Julekalender 18.december: Vind gavekort til Christina Rohde

IMG_9397

IMG_9391

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Mette der har modtaget en mail —

I dag åbner jeg min sidste låge, i vores store julekalender! Jeg “holdte” egentlig ret længe på min sidste låge, før jeg lukkede den, jeg ville finde noget helt specielt fint at lukke med. Og valget var egentlig ret klart, da jeg endelig fandt på det. Nemlig at lukke med Christina Rohde, det er for mig det fineste fine, og perfekt her til årets sidste fester og danseture!

Molly My har her udvalgt hendes favorit, den er naturligvis godkendt dans, som i ved er alfa omega i disse dage og så er den med sølv og lidt glimmer effekt, hermed endnu mere godkendt.

I skal næsten selv kigge ind, der er nemlig mange fine udgaver og varianter, f.eks. P2 double dress, som Molly My tidligere har haft og været rigtig glad for, se f.eks. lige her. Eller de lækre fake fur pelse, de står altså også højt på vores ønskeliste, både til Molly My og jeg selv.

Det hele kan stadig nås at få hjem til julen/nytår, hvis i får klikket køb senest i weekenden, posten skal jo også ud 😉

Lipstick

Yndig og fin (syntes hendes mor!) men altså da vi skulle tage de øverste billeder, mente hun bestemt også at der skulle læbestift på, fin dame = pynt = læbestift. Og det blev fint, eller hvertfald rødt, og var faktisk rigtig rigtig svært at få af igen. Må have købt en lidt mindre heftig læbestift til hende, så hun ikke snupper min kysseægte Chanel udgave igen.

Nu til konkurrencen, en meget heldig vinder, kan nemlig løbe med et gavekort til Christina Rohde:

En heldig vinder, kan shoppe for hele kr. 2000, alt i skal gøre er:

  1. Skriv en kommentar herunder, hvor i fortæller hvad i ville købe, hvis i vandt gavekortet. Se hele udvalget, lige her.
  2. Like indlægget på den blå Facebook knap nedenfor.

Jeg trækker en heldig vinder tirsdag d. 22/12 kl. 20.00 🙂

I kan altså derfor ikke nå at bruge det til julekjolen eller lign, den skal i købe nu, hvis den skal nå frem. Men det er jo også dejligt at have “lidt” at shoppe med i det nye år ik?

Ps. jeg skal lige godkende din kommentar, før den kan ses, der kan derfor gå lidt tid.

Og en anden opfordring fra mig, der kommer helt fra hjertet, er at følge Christina Rohde på Instagram.

Udover lækre børn i det fine tøj, er hun nemlig også virkelig god til at dele inspirationsbilleder med skønne farver og sammensætninger, det er altså super fint og hyggeligt, så one to follow, hvis altså i har lyst.

Nendenfor blot et tilfældigt udklip af profilen. Find hendes profil, lige her.

Instagram_CR

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *