aften sagde tak og at det havde været en dejlig dag, så kunne jeg jo kun give hende ret.

Alt er love! Og det er fuldstændig i tråd med hendes nye LED neon lampe med Love som skrift, den er vanvittig smuk og kan købes, lige her.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *