Julen bliver hvid og kold i år, hvertfald i vinduet

Reklame for CChobby

Så gik den ikke længere og der er kommet mere julepynt op i det lille hjem, Molly My elsker det, og endnu mere den slags vi selv har lavet sammen, som her med det skønne Polarlandskab sæt, lige her.

Det skønne polarsæt er fra CChobby, og noget så fint! Det er første gang vi leger med Foam Clay som der er brugt til de forskellige figurer, men bestemt ikke sidste, det var nemlig både nem og sjovt at arbejde med :-)

Molly My har næsten selv lavet det hele, jeg har bare hjulpet med lidt småting og juletræet, og hun har dels lavet ud fra vejledningen og selv fundet på, sådan kan hun bedst li det, og det er jo også super udviklende for hendes kreative leg, at tilgå en opgave på den måde :-)

Selve landskabet er lavet i kassen, som alle materialerne kom i, ret bæredygtigt at gøre det på den måde, og det pynter bare så fint, måske lige pånær alt det “sne” vi nu har i hele hjemmet, men det er en del af charmen ik?

ALT er med i sættet for kr.200, og kan købes, lige her.

Og der er til flere dages kreatid i sådan et sæt, vi har hvertfald lavet det over flere dage, da vi godt kan li at strække den slags lidt, for at få mere kreatid sammen, nu står det i vinduet og pynter fint resten og november og julen med.

Udover det fine og kolde polarlandskab har vi også lavet snekugler i samme tema, de hænger nu så fint i et mini juletræ i vinduet, og enkelte af dem i Molly My’s eget vindue på værelset.

Vi har faktisk også lavet et sæt mere, men det er tys tys og lidt hemmeligt til julegaver, så dem kan i ikke se endnu, vi ved aldrig hvem der måtte læse med her ;-)

Find polarsæt julekuglerne, lige her.

Er i gået igang med julepynten endnu?

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *