Julekalender 2.december: Vind gavekort til Little Columbine

OBS, ny vinder er udtrukket, da jeg ikke kunne få kontakt til Stine Bjerre. Derfor tillykke til Rikke Holm, der nu har modtaget en mail.

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Stine Bjerre, en mail er på vej til dig —

Idag åbner jeg min første låge i vores julekalender, en låge som for mig er specielt lækker og personlig, nemlig et gavekort på hele kr. 2000 til den skønneste webshop Little Columbine.

I kender den sikkert ik? Altså shoppen, den skønneste shop med helt specielt smukt udvalgt sortiment, det er lidt farligt, for jeg har altid lyst til at købe alt!

Jeg kender Camilla der har shoppen, og ligeså personlig og speciel shoppen er, ligesom så skøn og hjertelig er Camilla som person. Man kan sige at det skinner igennem på shoppen, på aller fineste vis.

Shoppen fylder i denne uge 1 år, og det har været en fin fin rejse at følge med på, sikke shoppen er vokset på det år, og jeg er ikke i tvivl om at den positive udvikling vil fortsætte, godt nok er der mange shops med børnetøj mm, men ingen med den personlighed som Little Columbine, og det skriver jeg ikke bare fordi jeg kender Camilla, det skriver jeg fordi jeg mener det.

Altid med en personlig og håndskrevet hilsen, en lille overraskelse (som den lakrids på billedet, som var væk på 2 sekunder ;-)) Og med fin indpakning, hvis man ønsker det.

I denne uge (fra d. 1-8 december) er der pga. fødselsdagen fri fragt, samt forkælelse til alle ordrer i form af en lille Rudolph Care gave, slikkepind til børnene, balloner og en voucher på kr. 100 til senere brug.

Jeg skal vist lige forbi og “kigge” lidt, skal i ikke? Der er nemlig mange skønne sager, lige nu har jeg lange lange øjne til følgende:

LittleColumbine

1 – Cirka hele den nye dots kollektion fra Gro, der må jeg eje det rosa sengetøj til Molly My (der netop er hoppet i voksendyne og skal have skiftet alt ud) men tænker også at Søren og jeg burde havde det hvide, hvor er det dog bare lækkert!

2 – Den fineste strik trøje fra émile et ida, den er da simpelthen så fin og vil være skøn til at have med på vores ferie i stedet for en jakke, men også som overgang til foråret.

3 – Lækker denim kjole med fjer print fra MarMar, den er cool og girly på en og samme måde, og den vil være så fin til Molly My. Jeg er specielt vild med det lidt slidte look, som denim kan få.

4 – “Mommy” tasken fra CamCam, som vil være perfekt til weekender i sommerhuset og bare ture generelt, den er også lidt et must have ik?

5 – Så snart det bliver lunt igen og Molly My er ude af hendes uldne sutsko, så skal denne model fra Angulus hjem, hun har haft den samme i en leopard udgave tidligere, og den sad virkelig godt på hendes fod.

6 – Det fine “DIY” sæt fra Rudolph Care vil Molly My elske, og jeg faktisk også. Jeg er vild med Rudolph Care, og hele historien bag at Andreas specielt har lavet denne æske i samarbejde med hendes datter, must have!

Det var ret meget til Molly My, men sådan er det tit med mig, hun kommer i første række, men der er også mange fine ting at finde til mor eller boligen på shoppen.

Det burde være mig der rendte med det gavekort, kan i nok se ik? Jeg mener med alle de ønsker. Men det er det altså ikke, det er nemlig en af jer.

En heldig vinder, der kan shoppe for hele kr. 2000, alt i skal gøre er:

  1. Skriv en kommentar herunder, hvor i fortæller hvad i ville købe, hvis i vandt gavekortet. Se udvalget, lige her.
  2. Like indlægget på den blå Facebook knap nedenfor.

Jeg trækker en heldig vinder søndag d. 6/12 kl. 20.00 🙂

***

I kan også stadig nå at deltage i den første låge, som er gavekort på kr. 2000 til Me & The Met, find lågen hos Louise, lige her.

***

(Visited 36 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *