Julekalender 13.december: Vind grå multi serie fra bObles

IMG_9078

IMG_9083

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Lea Simone Pedersen, der har modtaget en mail —

Så blev det tid til min låge nr. 3 (ud af i alt 4) og selvfølgelig skulle der også være bObles med i mine (vores) favoritter. I ved jo hvor stor glæde Molly My har af dem, både hjemme og i sommerhuset. Denne gang handler det om den grå multi serie, som nu er blevet en fast del af sortiment ved bObles.

Jeg har valgt den grå serie, selvom vi har så mange andre i farver, netop fordi den skal “bo” i vores nye familie / tumlestue, hvor der i forvejen er en lækker grå daybed og ellers farver på tæppe, puder og på væggen.

De falder rigtig flot ind, og det skal ikke lyde som om, at vi er farve forskrækkede, det er vi bestemt ikke, men de grå er altså bare så smukke. Heldigvis syntes Molly My (eller hov, jeg mener selvfølgelig Spiderman), det også. Eller hun har hvertfald ikke nævnt at de har forkerte farver 😉

IMG_9287

IMG_9316

Jeg tænker at de også vil være perfekte til de familier, der måske har dem i køkkenalrum eller i stuen og ikke er så glad for alle farverne. Vi har dog i forskellige farver i vores anden stue, men sådan er familier og indretninger jo heldigvis, så forskellige.

BoblesGråmulti

 

En heldig vinder kan vinde, fra den grå multiserie: Orm, krokodille, kylling, donutgynge, lille donut og lille fisk.

Hvad siger i, er det noget i kan bruge?

For at deltage i konkurrencen om den skønne grå multi serie, skal i:

 1. Skriv en kommentar herunder, hvor I fortæller, om jeres relation til bObles. Kender i det? Har i det måske i forvejen? Hvis ja, hvad er så jeres favorit tumlemøbel? Ordet er frit, bare lidt ord om bObles, fordi jeg er nysgerrig 😉
 2. Like indlægget nedenfor på den blå Facebook “knap”

Jeg trækker en heldig vinder på onsdag d. 16 december kl. 20.00 🙂

Ps. jeg skal lige godkende jeres kommentar, så den kan altså ikke ses med det samme.

 

Konkurrencen er lavet i samarbejde med bObles.

Ps. selv Spiderman, kan blive træt af leg (eller af en mor der skal tage billeder under leg!?)

IMG_9289

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Her har vi en smule bObles i hjemmet.. Den store donut er indtil videre vores favorit.. sammen med flagermusen som var genial da bettefisen var lille og skulle træne nakken.. nu ønsker vi på nogle af de større udgaver, vi har bare ikke lige haft pengene til at gøre ønskerne til realitet.. især hunden tror jeg vil falde i god jord herhjemme :-)

 • Vi elsker bobles herhjemme. Maja på 4 år og Frederik på 10 mdr bruger det dagligt. De har en del for jo flere des bedre – der laves baner, bygges cafe og huler, bruges til skamler, sidde på ol.
  Det er klart krokodillen eller slangen som er favorit!

 • Lækker konkurrence :) vi bruger vores myrersluger enormt meget, både til at lege på og sidde på! Vi har kun myrerslugeren så indtil videre er det vores ynglings :) krydser fingre!!

 • Herhjemme har vi en lille donut og kyllingen, Ella på ni mdr elsker at tromme på donutten og smage på den. Vi ønsker os klart mere og krydser derfor alt hvad vi har for at vi er heldige her.

 • Hej :) vi har haft en kæmpe bobles samling i sin tid .. Men må indrømme jeg blev lidt træt af det så solgte det , vi havde også 145 stks .. Nu har jeg lidt fortrudt at have solgt det hele og denne serie er så fed så den ville mine børn og jeg elsker at få i huset igen :) Knus

 • Vi har tre ting fra Bobles og kunne bare godt ønske os flere så vi kunne bygge baner. Lige nu er favoritten faktisk den lille kylling, som børnene bruger til at øve balance på

 • Vi har noget bobles herhjemme og drengene elsker at lave forhindringsbaner i vores lange stue. Vores favorit er den store myresluger

 • Vi elsker bobles her hjemme, bruger dem til næsten alt. Når børnene hjælper til i køkkenet, foran fjernsynet, laver baner gennem stuen og så bruger vi den lille fisk til at sætte oven på en alm stol, hvis vi er i byen og Lærke ikke kan nå bordet: de er uundværlige. Lige nu bruger vi også nogle af dem at træne lillebror ryg. Bare æregerligs vi hat flest i lyserøde og nu har fået en lillebror

 • Jeg er vuggestuepædagog. Vi har 2*krokodille og 2*elefant. Der kan bygges utallige variationer af \”baner\” og sanseintegrerende lege med disse – det hele til stor begejstring for børnene. Det er så genialt (og holdbart!!) produkt. Jeg venter nu tvillinger, og Bobles skal helt sikkert ind i vores hjem! Den grå serie er perfekt, da de kommer til at invadere vores stue :)

 • Vi har nogle bobles herhjemme, og min store på 4,5 elsker at bygge forhindringsbaner med dem, eller bruge dem som dele af en hule. Den lille på otte måneder er begyndt at finde dem.interessante, og møver sig gerne afsted efter en af gumle lidt i. De grå ville være et perfekt afbræk fra alt det farvestrålende legetøj her i huset ;)

 • Ej, en god konkurrence!:-) Jeg tilmelder mig faktisk sjældent konkurrencer, men denne er da for god til at lade vær! Jeg har hørt så meget godt om bobles, men indtil videre har min datter kun en lille fisk, sol vi har været glade for – både som stol, bord, til at kravle op på og til at ligge og gynge på. Nu hvor der også er kørt en lille lillebror til, vil vi i fremtiden få rigtig meget glæde af disse! Ville blive rigtig glad, hvis jeg bliver den heldige vinder – har selv fødselsdag den 16., så det ville være den perfekte ekstra fødselsdagsgave, som jeg kunne give videre til mine børn!:-)

 • Vi har donut og den lille fisk fra bObles. Vi har haft krokodillen, men den brugte vores søn ikke, så den solgte vi.
  Fisken bruges mest som skammel for at sidde behageligt, når Thor får et bad. Donut\’en bruger han meget forskelligt. Lige nu er den fx virkelig sjov at trille med ;)
  Vi vil super gerne udvide samlingen, så det ville være fantastisk at vinde så meget bObles på én gang :)

 • Vi har tumlegulvet som Kasper på 6 måneder elsker at ligge på. Det isolerer godt når man omer rundt på maven. Han ønsker sig elefanten i julegave, men hold da op hvor kunne det være lækkert med alle disse ting.

 • Vi har flere Bobles dyr, og vores drenge elsker det.
  Det er en af de geniale ting ved Bobles! For selvom der er hele 9 år mellem de to, så synes de begge, at det er sjovt at lege med det. Bobles kan nemlig bruges på et hav af forskellige måder. Så det er virkelig fremtidssikret legetøj!

 • Jeg er relativ ny i bObles verden, da jeg først venter en lille pige til januar. Har dog fået anskaffet mig en blå Fisk fra serien, så er så småt gået igang med samlingen, og den grå serie her tænker jeg allerede vil gøre gavn fra starten af for min babys motoriske udvikling. Plus, at de der donuts skulle være rare at sidde på når man er en stor gravid \’hval\’ med et ømt haleben og bækken ;-)

 • Ville være lækkert at vinde. Her hjemme har jeg en dreng der elsker at udfolde sig motorisk. Så vi elsker bobles. Der er simpelthen så meget leg og læring i dem.
  Så vi krydser fingre for at vinde.

 • Jeg har faktisk meget lidt bobles i mit liv, faktisk ingen. Men jeg har hellere ingen børn, så på den vis giver det god mening. Jeg har dog to meget dejlige nevøer, som virkelig ville blive glad for at faster gav dem bobles legetøj – det rækker SU\’en ikke helt til. Derfor ville jeg elske hvis jeg vandt og kunne glæde de to guldklumper :)

 • Vi har været meget glade for vores bobles. I starten kunne vi, de voksne, ikke se den store ide med møblerne…hvorfor skulle de dog være noget særligt men da vi så vores datter lege med dem i hendes vuggestue og hvilke lege hun og de andre børn lavede med dem var vi enige..sådanne møbler skulle vi også have. Nu har vi både fisk, myresluger og elefanten og vores datter og søn elsker dem. Selv om vores datter nu er 6 1/2 år, bliver de stadig flittigt brugt til alt muligt…lege, vaske op stol, teater, biograf, hulebygning, te selskab mv…

 • Vi har en del Bobles og er så glade for dem. Min kære mand skulle lige overbevises men kan efterfølgende godt se at det er fantastisk legetøj. De er flittigt brugt og mine børn er 4,5 (pige) og næsten 8 år (dreng) Faktisk er de og har altid været en kilde til god fælles leg imellem dem trods tre års forskel.

 • Jeg elsker bObles og hvordan da kan bruges forskelligt, alt efter udviklingstrin. Yngstemanden på 3 mdr kan bruge kyllingen til at træne at ligge på maven. Storesøster på 3 år kan bruge to krokodiller som stylter, og ælsten som bliver 6 år juleaften kan sidde på dem når der tegnes eller leges med perler. Derudover kan de samle familien i en \”jorden er giftig\” hvor mor og far også er med :)
  Glædelig jul!

 • Min venindes dreng har det, og han elsker det :) Særligt elefanten er et kæmpe hit. Jeg vil så gerne forkæle ham lidt ekstra i denne juletid, så jeg håber, at jeg vinder :)

 • Jeg har ingen børn endnu, men jeg ser hvor sjovt de små børn i min familie har det med bobles. Så jeg vil gerne vinde serien til min veninde og hendes datter – det ville være en fed gave at give dem :)

 • Vi har helt fra start brugt, især kylling, til at styrke ryggen /nakke. Begge drenge har fået en bobles af os i 1 års gave og de er favoritter herhjemme, hvor de er med i stort set alle lege hvad enten det er køkken eller forhindringsbane eller bare til at sidde op ad og se tv. Vi har krokodillen, elefanten, ringe, kylling og fisk. Favoritter er krokodillen og elefanten

 • Vores datter på 1,5 er super glad for sin elefant og kylling fra bobles. Selvom vi oprindeligt tænkte at de faktisk var ubrugbare, og købte dem bare for at købe dem, så er vi blevet omvendt. Fantastisk stykke legetøj. Og ville elske at få udvidet samlingen. :-)

 • Denne smukke serie ville bare passe så godt ind i pigernes nye værelse – som endnu mangler nogle udfordrende elementer til deres motorik :) så det ville være den perfekte gave hertil jul og mange år frem❤️

 • De bobles vi har, har været og er stadig en stor del af hverdagen herhjemme. Både i næsten alle former for aktiv leg og som hjælpemiddel i hverdagen – f.eks. når lillefisen skal hjælpe med madlavningen.
  Vi ville blive meget glade for at vinde serien, så vi bl.a. kan lave forhindringsbaner til mange timers sjov leg med bl.a. lillefisens fætter.

 • Denne smukke serie ville bare passe så godt ind i pigernes nye værelse – som endnu mangler nogle udfordrende elementer til deres motorik :) så det ville være den perfekte gave hertil jul og mange år frem❤️ Vi har en enkelt donout som de er så glade, men ellers har de kun haft fornøjelsen af Bobles, når vi er ude hos venner – men der leges tilgengældt også igennem – de elsker nemlig at tumle med Bobles skønne tumledyr

 • Min datter er snart parat til tumleri så de er på ønskelisten. Og med en arkitekt mand er de grå farver vist populære! :-)

 • Har givet BObles i et hav af gaver, men har ikke selv erfaring med det endnu. Det er dog helt oplagt til den lille der kommer til april!

 • Min datter på snart 5, elsker at fjolle rundt med bobles og vise nye tricks hun har øvet sig på. Men desværre har vi ikke selv investeret i nogen bobles, så det bliver kun leg når vi er på besøg hos nogen som ejer det:-)
  Vi vil helt sikkert få stor glæde af bobles her hjemme og især nu hvor der også er en lillesøster som kan stimuleres på bobles:-)

 • Vi kender bObles, men har kun selv to donts. Og dem er vi så glade for, bruger dem til leg, hopper vildt på dem, balancerer og ligger på dem, når der læses bog på gulvet. Eller bruger dem som små skamler. Vi er vilde med dem og vil så gerne have mere til at forbedre motorikken hos børn og voksne herhjemme.

 • Vi elsker også bobles og har lidt af dem i forvejen. Synes de er fantastiske til motorikken og jo flere af dem jo bedre, så der kan laves en bane. Vores farvorit er krodillen, som og var den første bobles børnene fik.

 • Vi har en lille samling bobles derhjemme. Min søn på 21 mdr elsker at tumle så det er bare super godt for ham. Han laver også tit en bobles bane hvor han går fra det ene dyr til det næste, hopper, springer osv. Vi elsker bobles.

 • Min datter der lige er blevet 2 år er en være abekat der virkelig prøver sin krop af, og der er Bobles jo super fedt da det både udfordrer balancen og motorikken. Vi er så heldige at hun har en Donut, en elefant og en kylling. som alle bliver brugt fliittigt.
  Kunne være lækkert med den nye gynge til Donut og endnu mere hun kan kravle og tumle med. og så skal hendes veninde naja da have en Elefanten hvis vi er så heldige at vinde :)
  Ser da ud til at molly my også hygger sig max med bobles. god jul til jer alle 3

 • Vi har en ting. En flodhest! Den er ret kedelig og ungerne har ikke brugt den særlig meget. Jeg har været til tumle tid og spurgt Hvordan man bruger den. Men de vidste det ikke helt da den er udgået. Pga dem dårlige oplevelse har vi faktisk holdt os fra bobles så kunne være fedt at give det en chance til.

 • Mine børn og jeg ❤️ bObles. Oliver på snart 4, bygger baner vi sammen skal igennem. Lillebror på 7mdr. rutcher på dinosauren. Det er fast på ønskelisten hver gang. Har længe ønsket mig det grå til lillebror. Til Oliver har jeg udelukket kørt multiblå, da farverne er glade og friske. Men det grå er helt klart de voksnes favorit

 • Vi elsker bobles herhjemme. Min datter på 2,5 år er en rigtig tumler så der bliver bygget baner i stor stil. Pt er krokodillen hendes ynglings:-)

 • Bobles er intet mindre end genialt legetøj/indretning/møbel. Det er på en gang æstetisk og kreativt/fantasifuldt. Vi bruger det i vuggestuen hvor jeg arbejder og hvor min favorit nok er elefanten. Privat tror jeg faktisk vores bedste køb er en multifarvet taburet lavet i samarbejde med WWF. Den er blå/lilla/grå/grøn og passer perfekt som skammel ved sofabordet og bliver brugt til både leg og afslapning. Den grå serie ville passe perfekt til vores stue

 • Bobles er ultimative legemøbler, de er både praktiske ekstra stole/skamler når der er legekammerater på besøg, og så er der uendelig leg i dem. De er super udfordrende som tumlebaner, og sværhedsgraden kan varieres i det uendelige. De har været fantastiske for vores hybermobile pige, til at gøre træning af motorikken til en leg
  De grå møbler vil være perfekte herhjemme til kommende ombygning af underetagen, og ekstra perfekt, da storesøsterens lilla bobles samling gerne må udvides, så lillebror kan blendes ind

 • Vi har dem ikke herhjemme , men altså måske det var på tide hi hi . Kan virkelig godt se ideen i bobles fri leg og fantasi
  Vi krydser fingre herhjemme

 • Jeg kender dem fra blogs, besøg hos venner og fra bibliotekets legetek. Har prøvet mange forskellige og kan mærke at det er møbler som min 2 årige Sienna virkelig får meget ud af at kravle og tumle med. Vi har ikke nogen selv, fordi jeg synes de er for dyre at anskaffe – men låner dem på biblioteket meget ofte. Synes det er fedt at bobbles møblerne virker så fantastisk stimulerende på hendes balance og motorik. Det er fedt at se
  Så ja tak vi vil meget gerne vinde

 • Her hjemme har vi lidt bobles og det bliver brugt hver dag til at lave sjove baner med. Julius på 4 år har brugt dem rigtig meget og især da han skulle træne foden op igen efter en operation var de bare super. Her var vores favorit krokodillen hvor den fungerer som en trappe. Vi vil elske at kunne lave en stor bane som han og lillesøster kan kravle rundt på. Rigtig glædelig jul til Jer alle.. Mvh Karla 1 1/2 år og Julius 4 år

 • Bobles er et kæmpe hit herhjemme og de er blevet brugt flittigt! De forskellige figurer er blevet brugt til vores datters motoriske udvikling lige fra hun skulle styrke ryg- og nakkemuskler ved at ligge på maven henover kyllingen og senere er elefanten blevet brugt som støtte til at sidde selv – da hun blev et år skubbede hun gerne elefanten og brugte den som \”gåvogn\” og nu (hun er 1 1/2 år) bygger hun baner med fisk, krokodille og tivolibirds. Jeg tror de vil bringe masser af timers leg endnu i form af bane- og hulebyggeri – og med den kvalitet er jeg sikker på de kan bruges igen – og sammen med vores ældste datter – til vores to tvillingepiger som melder ankomst i næste uge

 • Min søn på knap to bruger sit bobles hver dag!
  Han går, kravler og klatrer på krokodillen og de forskellige dele af den store myresluger. Donuten bliver også brugt til at tumle med hver dag enten sidder han og hopper på den, står på den, triller med den eller smider sig på den med store hvin ☺☺☺ Bobles er perfekt til en aktiv dreng i tumle alderen ☺

 • Jeg kender dem fra mit arbejde som pædagog fra diverse daginstitutioner og bobles er klart noget der står øverst på ønskelisten til vores kommende søn, der kommer til verden til februar

 • Vi er vilde med bobles, fordi det kan bruges til alle mulige lege :-) vi har kun elefanten, så vil gerne have flere bobles venner :-)

 • Jeg har 4 børnebørn i alderen 3 mdr- 15 mdr – 3,5 år og den sidste på 4 år. De 3 største er så glade for Bobles. De leger med de hver dag og i forskellige kombinationer. Det udfordrer deres fantasi og er med til at gøre dem motorisk stærke
  Jeg har ingen hos mig, men kunne godt tænke mig at give dem mulighed for at lege med det når de er på besøg hos mormor/morfar/ farmor/ farfar.

 • Jeg opdagede bObles før vi overhovedet begyndte at forsøge at lave en baby. Var helt vild med dem, og var ganske sikker på, at mine børn skulle have en masse bObles. Men ak, da det endelig lykkedes os at få et barn, havde vi ingen penge, og har heller ikke fået det siden, eftersom jeg stadig er studerende og vi bliver ved med at få børn. Den del skal man jo ikke brokke sig over! Men bObles er altså lidt dyre, så selvom jeg var forelsket i dem allerede inden vi fik børn, har det endnu ikke lykkes mig at give mine børn nogle. Æv æv. Så derfor synes jeg bestemt at Aske på 3.5, Ole på 1.5 og baby i maven skal vinde denne samling! NØJ det ville være skønt, og faktisk lidt som en drøm der bliver til virkelighed :-)

 • Vi har i forvejen \”Elefanten\” og den er fastansat i min datters hjemmelavede forhindringsbane. Flere medlemmer af boblesfamilien er YDERST velkomne og vil blive nydt… Også af lillebror…

 • Vi elsker bobles hjemme hos os, de har Været smadder gode til motorik træning da vores datter er hoftebarn og så er de så gode til at lege med. Annabelle bruger dem ofte i hendes lege og laver til seje baner eller et smukt slot ud af dem <3

 • Herhjemme elsker vi bobles :-) Min datter Sofie Frederikke på tre år elsker at lege tumlebane i stuen.. Vi har tre bobles dyr og ønsker os flere!! Vi har dem i pink og lilla, men synes de grå er så flotte og de ville uden tvivl vække stor glæde hos datteren :-)

 • Vi har desværre ikke noget bobles (endnu ) men har da tit kigget på det og overvejet det til min søn, så han har noget indendørsaktivitet hvor han også kan brænde noget krudt af i denne kolde tid og fremover og hvor både mor og legekammerater kan være med

 • Vi har dem ikke endnu, men min søn på 7år bruger dem meget hos fysioterapien, hvor lige nu krokodillen er et hit, da de bliver brugt som stylter.

 • <3 <3 <3 bObles er det ultimative favorit møbel og legetøj til vores skønne unger. Trods en aldersforskel på 6 år – ja så er bObles gerne fællesnævneren ved sjov og ballade og massevis af motorisk lege bror og søster imellem. <3 <3 <3 Vi har en regnbue samling – men vi mangler absolut de grå nuancer … så håber heldet er med :) Glædelig Jul

 • Jamen drengen på 3 herhjemme har en enkelt ting og nu hvor lillesøster er kommet til verden så ville det være sjovt at lade dem tumle sammen :) skøn giveaway og vi håber at kunne forkæle børnene lidt.

 • Bobles er fantastisk :) Vi har et par stykker og bruger dem i hele huset, både på badeværelset når vores 3 årige skal kravle op på toilettet, som stole på børneværelserne og til at lave balancebaner. Vores dreng på 6 mdr. får den grå elefant i julegave, den har jeg hørt så meget godt om og jeg er vild med den grå farve :) Ville være fantastisk at vinde disse til mine to drenge <3

 • Om det er noget vi kan bruge? Det er da den skønneste præmie længe!
  Vi har også en habil lille samling Bobles herhjemme, men kan sagtens bruge flere. Især til at bygge forhindringsbaner med, for det er det store hit lige for tiden, og de kan slet ikke blive lange nok ;) Vores favorit er krokodillen, for den kan man øve sig i at gå på trapper på.

 • Vi har kun Bobles kylling, men kunne godt tænke os nogle flere som kan udfordre vores børn motorisk, da vi har en stor dreng som er lidt usikker på sin motorik

 • Jeg har en dreng på 3 1/2 år og en pige på halvandet år, som begge to er helt vilde med bobles. De har allerede en del begge to, mendet bliver også brugt dagligt, så de kan sagtens bruge mere :D Vi er lige flyttet, og det grå kunne være perfekt at have i vores nye stue, så de også kan lege med det dernede :-) Vores yndlings bobles-dyr er nok krokodillen :D

 • Jeg har ingen erfaringer om bObles. Men jeg har hørt så meget positivt om alle deres produkter og mærket generelt. Derfor synes jeg det kunne være fantastisk at kunne forære min skønne nevø og niece nogle af deres sager! Jeg er sikker på de ville vække stor glæde og bidrage til mange timers sjov!

 • Med en mor som pædagog er Bobles meget anerkendt herhjemme som motorisk legeredskab. Desværre har vi kun elefanten, fordi det simpelthen er så dyrt. Vi ville elske at vinde nogle flere til vores 3 dejlige børn, og specielt vores yngste, som er autist ville nyde godt af at kunne få trænet motorikken og legen lidt mere

 • Jeg har ingen relation til det. Jeg har ikke kæbt nogen da budgettet ik har været til det, desværre. Jeg har dog ønsket mig det til ungerne hver gang der bkev skrevet ønskeseddel. Jeg sys det er et fantastisk motorisk legetøj, og så er det også stilet at have i hjemmet, som ellers kan blive overtaget at legetøj som roder.

 • Jeg startede med at være modstander af bobles pga priserne..
  Så var min søn og jeg til tumletid med bobles, og det var en fornøjelse, siden da har vi elsket
  Bobles, alle deres egenskaber, farver og sjov, så vi ville blive utrolig glade for mere
  Bobles :)

 • bObles er det ultimative bedste legetøj vi har i vores hus, der er ikke en dag hvor det ikke bliver brugt. Vi bruger bl.a. bObles når der er små venner på besøg som har brug for en stole forhøjer, når der skal laves mad i køkkenet med mor og far, når det skal laves trommesæt, når der skal leges far, mor og børn, når der skal øves vejrmøller i stuen, når der skal bygges kælkebakke midt i stuen.
  Vi har haft bObles i 5 år, og jeg tror aldrig det kommer ud af huset igen.
  Vi er ved at bygge nyt hus, hvor det gråserie vil passe helt perfekt ind i køkken-alrummet, så vi kan have bObles både i stueplan og på 1.salen.
  Glædelig 3.søndag i advent

 • Mine døtre har en elefant hver. De er meget glade for dem og bruger dem så meget at vi har solgt vores kæmpe sækkestol. Elefanterne bliver brugt i leg, når der spilles playstation, ses tv, laves motorik og danses, når vi laver mad, eller når pigerne er i bad. De er super og vi ville elske at udvide flokken.

 • Vi har et lille udvalg af Bobles til Karl, på snart 2 år.
  Vi har brugt dem på forskellige måder alt efter alder.
  Kyllingen har vi brugt til nakke-træning.
  Krokodillen brugte vi, da han skulle lære at kravle.
  Elefanten brugte vi, da han lige var begyndt at sidde selv, som støtte, så han ikke væltede.
  Nu bruger vi dem alle til forhindringsbaner, og til at stå på, når der skal kigges ud af vinduet ;-)

 • Wow en lækker gaw! :grinning: Herhjemme har vi lidt Bobles i forvejen; krokodille, kylling og en lille og stor donut. De 2 donuts bruger han aldrig, men krokodillen er virkelig et hit og han leger på den hele tiden. Det er både med at gå op og ned på den, bruge den som skammel til at lege i vindueskarmen, vende den om og bruge som bilbane og så den farlige (synes mores), at vende den på højkant og bruge som stige til at hoppe op i sofaen over armlænet :grinning:

 • Jeg passer de skønneste 3 årige tvillingepiger og har gjort det i 2 år. De er helt vild med Bobles og vil elske at vinde dette :D

 • Herhjemme har Alfred på 1 år det blå bobles legegulv, og det er guld værd! Vi får en ny lejlighed til marts hvor der er masser af plads til mere bobles leg, til at bygge forhindringsbane og rigtig styrke motorikken

 • Bobles er det store hit herhjemme til sønnen på 3 1/2! Der er mange gode timers leg i bobles, og med en lille nu på vej kunne samlingen godt trænge til lidt flere medlemmer, så lillebror/-søster også får en chance for at lege med disse skønne sager

 • Vores børn ELSKER Bobles og favoritten er fisken der både leges med, men også slæbes ud på badeværelset og bruges som skammel til vores mindste, Ville på 2 år

 • Vi kender til bobles og har 4 forskellige hjemme hos os ☺️ Vi bruger dem til at sidde på lege på og nyder at de også er hyggelige at se på

 • Her kender jeg meget til bobles :) Vi har dog ikke noget selv, da vores datter kun er 4 mdr. Gammel.. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vi fin bobles så vi kan bruge det gennem hendes udvikling, det ville være helt fantastisk :) Vi krydser for at vi er så heldige :)

 • Vi har endnu ikke noget bobles men min dreng på 5 år elsker det når vi er nogen steder der har det. Og så har vi netop fået en lillesøster som med garanti også vil elske det. Så derfor må vi hellere begynde at anskaffe os noget af det. :-)

 • Vi kender godt bobles i forvejen, og har en del, men samlingen kan altid udvides – det er det fantastiske ved dem.
  Vores unger elsker at bygge baner, og den yngste på elleve måneder er vild med myreslugeren.

 • Vi har en elefant og en fisk. Hos os bruges de mest til skamler men en sjælden gang bliver elefanten gynget på. Tænker de vil blive brugt mere hvis der kommer flere til legen så de kan bruges til jorden er giftig osv.

 • Vores datter er kun 6 måneder (født 2,5 måned for tidligt) men vi er alligevel ellevilde med bObles!! Selv til bitte små bebser er det faktastisk motorik legetøj! Vi har elefanten som vi gynger på og ligger på maven op ad og så har vi Zoo Parade vippebrættet som også giver hende en fantastisk vippetur på maven… Vi ville elske at kunne udvide hendes samling

 • Sikke en fantastisk præmie. Vi fik en ælling i dåbsgave til vores mindste dreng og den bliver brugt flittigt. Men kunne være fedt hvis drengene kunne lave en hel motorik bane

 • Hjemme hos os bor en lille fyr på 11måneder, han er ret fremme i skoene, og elsker at blive motorisk udfordret! Og her kommer bobles ind i billedet☺️ Han bruger de 2 vi har (elefant og hval) dagligt! Enten til at gå rundt om, kravle på, som gynge og kunne blive ved! Vi ønsker virkelig at samlingen vokser da han er så glad for det, men da vi begge er studerende, bliver det nok ikke lige om hjørnet ☺️ Så i stedet står det øverst på juleønskelisten, og shh har hørt at mormor og morfar har købt en boblesbil den blir helt sikkert et hit hvis vi vinder, får vores lille fyr halvdelen af samlingen i julegave, og resten i fødselsdagsgave d.9 jan

 • Her hjemme er Bobles også et hit, min datter elsker at lave forhindringsbaner eller bygge hule med dem omkring spisebordet. Hendes farvorit er krokodillen, især med en kylling under så den bliver en lille vippe. Vi har også haft stor glæde af kyllingen, som er fantastisk på stolen til at sidde lidt højere. Ormen er super god som ekstra stol ved skrivebordet, når mor eller far skal være med til at tegne

 • Min datter på 6 måneder kender endnu ikke så meget til bObles, men jeg er sikker på at de bliver en stor del af hendes motoriske udvikling i mange år fra nu.

 • L har en bobles dino herhjemme, som han er helt vild med!! Det kunne derfor være fedt med flere tumlemøbler til samlingen, og da jeg har en søn med krudt og fart over feltet :)

 • Kære Bastabum:) tak for en skøn blog! Personligt ELSKER jeg bobles og heldigvis gør min datter også;-) jeg synes det er skønt til min datter fordi det er pænt at se på så selvom det står i stuen giver det ikke et rodet indtryk. Ydermere er det noget der som forældre er sjovt at lege med sammen med sit barn da man kan bygge forhindringbaner, rutsje, hoppe ned fra, gynge og meget meget mere!! Og hvilken forældre elsker ikke legetøj som udfordrer og stimulerer ens barn fysisk. Min datter elsker sin endtil videre beskedne samling (kan jo ikke komme udenom det er liiiidt i den dyre ende…) især hendes hvalros hvor hun rutsje på numsen, på maven, kravler op af, løber nedad og hvor samtlige dukker, bamser og fortiden nisser også lige skal have en rutsjetur ned af når de er på legepladsen (aka hjørnet i stuen hvor bobles er samlet). Kort med det lange bobles er skønt for både børn og voksne og ville da elske at udvide min datters bobles sortiment med disse fine nogen i grå multi!! kh Signe

 • Vi har stadig det første stykke Bobles til gode her i hjemmet så er ikke i tvivl l om at mine to tøser på 1 & 4 ville få kæmpe fornøjelse af dem. Jeg krydser i hvert fald fingre…..

 • Åh hvor ville jeg bare elske at vinde denne lækre grå serie Venter en dreng her til januar, og allerede nu er bObles et klart ønske til den barnedåb der venter os i foråret ☺️ Vi bor lidt småt, og de skal derfor være en del af vores stue – så det ville være perfekt med de grå, som \”passer\” til resten af indretningen (er sikker på der nok skal komme en masse farverigt legetøj – så det gør ikke noget at bObles er gråt ☺️)
  Håber håber håber

 • Vi har en hval som egentlig ikke har vært brugt til meget andet end skammel, eller taburet. Men her på det sidste har den fanget den yngste på 5 der synes den er så sjov at balancere på. Når jeg ser hvor meget glæde han har af at tumle rundt på vores møbler skulle jeg ønske jeg havde flere bobles istedet for.. De er jo beregnet til formålet. også vil det være et godt udgangspunkt når nr 3 kommer til forår :)

 • Vi har lidt bobles herhjemme, b.la elefanten, kyllingen og hvalen. Hvalen bliver mest brugt som skammel/bord, men er sikker på at krokodillen, samt de andre man kan vinde i den smukke grå farve, vil bringe lykke herhjemme til familiens yngste medlem der melder sin ankomst sidst i januar

 • Min søn på 15 mdr har den store myresluger og kyllingen, som han er rigtig glad for. Men en tilføjelse til vores samling ville han helt sikkert nyde, han er nemlig en lille krudtugle ☺

 • Vi har endnu ikke noget bobles men ønsker det hele til vores dreng på 5 mdr som så småt kan få glæde af det. Vi har besøgt bobles tumledag babybutik, skønt tiltag! Vi har ikke noget børneværelse og derfor er den grå farve så lækker da de netop skal kunne \”bo i stuen\” <3

 • Vi elsker bobles her hjemme.
  Villads på 19 måneder elsker at lege med krokodillen, kyllingen, doughnut og bolde.
  Vi har dem i blandet farver, men kunne være skønt med lidt stil så de bedre kan stå fremme.

 • Bobles er bare perfekt til leg for alle børn, men det er altså sjovest med mange – fremfor et par stykker :) God jul !

 • Min Sylvester har et par Bobles og er særligt glad for elefanten som bruges til alt mellem himmel og jord.
  Vi flyttede i august i hus og har nu fået masser af plads! De ville simpelthen passe perfekt ind, i knægtens legehjørne – her er vi også viiiiilde med farverne, som passer lige ind i vores indretning Så vi håber virkelig, at vi er så heldige

 • Vores lille pige er kun 8 uger og ejer ikke noget bobles endnu, men jeg har planer om at investere i flere af dyrene i løbet af hendes første år. Det er sådan et fantastik stykke legetøj!

 • Herhjemme elsker vi bObles! Vi har dog ikke så meget endnu, men vi samler
  Jeg skrev opgave om bObles i sommerferien, fordi at jeg synes det er er super fedt koncept med sjove tumlemøbler i et design som er pænt, og som kan stå i stuen uden at det ser alt for rodet ud

 • Vi har en tumling pige på snart 1 år, indtil videre har vi kun 3 bobles dyr, men det er helt sikkert meget sjovere at lave en stor bane af mange flere. Vi bruger lige nu mest vores bobles byggeklodser, som min datter elsker at vælte og stable op igen og igen, nogle gange bygger hendes far også et hus ud af dem og vores LEGO opbevaringskasser – hvilket hun synes er super sjovt at gemme sig i… :-) Med bobles er der ingen grænser for hvor fantasien tager en hen! Jeg er personligt mega fan af den grå serie, da den netop er så tilpas diskret og flot – at det med glæde må stå femme inde i stuen! Håber vi vinder og kan glæde vores pige med endnu flere bobles dyr! Hun ønsker sig allerede en del til fødselsdag d. 19 december og jul .. :-)

 • Jeg kender Bobles fordi min lille nevø på halvandet år er vild med det ☺️ Han har rigtig fået øvet hans motorik på de mange forskellige figurer. Nu har jeg selv en datter på 3 måneder og jeg vil elske hvis hun fik samme mulighed for at udvikle sig gennem leg med Bobles <3
  PS. Hvor er din fine daybed fra?

 • Vi har på 9mdr fået samlet en elefant, kylling og ælling i hver sin farve :) at blande farverne er fantastisk.. At de kan vippe når de bliver dasket til er det mest geniale i følge ynglet ;) vi vil elske at kunne tilføje mere til samlingen :)

 • Jeg har ikke den store kendskab til bobles, men har kun hørt godt om det. Derfor har manden og jeg også lige bestilt den store donut hjem til vores lille datter på 4 mdr, håber hun bliver glad for den når hun er stor nok.

 • Pigerne elsker deres donut der er stol og kæmpe pruttepude, skildpadden der er en yndet forhindring på forhindringsbanerne.

 • Vi har elefanten i blå. Vores store dreng fik den i julegave, da han var et år, han er nu fire og vi er stadig lige så glad for den som da han fik den. Den bruges både til at tumle med og sidde på. :-)
  Så ingen tvivl om at bobles virkelig er pengene værd, og får de varmeste anbefalinger herfra. Vi ville derfor også elske en serie som denne – både til storebror og lillesøster – og her er den neutrale farve jo bare et kæmpe plus ;-)

 • Vi har endnu ikke de store erfaringer, men har kun hørt fantastiske ting fra venner og bekendte. Derfor ønsker vi os en masse til vores søn, der i dag er fem uger gammel. Vi ved tilfældigvis, at der kommer til at ligge en blå ælling under juletræet i år Men det ville da være helt fantastisk, hvis vi kunne vinde denne grå serie, som står højt på ønskesedlen!

 • Min søn på 15 mdr elsker sin krokodille.. Man kan bruge den når man ikke helt er høj nok og man kan hoppe ned fra den.. Al bobles er mere end velkommen her

 • Vi elsker både elefanten og krokodillen, vores datter fik dem da hun var helt lille, men de bliver stadig brugt hver dag. Denne præmie ville være det ultimative at kunne tage med i vores ny indkøbte kolonihave :-)

 • Drømmepræmie wowww❤ Vi købte et par bobles møbler blandt andet elefanten til vores 2 årige søn for længe siden. Det var dog ikke noget hit. Jeg forsøgte at vise ham al den sjov leg, man kunne bruge dem til. Men ak! Men så en dag blev han pludselig interesseret, og nu kan han ikke undvære dem. Han bruger dem både til leg, motorisk udfoldelse og som møbler. HVER DAG. Jeg er sikker på at især krokodillen vil være et KÆMPE hit og at netop den vil blive favoritten Så krydser og håber på at vinde denne fantastiske bobles serie. Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie❤

 • Vi elsker Bobles hjemme hos os ☺️
  Storesøster på 10 år bruger en stor fisk som skammel inde på værelset, og lillesøster leger flittigt med sin kylling og krokodille og jeg selv bruger en stor fisk, hvis jeg have bleer eller andet, som ligge højt oppe på klædeskabet ☺️
  Vi vil elske at vinde denne præmie – især pga. farven. Vi bor småt og derfor er lillesøsters legeting i stuen – og der er de grå altså bare lidt mere \”in\”

 • Vi har da lidt forkelligt bObles og har faktisk haft det en del år efterhånden :)

  Børnene er utrolig glade for det og det vokser ligesom med dem <3 Der mener jeg det er meget forskelligt hvordan de leger med dem på de forskellige alderstrin, men lige meget alder så er de altid fremme når de leger :)

  Vi er svært glad for elefanten herhjemme :)

 • Vi har ingen bobles endnu, da vi venter vores første barn her til januar. Kender dog mange der har dem og er meget glade for dem, så er sikker på de også bliver et hit herhjemme

 • jeg har en krokodille og kyllingen hos os :) mine piger er 1 og 2 år og har først fået kyllingen for kort tid siden samt krokodillen får de først til jul :) jeg er spændt på hvor meget de blir brugt:) når vi har været hos andre har den store på 2 år været ret vilde med dem, så ku super godt tænke mit lidt forskellige:) har hørt det skulle være så godt for motorikken :) krydser fingre

 • Vi har haft elefanten, til vores datter på snart 2 og jeg fortryder at jeg ikke havde det til drengene da de var små for de brugte den alle 3 og der var altid reft om den, men da vores hus brændte for små 3 uger har vi den ikke mere, så sådan en samling ville være fantastisk, så de igen kan tumle og lege sammen alle 3. Rigtig glædelig jul :)

 • Vi har bObles – drengene bruger dem til at bygge baner med, møbler og vi har dem som \”skamler\” på badeværelserne og i køkkenet – vi elsker bObles❤️❤️

 • Vi elsker bObles herhjemme. Børnene (N på 3 år og A på 20 mdr) bruger dem konstant som skamler eller til at lave forhindringsbaner. Det er svært at vælge en favorit, men fiskene er nok dem der bliver brugt mest, da det er en perfekt lille stol og de er ikke tungere end at børnene selv kan bære den derhen, hvor de vil bruge den.

 • Vi har flere bobles, som er i brug hver dag – de er fremme som en del af indretningen, så de indbyder til leg og tumling. Favoritten i øjeblikket må være elefanten, da Olivia (21 mdr.) nu selv kan finde ud af at bruge den som vippe og holde balancen. Slangen er et hit som \”surfbræt\”. De grå bobles ville supplere vores eksisterende samling rigtig godt.

 • Vi har desværre ikke nogen Bobles herhjemme endnu, men har altid tænkt at børnene ville blive glade for dem. Nu har vi fået barn nr 3, og kan da forestille mig hvor sjovt de alle tre kunne have det med Bobles, fx ved at lege jorden er giftig, bygge et fort, balancelege eller lign. Har også skrevet Bobles på ønskesedlen til jul til Olivia 8 mdr, så må vi jo se om hun får noget

 • Hold kæft en skøn GAW..
  Vi har nogle da to af mine børn har motoriske problemer,den ene pga en skade i hjernen efter sygdom og den anden pga hypermobilitet. De har stor udbytte af bobles hvor de både gynger,øver balance,bygger og laver bane. Mellemste er også tit med i legene.
  Min ynglings er elefanten da man ka vippe som lille på den og med fødderne som størrere mens man evt spiller,stå på den og bygge bro med en anden elefant og en flagermus.
  Desværre har vi ikke selv to elefanter da vi ikke har pengene,men det er helt klart et ønske med flere bobles,så vi fortsat kan træne
  Jeg er fan

 • Mit kendskab til bobles er desværre lidt kort.
  Jeg var af den holdning at det fyldte for meget og opreklameret dyrt, så desværre fik min ældste datter (nu 4 år) ikke mulighed for at udforske dem. Da min søn (nu 1 år) begyndte at kravle OG kravle over og op af ALT, besluttede jeg mig for at gi det en chance alligevel. Købte den store ælling og et rullebræt, vores søde nabo tilbød samtidig at vi kunne låne deres for en periode – HOLD NU OP jeg har aldrig oplevet børnene lege SÅ meget med en slags legetøj, og de leger sammen ❤ Hver eneste dag bliver det stillet frem/op – enten som hygge tv møbel, udfordrende balancebane, byg-det-højeste-tårn ell som lige nu 2x krokodille og 1 kylling vupti vi har en vippe som begge skrald-griner af at bruge… Jeg har selvfølgelig købt lidt ekstra bobles siden, men økonomien tillader desværre ikke det store, når man har valgt at gå ned i arb tid for børnenes skyld, for ja det er lidt dyrt i anskaffelse (mest fordi der så mange ekstra muligheder med flere dyr) MEEEEN det er da absolut også alle pengene værd, bare i den tid der bliver brugt på det… Og det der med at det fylder – vi hygger os hver aften med at samle det til et højt tårn – gerne så det ligner en figur (så fylder det jo ikke andet end i højden) Ville elske at ku gi mine børn noget mere bobles (vores eget) nu jeg sådan fortryder ikke at være startet på at samle noget før…

 • Jeg kender bobles, og leger med det når vi er hos nogle der har det, men vi har desværre ikke nogen selv endnu. Hvis jeg er heldig, vil selv svigermor kunne holde ud og have dem hjemme hos sig, da de netop er så neutrale, det vil være det vildeste hit for børnebørnene, som tit kommer i hjemmet :)

 • Vi elsker elefanten! Den er hittet og vi er meget glade for den grå farve, netop hvis jeg fik en pige næste gang og fordi det står fremme i stuen :-)

 • Jeg har 3 piger med 3 års mellemrum, jeg elsker at de med bobles kan lege og være sammen, hvor der er noget for dem alle. Der er ikke en som ikke kan få noget ud af det, det kan de alle :)
  Herhjemme er frøen en stor favorit :)

 • Vi er vilde med bobles herhjemme jeg er både mor og pædagog, og jeg ville ønske jeg havde råd til at fylde hele min datters legerum med bobles.. Vi har i forvejen elefanten, som er en klar favorit.. Hun bruger den på så mange måder (som stol til børnebord, som bord til klaver hvor hun sidder på gulvet, til at klatre op i sofaen – og i vindueskarmen! )

 • Herhjemme ELSKER vi bObles, både store og små og sådan et sæt vil virkelig gøre stor lykke!! Håber virkelig jeg bliver den heldige vinder ☺

 • Jeg har været begejstret for Bobles lige siden min ældste søn kom til verden i 2010.
  De har været fantastiske til motoriske lege og jeg er ikke i tvivl om, at de har noget af takken for, at han er så god motorisk.
  Desværre er han samtidig ramt af svær ADHD og har grundet denne lidelse haft mange nederlag & udfordringer i hverdagen. Det gode ved Bobles er, at vi med sådan ét stk fantastisk lille menneske, altid kan få \”krudtet\” ham af, uanset om solen skinner eller himlen har åbnet sluserne.
  Om sommeren er de med os i haven og på regnvejrsdage laver vi bane indenfor, hvor mine drenge sætter deres Bobles op på række og leger \”jorden er giftig\” mv.

  Favoritten er helt klart krokodillen – den er fantastisk som trappe, vippe og til udspring

 • Bobles er bare genialt – det er godt tumlelegetøj, men det kan også bruges til alt muligt andet. Favoritten er helt sikkert donutten.

 • Vi har \”desværre\” kun en bobles. Vores datter som lige er fyldt 5 måneder har ællingen som vi træner nakke på. Vi håber at hun med tiden kan erhverve sig flere så hun kan tumle rundt på dem og udvikle sig motorisk.

 • Bobles er SÅ gode! Vores datter på 1 har elefanten og har brugt den til at lære at stille sig op. Nu bruger hun den til at gå rundt om, og elsker en vuggetur hvis vi vender den om. Bobles har indtaget vores køkkenalrum, så Caroline kan lege imens vi laver mad. Den grå serie ville passe rigtig godt ind!

 • Herhjemme er de kommet til ved lillesøsters fødsel for 10 mdr siden. Storebror elsker de 3 vi har og bygger enten bane eller bruger dem i sin leg på anden måde hver eneste dag. Det er fedt de kan bruges på så mange måder.

 • Vi har dessværre ikke noget bobles endnu, men jeg ville elske at vinde noget til vores lille søn så han kan komme til at tumle og styrke hans motorik. Jeg synes de opfordre til fantasi og hyggelig leg – og ja så er jeg som voksen tosset med den grå serie, for vi bor småt og det må jo gerne se bare lidt roligt ud i stuen samtidig :-D

 • Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg give dem til min lillesøster som venter sit første barn her i december :)
  Hun har ikke noget bobels endnu, og de er jo super fantastiske til børns motorik og leg :)

 • Mine børn er helt vilde med bObles.
  Vi har dog kun selv, den lille donut.
  Men på BornholmerFærgen, er legerummet fyldt med dem. De hygger og leger SÅ godt med dem, når vi sejler til og fra øen.
  Ællingen er især god at vippe på og fiskene, er sjove at stable.

 • Min døtre på 1 og 5 år kan få lang tid til at få med at lave en bobles bane og oppe rundt på de forskellige bobles. Den største er specielt glad for rullebrættet som bruges til transport rund om sofaen, ud på toilet… ja generelt i hele huset. vi er meget glade for bobles herhjemme og kunne sagtens bruge en grå serie til vores supplement til vores samling af grønne, lilla og lyserøde bobles.

 • Vi elsker bobles hjemme hos os og har efterhånden en god samling. Vores datter på 3 hiver dem ofte frem og bygger en bane med dem. Glæder mig til lillebror bliver stor nok til at lege med. Vi ville elske at vinde nogle i grå til vores samling.

 • Jeg elsker hvordan Bobles tumlemøbler ikke bare har en funktion, men at det kun er fantasien, der sætter grænser. Samtidig kan jeg godt lide, at er så æstetiske at se på – særligt de grå passer perfekt i stuen i vores nye lejlighed!

 • Vi har en bObles, og min søn på 3 elsker den. Den bliver brugt til at stå på, hoppe på, gynge på og indgår altid i legen når vi leger jorden er giftig :D

 • Vi har kun dem store bobles fisk som vi dagligt bruger som taburet til praktiske ting og til sjove hoppe og trillelege.
  Vi har prøvet mange forskellige hos venner, i vuggestuen og børnehaven og begge unger er vilde med dem. Særligt krokodillen og flagermusen. Ville elske at kunne bygge en forhindringsbane af bare bobles

 • Min datter har stor glæde af hendes bObles Hendes yngling er både krokodillen og den nye med rutche funktion. Hun elsker at gå på trapper på krokodillen og bruger den til at komme op på sin højstol. Med den anden har hun jo praktisk talt indendørs rutchebane Hun fortjener at vinde lidt flere bObles at lege med

 • Vi elsker bobles alle sammen ved os, Tristan leger meget med dem lige nu er favoritten fiskene, da de bruges som skamler, men de er hver i sær gode. Jeg bruger selv elefanten til at nå overskabene.

 • Min søn på knap 2 år har været rigtig glad for dem han har. Donut\’en er god at tumle med og den store fisk er god, når der skal ses ud af vinduerne. Selvom Bobles generelt er utrolig fine vil, særligt hans forældre, nyde de nye grå, da de passer ind i stuen som små kunstværker.

 • Jeg elsker bObles! Vi har haft enkelte tumledyr, siden Elvis var helt lille, og jeg elsker hvordan de kan kombineres på kryds og tværs og hvordan legen kan udvikle sig med alderen. I dag var hittet pludselig at rutsche på maven ned af hvalrossen – den var ny.:)

 • Vi har nogle få (kylling og elefant) og er rigtig glade for dem. Vores børn leger godt med dem og de bliver brugt til alt lige fra rollespilslege til jorden er giftig.

 • Herhjemme elsket vi Bobles. Bruger dem både som tumleting men også som en ekstra siddeplads ved sofabordet osv. Krydser fingre..ville så gerne glæde mine 2 børn

 • Jeg har endnu ikke prøvet bobles lækre produkter, men har læst om deres mange produkter, de ville være ideelle til min datters værelse, når hun tumler rundt på gulvet. :smile:

 • Bobles er er kæmpe hit herhjemme. Børnene bruger dem til at bygge baner med, som skamler på badeværelset og i køkkent og rullebrættet bliver ofte brugt til en rask tur rundt i køkkent.
  Derudover har vores snart 4 årig pige brugt dem til genoptræning og til at få noget af den uro ud af kroppen hun desværre har fået som følge af kemo behandling.
  Derfor vil vi jo unden tvivl gerne tilføje flere til vores samling ☺️

 • vi ELSKER bObles og har allerede 1 af dem, magnus elsker at tumble rundt på sin kylling – syntes det er godt til at styrke han motorik og han er også god til at lege med sine fætre med den, hvad de ikke finder på er ikke småting til fælles for dem alle er at det er legtøj de kan få timer til at hygge sig med, så derfor ønsker vi os også mere af det, da jeg kan se hvilken glæde det giver Magnus også når han er ude hos andre der har andre bObles så er han i sit ES – egtenlig har vi ikke nogen favorit da de alle er super gode og lækre på hversin måde – men vi savner en han kan stå, sidde på og rulle rundt med :-)
  Hvor vil jeg blive glad hvis jeg blive den heldige vinder :-D

  ha en super dejlig dag/aften

  ★˛˚˛*˛°.˛GLÆDELIG JUL*.˛°˛.*★

 • Jeg kender det, fordi jeg selv har solgt det i en legetøjsbutik. Og jeg har set hvor glade folk var for det, så derfor kunne det være fedt at vinde noget til mine søskendes børn :)

 • Vi har et par og børnene leger med dem meen synes de er lidt dyre (og derfor har vi ikke flere:)så kunne være fedt at vinde hele serien. ;)

 • Åh altså vi ELSKER bobles og vi ELSKER grå Så min datter og jeg krydser fingre for at vi kan få lov til at udvide vores bobles samling. Vi har elefanten, teltet og gyngen som vi faktisk blev inspireret til da jeg kunne se hvor glad MM var for jeres gynge. Glædelig jul til jer!

 • Min søn har elefanten og den er han rigtig glad for! Ved han ville blive glad for mere bObles, det vil hans mor også, jeg synes det er helt fantastisk!

 • Børnebørnene har elefanten og elsker den. Men jeg synes det ville være smart med lidt mere afdæmpede farver som grå i stedet for blåt ;)

 • Vi elsker bObles og har en smule derhjemme :) Vores søn er ørebarn og har derfor meget brug for at træne motorikken dagligt – derudover hjemmepasser jeg ham, så vi har endnu mere brug for at kunne udfordre ham motorisk end mange andre måske har, fordi han ikke er i institution (hvor de ofte har en del motoriklegetøj) :) Så vi ville ELSKE at vinde den her lækre pakke, der også er rigtig dejlig neutral i vores lyse stue :) ✨☺️

 • Indtil videre har vi kun kyllingen, men flere møbler fra den grå serie står på årets ønskeseddel, bla fuglen, fisken og elefanten. Jeg tror møbler er helt perfekte til børns fantasifulde tumlelege og gode til at styrke motorikken.

 • Vi kender det – og har ønsket os det flere gange. Men desværre ligger det lidt udenfor det normale gavebudget. Så vi nyder at lege med det hos kammeraterne – specielt krokodillen og elefanten har været sjove. Dog har vi det runde underlag, som har været brugt flittigt til begge børn. Desuden fordi det er så let at pakke med i bilen :)
  Håber at kunne give mine unger dette fantastiske sæt i julegave :D

  God jul

 • Vi har kyllingen til min datter og det har været et hit ♡ de er bare fantastiske og vi da helt sikker på vi skal have nogen flere. De jo så gode til udvikling af motoriken

 • Jeg har ikke det store kendskab til det, men jeg har efterhånden læst rigtig meget godt om det og vil meget gerne forkæle min skønne nevø med den lækre præmie. Jeg er sikker på, at det er lige noget for ham. :-)

 • Begge mine børnebørn på 1 og 5 er helt vilde med at balancere, kravle, vippe og stable deres bbles figurer så en hel serie ville være perfekt til dem. Favoritten lige nu er vist rullebrættet :)

 • Hvor er hun skøn, din Spiderman :) Mine piger på 4 og 6 år har hvalen, som var den første, som flyttede ind, da min ældste datter var omkring et år og har været et hit lige siden. Senere flyttede et par tumledyr mere ind. Vi ønsker os især donut og donutgynge, og ormen tror jeg også ville være et hit. Til foråret kommer endnu et lille menneske ind i familien (på vores ganske få kvadratmeter), som formentlig også vil blive glad for bObles lidt senere i sit liv :)

 • Vi har elefanten og den er et kæmpe hit og vores søn Ejvind med at udfordre skæbne han han tumler rundt på den. Vi har desværre ik et kæmpe legeværelse så vores stue og spisestue bliver ofte brugt som legeplads. Det ville derfor være fantastisk med de grå toner som så kunne stå fremme uden at vi tænker \”shift et børneland vores hjem er blevet forvandlet til\” ;) Tak for skøn læsning på bloggen og glædelig jul til jer :)

 • Jeg kender det fra et par af de andre i min mødregruppe, men som alenemor på Su, så er det ikke lige de fantastiske produkter fra Bobles, der er råd til.. Men skulle jeg være den heldige, så er jeg sikker på min 3 årige krudtugle vil bruge tingene hver dag

 • Jeg har haft bobles til mine 2 drenge i et par år. Hvert år står der et nyt bobles tumlelegetøj på ønskeseddlen – simpelthen fordi vi ikke kan få nok af de skønne sager. Vi har omkring 6-7 ting fra bobles og de er i brug hver eneste dag. Ungerne bygger motorik baner af dem, sidder på dem foran tv\’et og bruger dem generelt bare til leg med biler og andet legetøj. Forleden blev krokodillen vendt om så havde de pludselig en affyringsrampe til biler vores bedste bobles er myreslugeren og krokodillen. Myreslugeren har mange anvendelsesmuligheder i forhold til at sidde på den og krokodillen er god på mange forskellige måder. Elsker bobles og krydser fingre for at mine børn kan være så heldige at vinde disse skønne grå bobles til deres (ikke så store) samling

 • Vi har desværre ikke noget bobles selv endnu. Men vores lille krudtugle på halvandet er vild med at lege med bobles i vuggestuen og hjemme ved kusinerne, så det ville være fantastisk at få noget selv også

 • Herhjemme er Cøvi stor fan af bobles. Min datter på 3 er svært hypermobil og underspændt, og er derfor blevet fulgt af børneafd og fys siden hun var et år. Allerede den gang blev vi anbefalet at lave motorisk træning henne og vi fandt hurtigt ud af at hun elskede forhindringsbanerne med bobles. Det var -og er – en god måde at træne med hende mens hun stadig synes det er sjovt. Vi har desværre ikke så mange vi ku ønske os men krokodillen og elefanten er et hit. Hun ønsker sig dogen krokodille til så hun kan lave trappe op- og ned og så er hun svært ved at alle hendes bobles er arv fra storebror og derfor kun blå og grønne Nogle hun følte var hendes egne ville være et hit❤️

 • Vi har kun en enkelt bobles ting herhjemme (en stor donut), den er meget populær og jeg ville elske at tilføje flere – specielt fordi der snart er o der skal tumle OG når der endda også snart er et nyt legeværelse der skal møbleres :)

 • Jeg kender godt til bObles og min datter på 5 1/2 måned har allerede tre af deres ting. Den sjoveste for tiden er deres rullebræt, hvor vi træner Almas nakke dagligt. Jeg håber meget at vinde, da jeg vægter at tumle meget højt og der er bObles en god mulighed.

 • Åh vi elsker bObles og alle deres fine farver ! Emily bruger dem flittigt til at rejse sig op af – men kunne så godt bruge krokodillen til når hun skal op og ned af sofaen ! Lige nu bruger hun den stor og lille kylling men de kan godt tilte når de står på siden jeg opdagede bObles på nettet da jeg ventede hende pg jeg har været solgt lige fra start! Elsker at de må gå med i bad også!

 • Mine drenge og de voksne på vores matrikel elsker bObles. De er blevet en integreret del af vores hjem og rykker sig fra rum til rum i takt med, hvad vi laver. I dag holdt vi familiefødselsdag, hvor ungerne byggede en bane og fik brugt sig godt motorisk og havde meget sjov med det. Da vi skulle til bords løb vi tør for stole, så måtte eks. Ormen med til bords I aften burde der trænes lidt med eks. Hvalrossen eller Tumlebrættet .

 • Vi har nogle bobles i forvejen og min søn bruger dem en hel del, han bygger tit baner og ellers bliver især stor fisk og stor myresluger brugt til skamler :) så favoritterne her må være den store myresluger (som os bruges til at dække bord med hans legemad) og stor fisk :)

 • Bobles elefanten er vi glade for – den bliver brugt som skammel, både til at sidde på og til bedre at kunne nå køkkenbordet når der skal hjælpes lidt til med madlavning. Den bliver også brugt til at gynge på og til at tumle på. Kort sagt: Perfekt \”møbel\” på grund af dens mange kvaliteter

 • Jeg har købt bObles som gaver før, men har ikke selv noget. Vi venter barn til april og denne præmie ville være intet mindre end perfekt :)
  Krydser fingre!!!

 • Vi har en lilla elefant som vi fik i dåbsgave af farmor og farfar. Min datter Maja er mit første barn så kendte faktisk ik bobles før denne gave! :-) Vi er glade for bobles fordi de kan bruges til så mange forskellige ting og stimulerer motorik og fantasi – we like!! Håber at vinde de flotte grå, som du selv skriver passer de bedre ind i stuen end de mere farvestrålende ;-) Du ønskes en rigtig glædelig jul!

 • Vi er rigtigt glade for bobles derhjemme, hvor Oliver gerne bruger dem til at lave forhindringsbane. Banen må dog gerne suppleres med flere skønne dyr, så banen kan blive udbygget. Hvis jeg vinder konkurrencen, så skal Felix have dem, så kan han have sine dyr i den grå farve og Oliver have sin i den grønne farve.
  Glædelig jul, og tak for en dejligkonkurrence og en god blog.

  Mvh Ditte

 • Vi har et lille udvalg af bObles til vores to piger. Jeg elsker at det kan bruges på så mange måder og i dén grad udfordrer både kreativitet og motorik. Men faktisk har fisken været langt den mest brugte herhjemme som skammel i køkkenet når vores store pige skal hjælpe til med maden.

 • Vi har et rigtig godt forhold til bobles, ungerne elsker det!! :D de bedste har været larven og rullebrættet, de andre bliver dog flittigt brugt til en \”jorden er giftig bane\” eller som stole når de tegner ved sofabordet ;)
  Jeg kan ikke finde \”like\” knappen, men skynder mig i stedet ind på Facebook og liker, håber det er nok?

 • Herhjemme har vi været glade for kyllingen til at balancere på og nu elefanten. Sønnen på 9 år har øvet og øvet på at kunne hoppe baglæns direkte op på elefanten og holde balancen og vippe videre.. Rigtig god motorisk aktivitet.

 • Jeg kender Bobles men vi har kun en ting derfra (endnu!!) nemlig tumlebrættet som er et kæmpe hit at sidde på og blive kørt rundt i hele stuen når man er 13 mdr gammel :)
  Krydser fingre for vi bliver de heldige vindere :) :)

 • Min nevø har brugt mange timer på at tumle på elefanten og jeg har netop købt ællingen til min lille nye niece. De er altså bare gode. :)
  God søndag!

 • Vi har desværre ikke nogle bobles hjemme hos os. denne slags ting er mega dejligt men ikke en nødvendighed når man ikke har så meget til råd Vi bor lidt længer ned af vejen fra deres kontor og min datter på knap 4 elsker at hop op på den STOR elefant og se på den farverig bil der stå udenfor og vores lokal bibliotek har et par stykker som er altid det første der skal leges med! Det kunne være en dejlig og virkelig sjovt tumbling jul hvis hun fik sådan til gaven

 • Som førstegangsmor er hele babyuniverset selvsagt temmelig nyt og overvældende, men jeg er blev anbefalet de lækre sager fra Bobles, og jeg må sige, jeg er solgt :) De er stilfulde og giver anledning til meget sjov – so what is not to like :) Og så er den grå og multililla serie mine absolutte favoritter!!

 • Jeg er vild med bobles og hvordan mange af figurerne kan bruges i mange aldersgrupper. Og hvordan det kan være med til at udvikle de små.

 • Vi er vilde med bobles og er så småt startet med at samle på det. Der er et utal anvendelsesmuligheder. Lige nu hitter uglen som barbord, hvor øjnene bruges som kopholder;-)

 • Bobles har jeg i min private dagpleje og alle 5 børn elsker at lege og tumle rundt med dem. Her bruger de dagligt krokodillen men også gerne flagermusen og det store hit er at stille alle op på en række og klatre på dem

 • Desværre endnu ingen bObles herhjemme endnu, men de er meget ønsket og jeg synes det er nogle fantastiske multifunktionsmøbler, der indbyder til en masse god lev og fantasi! Så dem håber jeg at prinsessen skal have :D

 • Vi har bobles tumlegulv derhjemme og det bliver leget på af både en et årig og storesøster på seks år. De runde ringe i midten kan nemlig vendes og bruges til jorden er giftig osv. Bobles bidrager til fantasi, det er det gode ved møblerne. Og vi kunne godt bruge flere af dem;-)

 • Vi har en del bobles herhjemme til vores to børn på 4 og 1 1/2 år, men vi kunne sagtens bruge lidt mere, da der tit er kamp om de samme. Herhjemme er krokodillen ovenpå rullebrættet et hit hos den store, mens den lille elsker at kravle op på elefanten. Lige nu sidder far og søn på stor og lille fisk og spiller Play Station, så det kan bruges til mange ting:-)

 • Vi har desværre ingen bobles produkter herhjemme men selvom i en alder af 7 år så lam jeg se hvor godt er lege møbel det er når vi har være ved kusinen som har en del og der er gået flere timer med at lege jorden er giftig- ved at Linnea godt kan lide krokodillen fordi den er så lang men også fisken har hun været glad for ved lægen fordi hun har trænet hendes balance- hun er desværre en af de børn som har hybermobilitet led så hun skal træne hendes muskler for at styrke hendes knogler- med hjælp af bobles kunne det blive gjort til en leg i stedet for at det er kedeligt af stå på et ben. Så jeg krydser fingrer for den her kalendergave.

 • Åhh det ville være den bedste gave ever.

  Herhjemme elsker vi bobles, vi begynder at have en fin lille samling i alverdens farver, men kan altid bruge flere. Herhjemme bliver de brugt til utallige ting. Især elefanten er brugt meget. Den er brugt til at vippe på, stå op af, men også slæbe med rundt i huset som skammel.

 • Min datter på 5 år har en del bobles i farverne lilla og jade:) Hun fik de første til barnedåb og samlingen er vookset stødt siden, de blev flittigt brugt i forbindelse med begge hendes hofteoperationer, ved den efterfølgende genoptræning af musklerne, der har elefanten og krokodillen været super gode. de er stadig i brug dagligt til forskellige ting, men tænker de grå ville være perfekte til at have stående i stuen, til dagplejebørnene-så kan vi også få tumlet der:)

 • Vi har en del bObles, og de bliver flittigt brugt af begge børn på hhv. 2 og 4 år. Den yngste hjemmetrænes, og det vil være et hit at få nyt til samlingen, så vi kan være endnu mere kreative i vores daglige træning. – Og til sønnen vil det bare være fantastisk at kunne bygge endnu større forhindringsbaner, både, biler og tog – ja, hans fantasi har vist ingen grænser :-)

 • Herhjemme har vi en Bobles elefant og den bruges flittigt. Min søster har en del Bobles til hendes to piger og mine to unger elsker at lege med dem når vi er på besøg og når de et i børnehave, så det kunne være fedt at vinde nogle Bobles så det kunne udvides lidt hjemme

 • Uhh, har været vild med b0bles i årevis og har bare ventet på at få unger som kan få glæde af det! Syntes de laver nogle fantastiske produkter, som lige præcis kan passe ind i indretningen.. Nu har jeg en guldklump i maven og b0bles er allerede strøget ind på ønskelisten <3

 • Herhjemme ELSKER vi alle Bobles og det står altid overalt i stuen i sirlige baner, som børnene konstant arbejder på. Favoritten er krokodillen, da den store på 3 år kan stille den på højkant og balancere, mens den lille på 2 år bruger den til at øve \”trapper\” uden at holde fast. Bobles er derfor også altid til at finde på ønskesedlerne.

 • Herhjemme er bobles det bedste legetøj lige nu. Specielt krokodillen er et kæmpe hit. Vi bruger den som trappe og til at hoppe fra. Men mest af alt bliver bobles brugt til at lave baner til både Leo og alle hans biler. Baner hvor bobles bliver sat sammen og brugt til at køre op og ned af. Fungere fantastisk. Og vi ønsker os altid flere når der er anledning til det…

 • Vi har bobles herhjemme og her er kamp til stregen om den imellem vores store datter på 6 og lillebror på 1,5. Farven her er pigefarvet men den hitter hos nærmest alle selv når fætrene kommer på besøg. Det er genialt legetøj som bruges med en masse fantasi er skønt at se

 • Jeg kender godt Bobles i forvejen, men pengepungen var desværre ikke til at købe dem da børnene var helt små.
  Dog ville de være megagode nu, da min datter har problemer med grovmotorikken/balancen!
  Jeg tænker at Kyllingen må være god der, hvis man vender den, må man kunne balancere på den :) og vi kan lave forhindringsbane eller jorden er giftig med dem…
  Nå ja, så er de jo også ret kønne at se på i denne her farve, så de må godt bo inde i stuen :)

 • Vi har en frø, en lille ælling og en kylling. Jo mere der er kommet til des mere leger datteren med det – som om det hitter mere når tingene kan kombineres med hinanden. Så vi har også bobles på ønskesedlerne til jul til datteren og lillebror på knap 4 mdr

 • Vi elsker bobles, både børn og voksne! Den lille fisk har vi med i bio, teater, cirkus, så vores datter kommer lidt højere op. Elefanten er god som vippe, skammel og som alle de andre bobles fantastisk i \”jorden er giftig\”. Rullebrættet har Nanna på 1 år lige fået i fødselsdagsgave og hende og storesøster elsker den.
  Håber vi vinder, så vi kan få endnu flere bobles :-D

 • Vi har i forvejen elefanten – i \”træfarvet\” – den er et mega hit og har været virkelig god til træning af vores yngste søns motorik/balance :D Det ville virkelig være et hit med grå bobles, da vi skal flytte om lidt og de bare vil være perfekte.
  Rigtig glædelig jul

 • Åh. Vi har kun haft råd til Kyllingen indtil videre, men ville vildt gerne have de andre også. Vores er ved at lære at gå, så det kunne jo være sjovt at lave en lille \”bane\”, hvor hun kan gå fra dyr til dyr..
  Håber meget det bliver os

 • Uh det ser så fint ud i grå. Vi har elefanten herhjemme og den store donut og det er der blevet leget utroligt meget med. Det ville være skønt at kunne supplere med lidt flere bobles-sager :) Rigtig glædelig jul!

 • Vores ynglings (og pt eneste :joy: ) Bobles er elefanten. Herhjemme bruges den til rigtig rigtig mange ting, syntes det er skønt den er så funktionel, men ville ønske vi havde flere, så motorikken kunne udfordres mere :grinning:

 • Vi har kun den lille flagermus hjemme, men synes det er super fine ting de laver. Kvaliteten er rigtig god, men jeg synes de er for dyre, desværre.

 • Vi har en gul elefant og en larve og de er vældig populære hos mine døtre, vi ønsker os brændende nogle dlere og den ny grå farve er bare flot :-)

 • Vi har ingen bobles endnu, men vil gerne igang med dem. Vi kan bare ikke helt finde frem til hvilken det er bedst at starte med

 • Her hjemme håber moren at lille Ella på 25 dage vil elske bobles lige så meget som hendes fætter og kusine gør! Jeg har nemmelig allerede købt en grå elefant som hun får i dåbsgave, så en lidt flere bobles i den smukke grå ville passe perfekt her hjemme!

  Rigtigt god jul til dig og hele din familie!
  Knus fra Ella og Zofia

 • Kender bobles godt, vi har flere af dem og er fuldstændig vildt med. I alderen 8 mrd til 36 år . Min yngling er nok fisken, bruger den rigtig meget selv, til at stå på ( når man ikke er høj nok) og til at sidde på.

 • Jeg stiftede først sådan rigtig kendskab til bobles sidste jul hvor vi købte elefanten i grå. Efterfølgende har vi også købt den store fisk, en kylling og en stor donuts. Vores drenge på henholdsvis 1 og 6 år er vilde med dem og tumler dagligt med dem. Jeg er personligt mest til den grå serie, så klapper i hænderne over at den er tilbage igen. Kommer nok til (hvis jeg ikke er så heldig at vinde ) at købe et par stykker mere. Har erfaret at jo flere man har, jo sjovere er det at lave forhindringsbaner og tumle.

 • Jeg elsker ideen om at de kan bruges på mange forskellige måder, og at det faktisk også er sådan i realiteten. Det er ikke bare endnu mere \”pynt\” – de fungerer! Min datter får tumletallene af Oldemor til jul, glæder mig allerede til hun skal igang med regne med dem (og lillebror på 1 finde sin måde at lege med dem på)

 • Jeg har en del veninder og familie hvis børn har det, og som gladeligt leger stablere, jorden er giftig og andet med og på dem. Jeg synes, at det er skønne tumlemøbler. Og voksentaburetter. ;)

 • Jeg er VILD med de grå bobles ! når man prøver holde sin indretning bare lige lidt i mor\’s egen stil ammen med alle legesager – så er de jo intet mindre end geniale Alt bobles er favorit- desværre har vi kun elefanten herhjemme da kvalitet jo koster

 • Vi er de heldige ejere af forskellige slags bobles – bare ikke nogen af dem der er med i denne serie.. Mine unger knuselsker deres elefant – den bliver brugt til mange forskellige ting – også af os voksne – derudover leger de også meget med myreslugeren og rullebrættet ikke at forglemme – der bliver kørt nogle vilde ture rundt i stuen på det… Men med 4 børn i forskellige aldre, kan man ikke få for meget bobles – og da alt det andet er i mange forskellige farver, ville det være ekstra fedt med det smukke grå sæt

 • Vi er total bObles fan og har haft dem siden min første datter på 4 kom til verden.
  Er vild med de har flere anvendelses muligheder: helt fra nyfødt har vi brugt især elefanten, til træning af at holde hovedet. Til støtte /beskyttelse når barnet kan sidde.
  Nu pigerne er blevet 20 mdr. 3 og 4 år bygges der baner på livet løs – jo flere bObles jo sjovere. Og høje tårne af fiskene og pandaskamlerne.
  De bliver også brugt flittigt som skamler rundt i huset og krokodillen som trappe op til sengen.
  Rullebrættet bliver brugt nærmest hver dag og jeg har brugt den når tungere ting skulle flyttes
  Vi voksne sidder også gerne på de forskellige bObles når der skal læses/se tv og lign.
  Når de store fætre kommer på besøg – finde de også Bobles meget sjove. Så fe kan bruges i en lang årrække. Og bonusen er jo flere af tingene træner balancen og indbyder til mange timers leg og tumling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stjerner herfra

 • Mine skønne nevøer på hhv. 1 1/2 og
  2 1/2 har bobles. Både elefant og donut. De elsker at lege med det. Nu er jeg selv blevet mor til en dejlig dreng. Han er 6 måneder nu og snart tumler han rundt over det hele. Jeg ville elske at forkæle ham med noget lækkert bobles legetøj.

 • Jeg har ikke selv bobles derhjemme. Men vi har nogle stykker ude på mit arbejde. Det er et skønt og alsidigt produkt. Den eneste grund til at min datter ikke har nogle, er at vi ikke har råd til dem.

 • Vi elsker bObles herhjemme. Har to dejlige børn, Christian på 3,5 og Freja på 1,5. Der bygges dagligt forhindringsbaner til stor fornøjelse for begge børn. De udfordres motorisk, sensorisk og koordinationsmæssigt og tumledyrene er fantastiske legetøj. Vi kan altid bruge flere – så forhindringsbanerne bliver endnu større, sjove og udfordrende Favoritten er i øjeblikket krokodillen
  Rigtig glædelig jul

 • Åh vi elsker bObles herhjemme. Farvoritten er nok Hvalrossen, for når man vender den om, er mine tvillingedrenge ret sikre på, at det er en traktor. Det kan enhver jo se

 • Vi er en bObles elskende familie. Jeg synes at det uden sammenligning er det bedste familielegetøj man kan ønske sig… Og så er det praktisk da man altid har en \”skammel\” ved hånden både når børnene eksempelvis hjælper i køkkenet eller når mor ikke kan nå på øverste hylde ;-) vores bruges stort set hver dag, både til leg og til \”at nå\”. Vi holder meget af at bruge dem alle men fiskene er måske dem der bliver brugt allermest :-) Gid vi må være heldige at vinde!

 • Herhjemme har vi lidt forskellig Bobles som luge pt bliver brugt som skammel til diverse ting man ønsker at nå i voksenhøjde eller til selv at kravle op i tremmesengen
  Dejlig præmie, vi meget gerne vil vinde!

 • Vi har en lilla bobles elefant og krokodille herhjemme – købt efter inspiration på bla din blog. Vi elsker dem, og har længe kigget langt efter både kyllingen, fisken og tumlegyngen, så hvor er det dog bare en fantastisk præmie
  Og lilla og grå klæder hinanden så fint

 • Den første bobles elefanten fik min nu store søn i dag 8 år i første julegave, der var han 8 mdr. Han elskede den, da han blev større blev den mest brugt som skammel eller at ligger hen over når han så tv.
  Den bobles elefanten var grøn og blev slidt op.

 • Min venindes barn skulle døbes og der stod bobles på ønskesedlen. Jeg tænkte hvad er det. Det måtte undersøges og jeg blev med det samme fan. Fantastiske tumle møbler til børn i alle aldre. Godt for motorikken og perfekt til hygge og sjov. Vi har kun en kylling herhjemme som vores datter (7 mdr) har brugt til at blive ligge på maven på og blive stærk. Min nevø (7 år) elsker at bruge den som vippebræt.

 • I min store drengs børnehave havde de Bobles, og min lille pige på 15 mdr. har leget med noget hos andre i mødregruppen, men vi har ikke selv erhvervet os noget endnu. Dog står indtil flere Bobles-ting på ønskesedlen til jul, bl.a. den lille donut, som hun uden tvivl ville rulle rundt med, kravle op på, og sidde og hoppe op og ned på i ét væk :-)

 • Vi har en del bobles i forskellige farver, og alle mine fire børn bruger dem flittigt. De to små piger henter dem, når de skal hjælpe i køkkenet og alle børnene bruger dem til at sidde på, lave forhindringsbaner og forskellige lege.

 • Mine unger har desværre ingen bobles men når vi er i mødregruppe er ungerne vilde med især skildpadden og elefanten…

 • Jeg lærte Bobles at kende gennem min søster da hun fik rollinger.. Tror de har 2/3 af sortimentet og bruger dem altid når man er på besøg. Jeg har nu en søn på 1 år der har en bobles fisk.. Vi bruger den meget som siddeskammel til os voksne og han bruger den som skammel når han skal nå noget.. Så flytter han den frem og tilbage… Han får en bobles krokodille i julegave..

 • Hvem vil ikke vinde Bobles?
  De fleste der følger de her blogs er mødre…eller bliver det en dag…og bObles er det mest fantastiske legetøj med uanede muligheder! Fantasien får frit spil og legene er sjældent ens. Vi har bObles til vores tre børn – og de har alle glæde af det. For ikke at nævne os forældre:-) vores motorik udfordres også af de fantastiske skumdesigns. Alle med børn bør eje bObles! Den mest anvendte herhjemme er elefanten, tæt forfulgt af krokodillen:-)
  Krydser fingre for at vores børn vinder denne fantastiske præmie.
  Glædelig jul

 • Vi har endnu (desværre) ingen bObles elementer herhjemme endnu. Håber derfor meget på at de fire figurer kommer hjem til os Jeg elsker at bObles tænker så meget på at udvikle børns motorik, og at dette kan indgå i den daglige leg.

 • Vi har haft et par Bobles til ungerne siden de var helt. Den gang havde de en funktion – idag, hvor den ældste er 8år, har de en anden funktion. De er geniale og vi ville blive lykkelige for flere.

 • Vi har ikke det store kendskab til bObles herhjemme. Men min søn på snart 12 måneder ville elske det, er jeg sikker på :)
  Håber inderligt vi vinder!

 • Vi har bobles i forvejen og her er sønnens yndling elefant og krodillen. Krodillen til trappe og hopning, elefant som stol og gynge. Og selvfølgelig til at lave tumle bane med.
  Fantastiske møbler og ville ønske t vinde nye tumle møbler til vores yngste søn :)

 • Wow sikke en skøn konkurrence. Herhjemme har bobles altid været en stor del af hverdagen siden vi fik børn og de er virkelig lige så gode som rygtet siger :) De står på ønskelisten hos vores tre poder hver gang det er jul/fødselsdag. Herhjemme bliver de især brugt til at lave hoppe/motorikbaner men også som fx skamler hvis der lige skal nåes noget el. lign :)

 • Vi ejer ikke rigtig noget bObles-værk. Jo, de der balancesko har vi! Til gengæld har vi to små bavianer, der for tiden ikke laver andet end at tumle. Tumletumletumle. Med hinanden og med deres far og nogle gange med højgravide undertegnede. Jeg ved ikke, hvilken de ville vælge som favorit.. Nok noget, som de kan stille sig op på og så springe ud fra – igen og igen og igen.

  Sygt fin i den grå farve der. Jeg er en sucker for grå. Hæh.

 • Ville på 7 måneder, Alma på 5 år og Elias på 10 har tilsammen en boblessamling bestående af elefant, fisk og lille kylling. Kyllingen bliver lagt som \”forhøjer\” under voksiposen når Ville er snottet, fisk bliver ofte brugt som skammel diverse steder i lejligheden og elefanten er en blanding mellem vippe redskab, balancegang og stol. Hvis den ikke agerer landskab for hele my little pony samlingen :) nogle gange kan alle bobles tumlemøbler blive forvandlet til hele – eller dele af – et rumskib eller lignende. Alt er muligt med Bobles. Og alle unger, alderen. 0-10 elsker dem :)

 • Min mand og jeg har det dejligste plejebarn, som bor fast hos os. Hun har desværre lidt udfordringer med motorikken og vi er derfor blevet anbefalet bObles som legeredskaber til at styrke og udvikle hendes motorik. Så det er netop noget der vil gavne SÅ meget i vores hjem – og så synes jeg også at de er ret seje og er pæne at have stående fremme.
  Hvis vi er så heldige at vi vinder bObles så vil de få en central placering i vores hjem og blive brugt flittigt i den daglige leg og udvikling.
  Vi har rullebrættet og dino af bObles pt – men krydser fingre for at vi bliver de heldige vindere og modtagere af endnu flere bObles.

 • Herhjemme ELSKER vi bObles og har også forskellige farver fra serien – min yngste fik bObles af flere omgange da han var helt lille – og det er blevet brugt flittigt – og bruges stadig af begge børn til forhindringsbaner

 • Åh det kunne jeg godt ønske mig til mine tre børn (storesøster på 3 og tvillinger på 1). Vi ejer kun en elefant i grå og den bliver flittigt brugt. Til at kravle, vippe, fodre, sidde på. Genialt! Men elefanten kunne måske godt savne nogle kammerater

 • Mine børn på 4 og 2 år elsker bobles. Vi har nogle stykker, men favoritten er helt klart krokodillen. Den er også genial, vi bruger den til mange ting.

 • Min søn ejer ikke nogle Bobles endnu. Men de er skrevet på ønskelisten i år da jeg synes han har den perfekte alder til dem nu (18 måneder). Han har vist sin interesse i dem når vi har været på besøg ved nogle der har dem og krokodillen er han helt tosset med ☺️

 • Vi har ikke bobles selv, da mine egne børn er for store til tumlelege, men de små børn i familien ville kunne få rigtig meget ud af denne dejlige gevinst, som jeg vil elske at kunne dele ud af, hvis jeg er heldig.

 • Mine børn Ida og Viktor på 4 år og 7 år bruger deres Bobles dyr til rigtig mange ting. Ida som skammel hvis hun skal nå noget – Viktor bruger dem til at sidde på når han spiller Xbox og sammen er de gode til at bygge baner de skal gennemføre. Så vores Bobles bliver brugt til rigtig mange ting. De er alle pengene vær ;-)

 • Min søn på knap 2 år har bobles, dinoen er hans ynglings! Han elsker at rusche på den..
  Hans mor er glad for det styrker hans motorik og at hvert stykke har flere forskellige anvendelses muligheder.
  Vi er fan!!
  Ællingen og krokodillen er på ønskesedlen, så vi krydser alt hvad vi har

 • Mine drenge på 1 og 4 elsker Bobles som mange af vores venner har hjemme men vi har desværre ikke erhvervet os noget endnu da prisen er lidt for høj til vores budget lige pt. Så man kan jo altid håbe at man var så heldig at vinde disse helt fantastiske tumledyr til vores små hoppebolde ;-)
  Glædelig jul!

 • Jeg har først fornylig hørt om bobles. Hørte om dem fra mine søde unge naboer der har to små børn. De ville så gerne købe en men har lidt svært ved det da pengene er små. Det ville være fantastisk at gå ind til dem med denne pakke og sige glædelig jul. Ud af dem jeg har set synes jeg elefanten er sødest ☺

 • Vi har indtil nu elefanten og flagermusen. Og ml. Donut ligger klar i julegave-bunken. Drengene på 2 og 4 år er vilde med Bobles. I institutionen har de et stort udvalg, og der bliver tumlet og leget til den store guldmedalje. Mor her er stor fan af, hvordan de fine Bobles indbyder til bevægelse og kreativitet.

 • Jeg ønsker disse skønne b0bles til mine dagplejebørn.. der er så meget leg og læring i dem. Vi har dem desværre ikke da vores legetøjs beløb ikke er særlig stort.
  Men vi ønsker … <3

 • Sikke en fantastisk præmie vores børn ejer ikke noget bObles desværre, det er økonomien ikke til. Men de leger med det hos vennerne og alle steder vi ser det synes det er virkelig lækkert legetøj

 • Elsker boobles – har selv elefanten og en skammel, ville forfærdelig gerne have mere! Det er bare en fantastisk serie, som er med til at styrke børnenes motorik, selv min dreng på otte har meget ud af elefanten – de kan jo bruges på alle mulige måder – super produkt – lækre farver ❤

 • Min søn har tre bObles-dyr, og de har været et stort hit, ikke mindst krokodillen. Til forhindringsbaner og alt muligt andet.

 • Wauw, en lækker konkurrence!

  Herhjemme er vi vilde med bObles, og der går nærmest ikke én dag uden børnene tumler med dem. Lucs favorit er Dinoen og Fleurs er elefanten.

  Jeg er vild med de nye grå, men farverne gør mig nu heller ikke så meget. I starten synes jeg de \”larmede\”, men nu hvor børnene har så god leg ud af dem, tænker jeg ikke så meget over det.

  Vi vil super gerne vinde de fine grå sager og krydser fingre.

 • Kender det kun ud fra anbefalinger – hvilket gjorde at jeg købte en fisk i dåbsgave til min yngste nevø i sommers. Vil gerne vinde det lækre sæt

 • Jeg har 3 børn som elsker at tumle med bobles. Vi har desværre ikke så mange af dem, men krokodillen har været en favorit herhjemme! :-) Nu ønsker vi os rigtig meget flere bobles til især vores mindste dreng som nu er 10 mdr. Han er hjertebarn og blev opereret her i starten af året, kun 7 dage gammel:-( Han skal have nogle flere at tumle rundt på så han motorisk kan blive stærkere! Han lå på langs i 2 mdr i en hospitalsseng, så har har lidt at indhente! Det ville være guld at vinde og jeg ved at det vil blive meget flittigt brugt!❤️

 • Har mange gange overvejet, at mine piger skulle ønske sig noget fra bObles, men prisen har holdt mig lidt tilbage, synes, at det er lidt for pebret. Men når vi har været steder, hvor der er bObles, elsker de at lege med det

 • Det er helt klart fine legetøjsmøbler til børn. Men jeg er vældig i tvivl, om hvorvidt de udgasser farligt kemi? Derfor har jeg ikke selv købt nogen.

 • Åhhhh hvor ville jeg gerne glæde mine 2 børn, ved at vinde de lækre tumledyr til dem Hugo på 5 og Sophie på 2 et halvt elsker at lege med deres elefant og frø. Nogle gange bruges de som vipper eller skamler, men mest til en hoppe/klatre/løbe bane -som ville blive endnu sjovere, ved at blive udvidet med denne fantastiske gevinst

 • bObles har vi mødt i mange hjem, legesteder osv, men vi har aldrig haft det selv – hvilket er dybt tåbeligt, for det er jo vanvittigt genialt! Selv er jeg helt pjattet med krokodillen og vinder vi skal det hele stå lige midt i stuen så både Anne og lille Eva kan tumle rundt :)

 • Vi har ikke selv bObles hjemme, men vi har mødt de geniale legeredskaber mange steder fx på biblioteket, hvor jeg og børnene ofte tager hen, så de kan lege og vi kan låne nogle film og bøger med hjem.
  Men bObles må altså meget gerne komme hjem i vores stue uanset farverne :D

 • Min datter på 11 måneder, har haft en vanskelig start på livet, og kæmper bla. med motorikken. Vi går hos fysioterapeut to gange om ugen, og der bruger vi ofte bObles til træningen, hun har også anbefalet mig at anskaffe nogle af dem, da de er virkelig gode for min datter. Så det ville jo være helt fantastisk at vinde dem, så vi også kan udføre de forskellige øvelser hjemme, og ellers bare tumle og lege <3 Glædelig 3. søndag i advent

 • Hej jeg har hørt så meget godt om Bobles. Har også hørt fra mange familier, at de fleste børn oftest kun leger med det, når man har mange af dem, hvor de bygger bobles forhindrings baner. Det er ho en genial ide samtidig med at de forskellige bobles hver især har rigtig mange gode egenskaber til at styrke børnenes motorik.
  Men det koster jo desværre en halv formue at skaffe sig bobles i hjemmet, det rækker vores pengepung desværre ikke til men jeg ved med 100 procents sikkerhed at vores datter på 4 og søn på 1 år ville få rigtig meget glæde af at vinde disse fine bobles
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie
  Hilsner Sandra og familien

 • Jeg har altid været en af dem der svømmede lidt mod strømmen, og ikke lod moden diktere hvad mine børn skulle klædes i eller lege med.
  Jeg må bare tilstå, at da Clara fik sin første Bobles (elefant), der måtte jeg erkende at mode ikke nødvendigvis er lig med ubrugeligt. Hold op hvor har hun haft meget glæde af den!
  Jeg måtte også straks ud og købe Bobles da venindens søn skulle fejre sin første fødselsdag.
  Så vi er blevet fans, og ønsker os meget mere til god leg!

 • Århh mine to piger elsker at tumle rundt her hjemme bygge diverse ting op til at lege med og er nogle meget kreative børn der ville elske at eje disse lækre produkter fra bObles.. vi har desværre intet her hjemme. Vi har dog før været i byen og stødt på bObles før hvor tøserne har kunne lege i timevis. :) lækre redskaber for børnene hvor kun fantasien sætter grænser :D Glædelig 3 advent og jul til alle. <3

 • Jeg kender bObles fra daginstitutioner hvor jeg har arbejdet og fra veninder med børn og synes det er et helt igennem skønt produkt! Jeg ejer endnu intet af det, men nu hvor der snart kommer barn i huset ville jeg elske at vinde serien!

 • BObles er alt for nye eller jeg er alt for gamle. Men jeg ville faktisk ønske, der blev lavet nogle voksenudgaver, for jeg tror også jeg kunne have det sjovt med dem.

 • Vi har ik så meget bobles men er utrolig glad for det vi har…. Det er jo genialt legetøj der rent faktisk fordrer bevægelse og kreativitet hvolket jeg er helt pjattet med…. Den grå er da så fin ..c\”,) den kunne være så flot i vores nye ruin af er hus…

 • Har tre børn, og ejer intet bobles til dem, så det ville være skønt at kunne introducere dem til nye motoriske udfordringer og bare sjov leg

 • Jeg har desværre ikke haft mulighed for selv at købe dem til mine ,på trods af jeg har haft lyst.
  Til at starte med kunne jeg ikke rigtig se fidusen ved dem , men jo mere jeg læste om dem,og så hvordan de blev brugt ,ja jo mere begejstret blev jeg .
  Skulle jeg være den heldige .der vandt ,vil jeg gerne forære det væk , til en fantastisk mor med tre børn , for et af dem er tvillinger piger og jeg er sikker på de vil kunne få rigtig meget sjovt ud af det

 • Ååh disse bObles er SÅ skønne! Vi venter barn nu til januar – og jeg ville elske at have legehjørnet i stuen fyldt med dem, derfor står de højt på ønskesedlen til både jul, barselsgaven og dåben. Med en virkelig stivbenet, umotorisk far, så håber jeg at bObles kan hjælpe med at udvikle hele familien og skabe mange sjove stunder! Og GRÅ er perfekt til den lidt farveforskrækkede mor her !

 • Vi har et par ting fra bobles. Men desværre har vi haft kattekillinger i huset af 3 omgange. De har synes det var rart at kradse i dem :( nu er vires kat steril, så det sker ikke igen. Vi bruger de par bobles vi har som skammel ved vasken, eller til at lave forhindringsbane ud af. Vores unger elsker bobles. Bare de ikke var så dyre. Glædelig jul ❤️

 • Indtil videre har vi kun kyllingen til vores lille søn. Den er super til nakketræning for en baby der hader at ligge på maven på et fladt underlag :) vi ville elske den grå bobles serie til hans fremtidige motorik- og tumlelege

 • Jeg har endnu ikke meget relation til bobles, men kunne enormt godt tænke mig det
  Vores Joey bliver 1 år D. 1 Januar så der skal sørges for både jule og fødselsdags gaver og har egentlig tanke på at bobles kunne være en fantastisk ide til en dreng med krudt i rumpen

 • Jeg har først set bOobles i oktober, da vi var ude at sejle og min søn Lucas prøvede at lege med det, han var ikke til at få væk derfra igen
  Og det ville være rart at kunne give ham krokodillen da det er den han var mest vild med, men jeg er desværre på SU så der kan godt gå noget tid før jeg har fået sparet op til den

 • Vi elsker bobles og har ønsket os det i mange år, desværre uden held (endnu, måske).
  Vi har 2 tumlehoveder, som ville elske at kunne bruge dem i deres leg. Det fede ved bobles er jo, at alder ikke har betydning, så længe man bare fortsat er et legebarn.

 • Vi har ikke det store kendskab til bobles. Men har hørt det er super godt til motorik og kreativitet ved børnene. Så vi ønsker os dem til vores datter på 4 mdr som blev døbt igår. Det ville være en super fin ekstra dåbsgave til hende. Og i og med de er grå vil de passe til hende og storebror på 2 år. Han elsker at kravle/hoppe. Så jeg tror at bobles vil være super til ham også.

 • Vi har 7 stk – 2 kyllinger, 1 ælling, lille donut, almindelig donut, skildpadde og fisk :D pigerne (1 år og 2,5 år) elsker at lege med det!

 • Jeg har ingen erfaringer, men har en lille pige på 3 måneder, og har hørt så meget godt om bobles.. Så hååååber at vinde, så vi kan komme igang med ballade og leg

 • Vi har ingen bobles selv. Men det var et kæmpe hit da vi var forbi Flying Super Kids i og Bobles banen i sommers. Jeg har virkelig set hvor stor glæde det skaber for alle størrelser!
  Jeg er nu ikke bange for farver, men grå er nu også flot.

 • Jeg kender det faktisk ikke særlig godt, men har altid tænkt at det ser skide genialt ud, og er gode til at sætte fantasien igang :)

 • Sikke en fed præmie. Vi ejer intet bobles. Men har hørt så godt om det og ville med glæde gerne vinde så min søn på 2 1/2 og min nyfødte på 2 måneder kan få glæde af det. Krydser så meget

 • Trods jeg har 2 større børn er jeg aldrig kommet in i \”Bobles verden\”, trods jeg har hørt utallige kommentarer og erfaringer om hvor fantastisk Bobles er både til at lege og tumle med, samt som redskab til at styrke barnets motorik. Som nybagt mor til tvillinger og dermed hændernes fuld, så ville Bobles være en fantastisk hjælp til underholdning og styrkelse af deres sanser, når nu man kun er udstyret med to arme :-)
  Glædelig Jul & Godt Nytår.

 • Vi ELSKER vores bObles herhjemme!!! Jeg ville dog have ønsket at den grå serie eksisterer da samlingen startede for godt 3 år siden. Hvor jeg købte den allerførste i samlingen, som en \”far tager på kursus i en uge, vi skal have noget nyt at lege med\”-gave og siden hen har fisken fået selskab af flere bObles-dyr og det kunne være virkelig fedt at udvide zoo\’en med en hel grå serie, da både far, mor og børnene elsker at lege med dem..Vi håber herhjemme

 • Derhjemme har en fisken og grisen. De har både været brugt til at hoppe fra, jorden er giftig, fodskammel og bord. Elsker det.

 • Vi kender Bobles rigtig godt og har masser af dem, bl.a. stor fisk, skildpadde, myreslugeren, krokodille… MEN man kan ikke få for mange Bobles – vi bruger dem nemlig til at lave baner og jorden er giftig med, det styrker ungernes (Olivia 4 år og Louie 1 år) motorik og balance, at gå op og ned og hen over Bobles i forskellige højder og former :-) Derfor er flere Bobles mere end velkomment under vores julæetræ denne jul :-)

 • Vi så gerne vinde, da vi ingen bobbles har i forvejen. Der har været andre ting vi måtte prioritere. Min datter fylder 2 år d. 29. Dec så det vil gøre mig virkelig glad at glæde hende med bobbles, er ikke i tvivl om de er fantastiske♡♡♡

 • Vi har haft det i flere år. Ungernes børnehave har fået flere modeller af det i fredags – både til min og morens store begejstring!

 • Kender godt Bobles, men vi har desværre ikke haft det økonomiske overskud til at erhverve os nogle af de lækre tumlemøbler endnu… Heldigvis har kusinen og fætteren en masse som min lille søn kan lege med når han er på besøg hos dem ☺ Vi håber at der ligger noget Bobles under juletræet i år!

 • Min datter er 3 år og vi har en lille håndfuld bObles – men ønsker os meget mere. Vi bruger det meget som møbler – stole og skamler, som anvendes i køkkenet og på badeværelset. Vi er netop ved at indrette et tumlerum i kælderen, hvor jeg tænker der skal flytte meget mere bObles ned, så jeg krydser fingre for, at vi bliver de heldige vindere :-)

  God jul.

 • Åh det ville være perfekt! Vores største dreng på 5 år har lige sagt at han ønsker sig Bobles i julegave. Vi har ikke selv noget, men efter et besøg hos hans kusine i går står det meget højt på hans ønskeseddel. Han ville desuden gerne dele det med hans lillebror på 2 måneder

 • 13 december… Min søns 3 års fødselsdag, så den må vi da bare vinde ❤️
  Desværre var mor væk det meste af hans fødselsdag, da hans mindre søskende (tvillinger) endnu en gang var indlagt. :\’-(

  2015 har været et vanvittigt hårdt år for hele familien! Vi har budt velkommen til 2 fantastiske små lækre familiemedlemmer, men det har bestemt ikke været let.
  Først var mor indlagt på hospitalet meget længe for at holde babyerne i maven og efterfølgende var hun så på hospitalet lige så længe, da babyerne havde brug for hjælp på neonatal afdelingen.
  Og selv efter udskrivelsen har vi måtte have flere hospitalsophold… Det er ikke helt let at komme til verden 11 uger for tidligt.

  Hjemme har 6 børn ventet med længsel på at deres mor (og nye søskende) kom hjem og håbet på at alt gik godt… Nu bryder de sammen, når en ny tur på hospitalet står for døren, for hvornår vender mor mon hjem igen?

  Jeg synes mine børn fortjener at vinde en ekstra julegave oven på et hårdt år, de elsker bobles og alle de baner de kan bygge (vi har dog ikke så mange, så puder må tages til hjælp).

  Under vores seneste indlæggelse blev tvillingerne introduceret til bobles på afdelingen (som havde en fantastisk stor samling ) og nøj hvor er det lige præcis noget vi kan bruge til deres motorik træning.

  Krydser alt hvad jeg kan og håber at vi bliver luciadags vindere ❤️

 • Vores søn jeppe er en vildbasse af dimensioner. Han har i forvejen 4 bobles, som bliver hevet frem hver dag hvor vi bygger bane af dem. Han ville elske at få nogle flere til at forlænge banen med. Og mor her ville elske det, fordi der så er større sandsynlighed for at sofa, sofabord etc ikke bliver brugt i legen…

 • Har tvillinger på to og er privat dagpleje på 3 dejlige nisser vi har desværre endnu ikke kendskab til bobles men det er da helt sikkert rigtig godt for nisserne at tumle rundt på vil elske at få så dejlig en startpakke man siden hen kunne supplere op med endnu flere og skal i julen lave tvillingernes værelse så det ville jo være perfekt med bobles.

 • Vi har ikke noget af det fine Bobles endnu, men det ville være genialt i det legeværelse vi er ved at få bygget til vores børn.

 • bObles var noge jeg stiftede bekendtskab med for 3 år siden, da min søn var lille. Jeg syntes egentlig det var et dumt modefænomen, der kostede alt for mange penge, men så fik min søn krokodillen og elefanten i gaven. Jeg ændrede hurtigt mening! Han elskede dem fra starten! Der blev kravlet rundt på og rejst sig op ad i starten og som han blev ældre, gynget på og hoppet op og ned ad. Han har brugt og bruger dem stadig til huler, til tumlelege, til at sidde på og som skamler, når armene er for korte! De er geniale! Nu har jeg fået min datter og eftersom min søn stadig bruger sine, er det helt sikkert at vi må ud og investere i bObles til hende også! :)

 • Vi har ikke selv Bobles derhjemme.
  Vores søn kender det dog fra vuggestuen, hvor han elsker når de laver forhændringsbane med div. Bobles figurer mm. Vi ville derfor elske at have dem derhjemme.

 • Mine børn på 2 og 0 har hver en donut. Desværre er den store lidt bange for den. Den er vist lidt for \”levende\”. Vi har også kyllingen som lillebror øver balance med. Men Vi ønsker os myreslygeren, hvalrossen og krokodillen til at tumle med og lege jorden er giftig

 • Vi elsker bobles og især den grå serie.
  Vi har krokodille, den har altid været med ynglings både på mit arbejde i vuggestue og er også blevet det herhjemme.
  Min datter på to fik den sidste år i julegave og har er blevet brugt meget siden da.
  Nu er det snart lillebrors tur til at kravle på den, mens storesøster går op og hopper med fra den, eller skubber den hen til stedet hun gerne vil sidde eller bruge den som trappe.
  Kan virkelig anbefales.

 • Jeg har hørt meget god om bobles fra andre med børn. Jeg kunne godt tænke mig at vinde sættet til min lille snart nyfødte datter, og det grå ville passe rigtig godt i vores hjem. Jeg er helt vild med krokodillen, den er rigtig fin.

 • Vi har nogle bobles herhjemme og de bliver brugt dagligt. Mest til leg, men også til alt muligt andet. Jeg bruger f.eks krokodillen når jeg sidder ved spisebordet i stuen og ikke kan nå gulvet

 • Mine børnebørn på 2 år, er meget glade for at tumle og balancere med det bobles, de allerede har – den der kan vippe er det store hit, så det vil være så fantastisk hvis mormor kunne vinde noget mere bobles til dem.

 • Smukkeste, smukke \”spider-child\” ;) Jeg har ikke selv børn, men jeg har gentagne gange givet bobles lækre tumlemøbler i gave, og det har været et STORT hit hver gang! Min favorit i den forbindelse er elefanten, som jeg synes er enormt alsidig – selvom jeg dog heller ikke kan stå for kyllingen! ;) Det er altså de perfekte julegaver til lækre små \”tumledyr\” :)

 • Vores datter elsker at lege med de to bobles vi har, så det ville være skønt med et par mere så kan der rigtig laves forhindringsbane :-)

 • Min Alfred har lidt Bobles og elsker at hoppe, sidde og gå på dem. Mest glad er vi for elefanten da det er den røde med de to små der ud over at være rigtig fine og funktionelle også støtter kampen mod Aids

 • Vores forhold til bobles er vidst ubeskriveligt!
  Vi har efterhånden en stor mængde hvor de alle er favoritter på hver deres måde. Samtidig med sin indbyder til leg, indbyder de os til brug i dgligdagen. Glæden for dem er kun blevet større med tiden, og vi var så heldige at nyde tumletid i sidste uge, med stor succes.
  Herhjemme ville det være velkomment hos børn og voksne til leg og til praktisk.

 • Jeg har kendt til BObles siden det kom frem igennem mit arbejde som pædagog. Det er bare et unikt legetøj. Ungerne kan lege med det alene eller sammen

 • vi har en elefan,en kylling som bruges af alle her hjemme i sær elefanten i et hus med en på2,en på 5 og en på 6 og en 8 år er der gang i den

 • Vi har lidt forskelligt, donut, Myresluger,fisk, elefant, krokodille og kylling, de er alle populære de bliver brugt dagligt. Men min erfaring er at der skal gerne nogle stykker til før at de for alvor bliver brugt.

 • Fik den første boble da storesøster var næsten to, siden da er bunken vokset. Den store fisk bruges som stol/taburet/stige hver dag. Elsker bobles og de er også at finde under juletræet i år.

 • Super fed gave som ville passe perfekt herhjemme :)
  Her synes begge børn at bobles er super sejt til alt lige fra at bygge huler, lave baner, samt. Ruge til møbler. Den bedste er nok stor fisk eller donut de meget bruger til at side på. Krydser alt hvad vi kan. Mor her elsker de farver

 • Jeg er privat dagplejer og har desværre ikke nogle store bobles ting endnu, men er fuldstændig vild med de små ting som jeg har fået gennem \”Hej skal vi lege\”. Mine dagplejebørn ville få kæmpe glæde af alle de forskellige Bobles

 • Vores søn på 15 mdr elsker disse fantastiske tumlemøbler. Han er vild med den store fisk og elefanten herhjemme og i dagplejen er det krokodiller, ællinger, fiske og andre dyr som er et hit, hvor de laver forhindringsbaner hvilket er med til at udforske og udvikle hans motoriske evner – helt igennem fantastiske tumlemøbler. Ville være SÅ fantastisk at vinde til vores søn og vores kommende barn

 • Vi har to bobles tumledyr i forvejen, som mine to drenge elsker. Den store er fem og den lille 7 måneder, så deres aldersforskel gør at de pt ikke kan lege eller have gavn af det samme legetøj, med undtagelse af bobles. Den store føler de leger sammen og den lille griner. Det er super hyggeligt og ville være fedt at udvide legen med flere dyr.

 • Vores datter Freja (6 år) elsler bobles. Vi fik først bobles sent og det er egentligt købt til lillesøster som kommer til februar. Men Freja har taget det til sig og bruger det ofte dagligt. Det er i er også øverst på ønskelisten i år, krokodillen, elefanten og donut. Vi har allerede, elefant, kylling, rullebræt, ælling, skildpaddee og ringe. Det der bliver brugt mest er rullebræt og elefanten. Freja bruger de lækre ting til at lave baner, ofte sammen med balancebummen fra ikea. Som sagt elsker vores datter og vi bobles og vi kan aldrig få for lidt Vi håber og krydser fingre for at vinde mere til banen.

 • Min relation til bobles er at jeg synes de alle er vildt fede og gode ting… vi har fået en mini donut til vores lille søn, og så vores store dreng blevet misundelig på den.

 • Bobles er bare det fedeste legetøj til børn. Jeg er dagplejer og har en masse dejlige børn i mit hjem og bobles er det bedste legetøj. Det vil være den bedste gave jeg kan give mine egne børn og dagplejebørn. I den fine farve grå ❤️

 • Vi har lidt forskellige bobles herhjemme og vores store datter på 20 måneder ELSKER at lave forhindringsbaner og udfordre hendes motorik. Hun er en meget forsigtig pige, men bobles er bare helt perfekt for hende til at udfordre hendes motoriske færdigheder og flytte hendes grænse. Især krokodillen er blevet brugt meget med store glæde! :)

 • Jeg har kendt BObles siden det kom frem igennem mit arbejde som pædagog. Det er et unikt stykke legetøj, som kan bruges alene eller sammen.

 • Har en søn på 9 måneder som mangler noget motorisk udfordring. Han har kravler siden han var 6 måneder, så der er fart på.
  Jeg har købt elefanten men ønsker mig sp meget krokodillen, så vi kan tumle noget mere. Hans to søskende på 9 år elsker at sidde/ligge på elefanten når de ser tv, så den er et hit i flere aldersgrupper :-)

 • Herhjemme er vi også vilde med bObles. Jeg har 4 børn og det største hit ved dem er rullebrættet. Det er noget de alle 4 gerne bruger selvom de er i alderen fra 1-8 år. Ellers er de helt vilde med at lave baner af dem, og der kan man jo altid bruge nogle ekstra

 • Vi har kun en.kylling, men har 2 piger der ofte laver baner til at kravle og hoppe på, og der ved jeg at flere bobles vil være perfekt.

 • Jeg har ikke noget bobles legetøj til min søn. Men ønsker det i stor grad da han er lidt af en vildbasse og legetøjet skal være stabilt og holdbart som bobles er. Desuden er jeg uddannet børneergoterapeut og vægter meget højt at han har legetøj hvor han skal stimulere hans fantasi for at kunne lege og være kreativ :) men vores budget er ret stramt, så vi har ikke penge til det selv, desværre :(

 • Vi har slet ikke noget bObles, men ungerne elsker at lege med/på dem, når vi er ude ved andre der har det, så det ville da være helt fantastisk at vinde sådan en omgang lækre tumleting til vores skønne børn

 • bObles er favoritlegetøj, fordi det integrerer så mange ting: motorik og læring, fantasi, design og ikke mindst fri for giftstoffer eller phtalater.
  Vores yndlingsbOble er krokodillen, som der bliver øvet trappegang på.

 • Til at starte med var jeg ret skeptisk overfor bObles, jeg kunne ikke rigtig se fidusen med det.. Men efter jeg selv har fået en lille datter og er startet i mødregruppe har jeg fået et helt andet forhold til bObles, nu kan jeg virkelig se hvordan man kan bruge det i forbindelse med læring og styrkelse af motorikken. Der er allerede et par bObles ting klar til at ligge under træet til vores datter på 5 mdr men vil gerne vinde de lækre grå farver ✨

 • Herhjemme er vi VILDE med Bobles Men når nu mor er på SU må Malte på 18 mdr nøjes med at låne når vi er ude på besøg. Favoritten for min lille vildbasse er helt klart rullebrættet Og ellers er krokodillen et hit at øve trappe-skills på Malte er ligeglad – han elsker det hele

 • Mit barnebarn på 2.4 år er rigtig glad for at tumle, tænkte at Bobles vil være rigtige gode at tumle endnu mere med. Så kan lillebror på 3mdr. Måske lære fra storebror.
  Har kun set Bobles i butikker, har ikke selv haft dem til mine børn. blev dybt fascineret over mulighederne med de forskellige dyr

 • Vi har meget lidt bobles og kun brugte, da vores indkomst ikke er så stor. Vores forhold til bobles er at vores datter på 2,5 er bagud i sin motorik og fik anbefalet dem af hendes fys, vores datter synes det er sjovt at lave baner og hygge på de få vi har.

 • Vores to drenge, 3,5 år og 5 mdr er vilde med det Bobles vi har, elefant, Ælling, kylling og flagermus.
  Mange flere står på ønskesedlen. Krokodille, bilen og mange flere ..

 • Åh mit bekendtskab til bObles er et dyrt et af slagsen Vi elsker bObles herhjemme! Hele ideen om at man er nødt til at bruge fantasien for at finde legen er genial! Intet er forudsagt, alt kan ske med bObles og så elsker jeg at de er skabt til at udvikle og udfordre børns motorik og ballance! Intet mindre end genialt Det absolutte mest brugte dyr og drengenes farvorit er Pingvinen, de lavede som limited edition for et par år siden! Og skal jeg sige det, også det absolut flotteste

 • Vi elsker bObles herhjemme. Efter vores datter er begyndt at kravle og øve sig i at gå, er det skønt at kunne kravle rundt på Myreslugeren, tumlegulvet og kyllingen. Vi har forelsket os i Ormen til bObles tumledag i dag, så vi krydser fingre:)

 • Var til Tumletid med bObles i sidste uge og blev virkelig fascineret over de mangle muligheder bObles har og hvor glad min søn er for dem.

 • Har ikke selv bobles i hjemmet endnu, men endelig venter vi langt om længe vores første barn til maj efter en del år med udfordringer…. Vi har dog brugt at give dem i gaver til nevøer og niecer, hvor især krokodillen bliver brugt flittigt…. Den er en rigtig god hjælper når de skal op i sofaen og lære at komme op af trapper for at nå noget,,,, samtidig bruges den også til at lave udfordrende baner med….

 • ville være vildt lækkert og vinde til min mine to piger, den lille elsker dem, men min økonomi er bare ikke til hun kan få det.
  Når vi er ude og besøg nogen som har dem, er hun rigtigt svær og få med hjem fordi hun bare ELSKER dem..
  rigtigt god jul, krydser alt jeg har for at vinde ..

 • Er virkelig stor fan af Bobles. Lige nu har vi dog kun 2 stk. Men planen er absolut at få mange flere Derfor vil det være lækkert at vinde 6 stk. Som vi ikke har endnu. Dem vi har nu er ællingen og skildpadden. Skidpadden brugte vi i starten (fra 3. Måneder) til at støtte Oliver når han skulle ligge på maven (han gad det ikke rigtigt) men der hjalp skildpadden rigtig godt. Jeg har også lånt den til balance øvelse efter en brækket fod. Ællingen bruger vi til at gynge/vippe ham i og så bruger vi den som støtte når han sidder op. Har allerede Tusind planer med de fine bobles man kan vinde. Eks. Vil Krokodillen vil være en perfekt trappe op til sofaen eller vores seng. Uh håber virkelig heldet er med Oliver

 • Vi elsker Bobles herhjemme, min datter på to år til marts har brugt dem siden hun var helt lille til at træne nakken og nu laver hun sine egne forhindringsbaner inde i stuen. Netop det med at de ender med at stå i stuen ville gøre, at det var lækkert med den grå serie, som passer lidt bedre ind. Derudover kommer der en lille ny dreng til marts, som ville elske sit eget sæt af knap så lyserøde Bobles

 • Åh Mynthe ville elske at vinde sådan et sæt og udvide samlingen. Hendes første bobles kom til hendes 1 års fødselsdag og var elefanten, den er stadig blandt favoritterne. Kyllingen må dog være yndlings, den er super god at træne balance på når man som hende, er lidt bag ud motorisk.
  Vi krydser fingre :-)

 • Vi er kæmpe fan af bObles! Jeg har en datter på 4 år og en dreng på 7 mdr og det er så fedt at have noget legetøj som de kan lege individuelt med på hver deres stadie men samtidig også mødes om og være sammen om. Vi blev første gang introduceret til bObles igennem et vennepar og vi har været forelskede siden. Vi er en familie der vil vokse med bObles!

 • Jeg har desværre været uden job i 3 år, så har kun haft råd at anskaffe en enkelt ælling. Men ville ønske jeg havde råd til både bil, krokodille, elefant, dinosauer, stor fisk osv.
  Har 3 sønner, og min yngste på 19 mdr kan ikke bruge sine ben, han kravler ved hjælp af sine arme.
  Han er testet løbende for både hypermobiletet, lavt stofskifte mm.
  Han går til fysioterapi hver 14. dag og er på sygehuset hver 3. måned.
  Vi ved stadig ikke hvad han fejler, men jeg ville ønske jeg havde nogle flere bobles at stimulere ham med

 • Vi ejer desværre INTET bobles Jeg deltager i alle julekonkurrencer der er med bobles for forhåbenlig at kunne vinde noget, intet held endnu. Jeg håber virkelig at jeg får mulighed for at give min datter noget bobles uanset om jeg vinder det i en konkurrence eller får sparet op til det ☺️ Synes det er noget fantastisk lege/tumle og udviklingslegetøj. og at man kan vinde det i grå er bare en dejlig ting. Når jeg selv skal ud og investere i det vil jeg også vælge den grå farve

 • Vi har desværre ingen endnu, da pengene har været lidt små. Men vi har flere gange leget på det lokale bibliotek hvor de er. Min søn er helt tosset med dem, og jeg synes det er fantastiske legeredskaber som udvikler og udfordrer børnene, også er de pæne at have stående

 • Herhjemme er bobles en af de få ting som storebror på 5 og lillesøster på 1 kan lege med sammen. Ville ønske vi havde flere så banerne kunne blive længere :-D

 • Jeg elsker bObles, men som alenemor er det ikke særlig sundt for økonomien at købe det, da det jo er i den dyre ende. Men det er forstående, nu som det holder i flere år, er motorisk korrekt og udfordre børnehjernen til det totale.

  Når vi er hos nogle som har bObles, elsker jeg at køre rundt på tumlebrættet, eller den sansegynge bObles også har, det er 100% favoritten i min søn vinkel :) Jeg elsker krokodillen og dens \’trapper\’ som får barnet til at tænke :) + så kan den vendes om og bruges delvist som ruchebane :)

 • Herhjemme hos os har vi først opdaget bObles for små 4 mdr. siden. Jeg har en dreng på 6 mdr, som blev født 5 uger for tidligt! Han vejede 2400 g da han blev født, han tog dog rigtig hurtigt på – som i RIGTIG hurtigt. Han gik fra 2400 g til 7100 g på 3 måneder! Dette resulterede i, at hans krop overhovedet ikke kunne følge med motorisk. Sundhedsplejersken og fysioterapeuten forelå træning med en terapi bold – heldigvis for os, så var de ikke at finde uden at bestille via nettet, og vi stod jo gerne og skulle starte træning NU, så vi kunne få trænet Sanders muskler, så han kunne bevæge sig, så vi gik i nærmeste ønskebørn og spurgte til råds. Hjem gik vi med en kylling og en lille dognut, og træningen gik så småt i gang.
  Min mand har altid været MODstander af bObles, tildels pga. prisen (\”det er jo bare skum\”), men også fordi vi i vennekredsen oplevede at bObles var et tegn på prestige, og at det kun var til pynt og børnene for Guds skyld ikke måtte lege med det, men trænings redskaber skulle vi jo have.. Efter kort tids træning både med bObles og øvelser på gulv, fik Sander gang i kroppen. :-)
  Siden da er samlingen vokset af én simpel grund, vores knægt på 5 år, Lukas, ELSKER DET!
  Vi Stod lidt i et dilemma herhjemme, Lukas sad altid med iPaden, hvilket var/er MEGET nemt for en nybagt mor, med en knap-så-bevægelig 6 mdrs klump (10,8 kg for at være præcis!) vi opdagede dog hurtigt, at Lukas elskede at bygge baner og forhindringsbaner med de få tumlemøbler vi havde, så faderen måtte jo op med tegnebogen igen ;-)
  Vi har nu 1 stor fisk, 1 larve, 1 lille dognut, 1 elefant og 2 krokodiller – og det er jo ikke nær nok, til at bygge en RIGTIG forhindringsbane!
  Herhjemme hos os er bObles gået fra noget vi ALDRIG Skulle eje, til noget vi nu ikke kan UNDVÆRE!! Hvorfor vi håber at denne lækre grå serie må flytte ind i vores stue :-)

 • Min relation er fis og ballede at sige pas nu på når datter og far laver lidt for vilde lege med andre ting og bobles dyrene

 • Her ønsker vi os bobles. Vi har enkelte ting. Det er bare fantastisk til motorikken .
  Mine unger elsker at udfordre, ofte har det været sofaen og puderne.

 • Bobles er fantastisk
  Min datter på 9 mdr udfordre sin balance og motorik på sin donut. Det er den rigtige god til.
  Min søn på snart tre bruger elefanten til at hoppe fra og vippe på.

 • Herhjemme er hvalen og elefanten lige nu et kæmpe hit. Alderen er ved at være \”nu-vil-jeg-gerne-op-at-stå-men-kan-ikke-helt-endnu\” :)

 • Vi har to drenge på 1 og 4. Desværre har vi ikke noget Bobles endnu, men det står på ønskesedlen. Det ser sjovt og robust ud, og kun børnenes fantasi sætter grænser for hvad der kan findes på

 • Jamen, mit forhold til bobles er begrænset. Vi venter en lille pige til marts og håber at kunne komme til at bruge bobles ift både leg men også motorisk udvikling samt udvikling af den kognitive funktion. Har hørt meget positivt om dem, men som skrevet kender jeg dem ikke personligt.

 • Vi har en kylling og en krokodille – min datter på et år er dog endnu ikke helt stor nok til sådan rigtigt at lege med det.. Jeg tror dog det kommer. Har hørt meget godt om det i hvert fald :) særligt som forhindringsbane tænker jeg at det er super ! Den grå farve er så fin – da det nok vil komme til at blive brugt meget i stuen :)

 • Min datter er en rigtig klatretøs.
  Hun ønsker sig høre end noget andet, at får disse lækre bobles.
  Da pengene er små for tiden, har vi ikke mulighed for at købe disse.
  Derfor ville det helt sikkert rede hendes jul, hvis disse lå under juletræet

 • Min bror og svigerinde har hele den gamle multigrå bObles-serie til deres unger på 8 mdr. og 2,5 år. Børnene bruger dem dagligt som \”træningsudstyr\”, til at bygge forhindringsbaner med og som vipper og andet, men deres bObles bruges også som (pæne) møbler, hvorved de indgår i hjemmets ellers minimalistiske indretning (som i øvrigt minder om min egen). De (især den store) bruger dem også som redskaber til at kravle op på høje ting eller nå de ting, som forældrene har sat uden for normal børehøjde – smart! BObles har uden tvivl været med til at styrke deres motorik i høj grad, men også deres kreativitet.
  Jeg blev selv mor i juni, men jeg ejer desværre ikke noget bObles, så min relation til bObles går gennem min nevø og niece. Jeg ville dog elske at vinde den multigrå serie til min datter, så også hun forhåbentligt kan få gavn af bObles\’ spændende univers.

 • Vi eeeeelsker bobles herhjemme. Vores store dreng er især glad for ormen og de er altså geniale til at få mod på at tumle for sådan en genert dreng som vi har.

 • Åh jeg lærte bobles at kende da mine to små guldklumper til børnebørn kom til verden, de har en masse skønne ting fra bobles, og det er da de fedeste ting man kan ønske sig, nøj hvor har de bare brugt og gør det stadig rigtig meget, det er så fedt og så godt

 • Min dejlige Viggo på 3 år ville elske at bruge disse fantastiske byggeklodser til at lave stien om til en løbe og klatreplante – og jeg ville elske hvis resten af vores møbler kunne få en lille pause…:) Han elsker at bygge og de her bobles ser meget velegnede ud til hans små projekter. Jeg har tænkt et par gange på at han skulle have den i gave men endnu ikke fået gjort noget ved det :)

 • Her i huset elsker vi bobles, min søn på 9 måneder er pt. specielt glad for sin Elefant, da han bruger den til at rejse sig op af, samt bruger den som \”bord\” nå han sider på knæ og leger.
  Vi har derfor også købt bobles til ham i julegave ( kyllingen og zoo \”firkanten\” )
  Vores søn er født for tidligt, så bobles er super godt og fornuftigt legetøj som styrke motorikken gennem leg og bevægelse
  Håber vi vinder for man kan aldrig få for meget bobles
  Glædelig jul

 • Jeg har først fået øjnene op for bobles for nylig, er startet som privat børnepasser og er meget optaget af børns motorik og hvad man kan bruge til at styrke det ☺ ville elske at kunne give børnene bobles i julegave ☺

 • Jeg stiftede først bekendtskab med bObles for få måneder siden, efter at have født barn nr. 2. Vi var til tumletid da hun var 7 uger og kom hjem med \’larven\’. Den har storebror godt glæde af, og oftest bliver den brugt til st vippe stående på. Det ville være skønt med flere figurer, så der kan laves en bane til glæde for begge ungerne:-)

 • Min datter på halvandet elsker sit rullebræt og er begyndt at bruge sin elefant meget. Det er enkle, men gode legeting, vi voksne også kan holde ud at se på ;)

 • Herhjemme er bobles favorit legetøjet selvom vi kun har 4 stk. De blir flittigt brugt til vilde udskejelser af både ham på 7 og ham på 19mdr. Mor skal kigge væk indimellem. Bobles hørte jeg om for et par år siden da en bekendt d begyndte at fortælle om deres fantastiske egenskaber.. og jeg er opslugt af deres gode udfordringer og havde jeg mange.penge havde begge haft mange flere end de 4..

 • Herhjemme er vi kæmpe fan af bobles! Jeg elsker at de kan bruges af børn i alle aldre, min nevø på 8 bruger stadig elefanten! Vores favorit er krokodillen

 • Det var Superheltemors skyld, at den første bObles (ormen) flyttede ind hos os. Jeg troede ellers ikke, vi havde brug for sådan nogle hypede skummøbler, men jeg kunne jo lynhurtigt se, at jeg havde taget grueligt fejl! Så flere kom til, og jeg endte også med at stå i kø i fire timer for at kunne slæbe noget med hjem fra lagersalget i sommer. Så det må nok kategoriseres som et \”usundt\” forhold ;)
  I hvert fald ville det glæde uendeligt meget (både i drengens legehjerte og i morens ødelagte økonomi), hvis vi kunne få lov at adoptere nogle dyr fra dig.
  Vi har endnu ingen i grå, og selvom vi heller ikke er farveforskrækkede – og har næsten alle de farver, man kan få, som ikke er lyserød og pink – så er jeg altså helt pjattet med den grå farve! Så fine, og de ville virkelig pynte i farvesamlingen :)

 • Vi elsker bobles herhjemme ynglingsfiguren har i lang tid været krokodillen som er god at gå på trappe på og hoppe nedefra når man ikke er så stor men som pigerne er blevet ældre (5 & 3) er det ved at skifte til elefanten som de \”surfer\” på :-) en hele serie i grå ville være så fint – vi har alt for mange farver men kan ikke nænne at pakke dem væk fra stuen :-)

 • Min søn elsker de bobles han har og han anvender dem på mange forskellige måder. Han bygger baner, øver balance og bruger dem som skamler. Det fede ved bobles er, at de kan bruges til mange forskellige ting og jeg kan se, at min søn hele tiden finder nye måder at anvende dem på.

 • Min (unge) svigerinde kom hjem fra et foredrag, hvor en herre fra Bobles havde været ude og fortælle om deres virksomhed og deres produkter. Hun brugte lang (!) tid på og tale om tumbling, og vi fik en bobles vugge af hende i dåbsgave. Ny er vi også mega fan af deres legetøj/brug det som møbler-koncept.
  Desuden har de tons vis af det i Bornholmerfærgens tumlerum. Det holder.

 • Jamen er bObles ikke blevet til et såkaldt \”musthave\” i et hjem med børn? Det er bare så posse smart med alle deres multifunktioner, så det kun er fantasien der sætter grænser og så kan det bare bruges af alle alderstrin. Designet er lækkert og holdbart og det er noget som alle forældre har på ønskesedler og vil samle på. Det er dog liiiidt svært at være med på bølgen, når man er 2 forældre på SU, så vi har kun tumlegulv og lille flagermus som min datter fik i dåbsgave, og vi ønsker os jo det hele :D

 • Vores to børn på henholdvis 1 og 3,5 år elsker deres bobles, kylling, ælling, krokodille, flagermus og hesten… Har brugt kyllingen for at styre vores søns nakke da han var mindre og ellers kravler de rundt på dem og gynger på dem… Der er altid plads til flere bobles , så de kan bygge en forhindringsbane rundt i stuen….

 • PS: Til dem, der måske læser med for at få et godt råd til, hvad I skal købe: Larven er FANTASTISK til de helt små. Den er udgået, men kan findes brugt, hvis du er heldig. Den og kyllingen har været favoritterne herhjemme, og så ormen, som er perfekt at øve at rejse sig op ad. Nabopigen på 2 år er helt vild med skildpadden, og vores egen dreng, der nu er 1 år, elsker at blive gynget frem og tilbage på ællingen :)
  Donut og elefant er også fantastiske fra den alder, og så står krokodillen højt på juleønskesedlen herhjemme i år!

 • Herhjemme elsker vi bobles! Det er det bedste legetøj vi nogensinde har investeret i. Vi har 2 piger på 2 & 10 år, og trods den store aldersforskel kan bobles som det eneste legetøj samle dem om en god leg. Favoritten er gyngen, som bruges dagligt. Vi ville elske at vinde den grå serie, både så pigerne kunne få flere bobles, men også fordi den grå farve ville passe perfekt ind i vores hjem.

 • Lærke på 2 år vil ha\’ stor glæde af bobles, da hun ikke er med motorisk, og følges af mange specialister. Vi har desværre ingen, men har længe ønsket os for at hjælpe Lærke bedre..

 • Vil rigtig gerne vinde til Saga. Hendes mor er under uddannelse så på SU er pengene små. Jeg ved at de har været meget glade for Bobles legegulv og et par andre ting der trænede baby motorisk. Der står Bobles på deres ønskeliste så jeg håber at være heldig her <3

 • Vi lærte først sent at kende til bobles, min min datter Ida Sofie på lidt over 2 år, er blevet ret vild med det – vi har kun kyllingen og donut\’en herhjemme – som hun tit finder frem og hopper/tumler på :) når vi er ude (salling mv.), leger hun rigtig meget fx krokodillen og fisken. Så de står på ønskelisten!!

  Udseendesmæssigt synes jeg de er stilfulde – og helt klart noget jeg synes man sagtens kan have fremme i stuen! I mit hjem må man gerne se, at der også bor børn :) at de er i grå, gør stuen lidt mindre rodet at se på, hvilket jeg synes kan være en god idé – jeg tror, i bund og grund, at min datter synes underholdningen er vigtigere end farven ! Desuden er der en lillebror på vej – og så er farven jo meget god, så de ikke alle er lilla/lyserød, nu lillebror i forvejen kommer til at arve noget lidt tøset hist og her :D

  Jeg ønsker og håber, at jeg kan forkæle mine unger med denne skønne gave – da julegaven ikke er stor! Vi spinker og spare for at få en bil – for vores alles bedste :) men der er mange andre børn som også fortjener denne gave :)

  God jul! :)

 • Åh, vi er ret tossede med Bobles herhjemme! Vi har haft allermest glæde af ormen, som bruges til alt muligt – bl.a. til at rulle på, hoppe fra og sidde på. Lidt nyt i den fine grå farve ville være fantastisk!

 • Vi har bobles i forvejen. Vores søn på 16 måneder elsker at tumle på dem og får øvet balance på mange måder. Ham er helt tosset med den lille donut, hvor man kan hoppe på den på mange måder. Og ikke mindst sidde og læse en bog.
  Det ville være skønt med den grå serie, da vi ikke har nogle af dem endnu.

 • Her hjemme er vi vilde med bobles! Min datter har haft det fra helt lille og det er så fint at se hvordan bobles bare vokser med barnet. Hun finde hele tiden nye måder at bruge det på. Det bedste køb vi har gjort må nok være tumlebrættet. Da hun var helt lille satte vi en elefant ovenpå og så fungerede det som gåvogn – meget bedre end en almindelig gåvogn pga. de svingbare hjul! Nu kan hun sidde ovenpå det og ræse rundt i stuen :-)

 • Vi har fået en kylling til min datters fødsel, derudover har vi ikke noget. Men når vi tager til og fra Bornholm med færgen er lege pladsen med alt bobles det største hit både hos min søn pg nu hos min datter, der er til mange timersleg og vi ville elskeatfå hele serien!

 • Den måde det stimulere mine børn både i leg og motorisk giver en glæde i det lille hjem
  Min børn har stor glæde af skildpadden og krokodillen
  Min store søn som kæmper med balancen har endelig fundet en go og sjov måde og den mindste kravler og forsøger at gå på krokodillen kanon legetøj men skjulte redskaber
  Desværre bare dyrt selv brugt

 • Her har vi endnu ikke de store erfaringer med bobles ENDNU.. Har lige købt vores første tumledyr til min lille pige på 2 måneder og tænker at der skal flere i samlingen

 • I 2009 fik min ældste søn sin første bobles (elefanten) siden er det blevet til en del flere, men mine drenge bruger dem til alt muligt, som skammel ved sofabordet, hvis de skal hjælpe med madlavningen, balance bane, jorden er giftig osv. Fantastisk er bobles :-)

 • Bobles har altid stået på ønskelisten til Sejer som elsker at bruge kroppen. Vi laver tit \”baner\” i stuen med madrasser, puder og stole så han kan udfolde sig, men med bobles tumlemøbler vil han virkelig kunne bruge sin kropsfantasi og dør gør det jo heller ikke noget at de er fine at kigge på. Til marts kommer lillesøster til verden og hun vil også have stor glæde af dem og det er perfekt med farven til dem begge :-)

 • Både min dreng og pige elsker bobles. Især min dreng nyder at bygge tårn, eller rulle på rullebrættet gennem hele huset. De har vakt stor glæde hos os, både ved ungerne og ved os forældre..

 • Min søn ville elske at have noget bObles selv. Desværre har han ikke noget, men de gange vi har været inde i en butik der har noget til at stå fremme børnene kan prøve, har det fanget ham med det samme.
  Og med en lille gut på 2.5 år, som elsker at lege og bruge kroppen, er bObles perfekt legetøj.
  Og farven vil hans far blive glad for, da den passer ind i indretningen af huset.

 • Vi har bobles derhjemme, som bliver brugt af både os voksne, samt børn. Til at sidde på foran tv, til at tumle på og meget mere

 • Vi elsker bObles og drengene bruger dem bl.a. til forhindringsbaner. Vi har især været glad for krokodillen og elefanten. Den grå serie ville være rigtig fin i vores nye stue og en perfekt julegave til lillebror på 3 mdr, så han også har sine egne bObles.

 • Vi har flere forskellige og startede med at samle på dem da vi fik vores første barn som nu er 5 år… Siden har vi fået 2 børn mere og der bliver jævnligt lavet en bane som de kravler på, går balance på og hopper fra :-) det er fantastisk motorisk udfordrende legetøj

 • Vi elsker bobles herhjemme… Lucas på 3 år har haft dem siden han var spæd… Kyllingen var rigtig god da vi trænede at holde hovedet, siden er den blevet brugt til at vippe med og holde balance og nu bruger han den til at lave forhindringsbane… Elsker at der jan bruges i mange år, i flere stadier og til forskellige ting

 • Vi har et legerum som hænger sammen med vores stue. Derfor kunne det nogle gange være lidt rart at ikke alt legetøj er komplet skrigende i farverne. Vi forsøger at holde det både børne- og voksenvenligt. Børnevenligt så de kan lege samtidig med at de er sammen med os, og voksenvenligt, så vi også kan \”være\” der.
  Vi kender bObles da vi selv har et par stykker. Jeg elsker, at det udfordrer drengenes fantasi, og se hvordan de bruger deres kroppe og får tumlet.

 • Vi har to drenge på 1 og 4. Har desværre ingen Bobles men det står på ønskesedlen. Ser sjove og robuste ud, og det er kun børnenes fantasi der sætter grænser for hvad de kan bruges til

 • Vi stødte på bobles under min graviditet hvor vi hurtigt blev fanget af det. Vores søn fik sin første til sin dåb og samlingen er siden hen vokset ekstremt. Han har rigtig mange og leger med den hver dag, selv i hans vuggestue leger han også med dem de har der.
  Han leger mest med sin hvalros, dino og krokodiller.
  Bobles er et fantastisk stykke motorik legetøj som har styrket min søn motorik så han kan mere end han burde af hans alder.
  Jeg arbejder selv i en vuggestue(ikke hans) hvor jeg lige har fået trumfet igennem at vi skulle have bObles. Børnene er ellevilde med dem. Selv deres forældre er begejstret, og nu står det på flere af børnenes ønskesedler til jul.

 • Vi fik vores første Bobles for 7,5 år siden til barn nummer 2 og siden har det taget fart. Efter barn nummer 3 er der kommet en pæn samling og vi kunne sagtens bruge mere. Vi ønsker os en stor orm. Det er sådan med bobles som det er med LEGO. Jo mere man har, des sjovere er det:-) Selv min ældste på 11 synes stadig det er sjovt at lave forhindringsbaner og de bliver også flittigt brugt som ekstra skamler, pc bord m.m. De er virkelig et hit herhjemme!

 • Min store datter på 8 år har vi aldrig haft bobles til, så det var ikke meget jeg kendte til det da mig og min lille Hailey på 7 md meldte os til tumletid! Hailey elskede at kravle op ad de forskellige ting og vi blev helt bidt, så vi måtte have en larve med hjem og så er ønskesedlen ellers blevet fyldt godt op med bobles! Hun elsker larven vi har og bruger den meget og storesøster synes også den er sjov og hygger den hele tiden så hun glæder sig også til at se om der er bobles i pakkerne juleaften ☺️

 • Jeg ønskede mig en elefant til Kristoffers barnedåb, og nu, små to år efter, er samlingen vokset til skildpadde, rullebræt, krokodille, stor fisk, frø, elefant og kylling… Og jeg er sikker på at der kommer flere til samlingen. Vi bruger dem til virkelig mange ting herhjemme. Da Kristoffer var lille, var det hovedsageligt motorikken der blev trænet. Nu laver vi konstant motorik bane, bruger dem som skammel når han hjælper med i køkkenet, han kravler op på dem når der er ting han ikke kan nå, han bruger dem som bord når han leger med madting, gynger, vipper og har det generelt bare sjovt. Han har altid været god motorisk, og det er jeg slet ikke i tvivl om at bobles har hjulpet til. Det sjove er, at når fætter på 15 kommer forbi søger han med det samme vores bobles

 • Vi har i forvejen en bobles kylling i blå som Silas fik i julegave. Der udover har vi en jade donut og stor flagermus, en grøn elefant og en gul mellem ælling, som alt er købt brugt jeg har ikke nogen stor indkomst (dagpenge) så jeg har desværre ikke råd til at købe alt det bobles jeg virkelig har lyst til min søn, så derfor ville det varme helt vildt at vinde det her…! ☺Det jeg så godt kan li ved bobles er at det er et stykke legetøj, der udfordrer børnenes kreativitet. Det kan bruges på så mange måder, selv om det er meget simpelt. Og så i modsætning til så meget andet legetøj, ser det også godt ud i stuen

 • Mine 2 dejlige drenge og jeg er helt tosset med bobles. Vi har alle 3 størrelser donut\’s og de bliver brugt hver dag. De bliver brugt til skamler, stole, forhindringsbane og til balance træning
  Vi vil SÅ gerne have flere så vi kan lave en rigtig god tumlebane

 • Her hjemme elsker vi Bobles! Vi har lidt som min søn på 2 elsker at lege med. Der bliver bygget forhindringsbaner, leget bil ved at vende hvalrossen om, øvet balance, gynget på elefanten og meget mere. Mor her bruger dem til hjemme træning og selv min lillebror på 20 kaster sig over dem når han er på besøg (han var med til tumletid, og så ham der demonstrerede dem hoppe op på elefanten, det skulle læres) :D

 • Vi har en kylling og en stor donut i forvejen og Nord på 11 måneder elsker især donut\’en.. Den er så god at stå, sidde og tumle med

 • Jeg har to vidunderlige tumlepiger, dog ejer vi desværre ikke selv bobles endnu, selvom ønsket er højt. Jeg ville elske og det ville ungerne også, at kunne lege tumleleg i stuen med de flotte bobles, lave Jorden er giftig, balanceøvelser mv. Åh det ville være et hit. Den ældste har særligt brug for at få rørt kroppen, Det ville bobles jo hjælpe på en sjov og fantastisk måde på. Bobles for mig er sjov og leg i timevis dag efter dag. God jul og godt nytår. :-)

 • Jeg kender godt bobles og er vild med det. Har ikke noget, da det er dyrt, men ville gerne have det til Lykke og William, der ville have godt af det motorisk

 • Den måde det stimulere min søn både i leg og motorisk giver en glæde.
  Min søn har stor glæde af frøen, hvalen og krokodillen.
  God og sjov kanon legetøj med skjulte redskaber.
  Har købt mig fattig på bobles og den grå farve vil være så perfekt.

 • Jeg har ingen erfaring med bobles endnu, min veninde taler dog godt om det.
  Min datter er nu 12 uger gammel og født med en klumpfod, derfor tror jeg på at motorisk udviklende legetøj er det rigtige for hende, da jeg vil gøre hvad jeg kan for at styrke hendes lille fod <3

 • Jeg synes Bobles er dyre, de fylder alt for meget og er ikke specielt kønne at have stående. Men mine sønner ELSKER dem og leger med dem hver dag. Derfor ville jeg elske at vinde denne ptæmie og gøre Bobles samlingen større

 • Kender en del til bobles, men har desværre ikke haft råd til at købe noget.
  Men det er et fantastiske stykke legetøj/motorisk redskab. Elsker når mine børn får mulighed for at tumle med Bobles

 • Bobles er et fantastisk koncept og herhjemme bruges kylling og elefant dagligt som hjælp til vindueskiggeriet – især i de mørke tider, hvor stjerner og måne kigger frem. Nogle eminente møbler til fjollerier! Og hvor ville Lukas (1) og William (2 1/2) være vilde med flere af slagsen!

 • Vi har kun den ene, en stor fisk. Men dem bliver brugt hver dag, mange gange om dagen. Vi har to børn i alderen 2 og 3 og de ruller løs på den, og slæber den rund som skammel for at nå alt hvad de gerne vil. Vi er rigtig glade for den og ville elske flere af de her tumleklodser, som de vil kunne opfinde lege med/på.

 • Min personlige favorit er ormen, den sidder jeg på når der læses godnat historie, bedste multi møbel ever. Ingen voksen stol der fylder på værelset og min dreng på 4 år elsker at rulle på den og bruge den når han \”bygger bane\”. I entréen står en stor fisk der bruges som skammel når fodtøjet skal på, både børn og voksne. Den flyttes rundt efter behov som skammel og indgår i banen sammen med myren. Stor fan af Bobles og ønsker klart den grå farve der ikke \”larmer\” så meget i mix med de andre farver. Glædelig jul og godt nytår.

 • Har en søn på 12 uger, og har i dag haft besøg af Sundhedsplejesken og han er ikke så stæk i nakken som han burde være. Og hun anbefalet os at købe Bobles til ham. Har ikke det i forvejen så for os en ny verden der skal prøves

 • Jeg har hørt meget godt om dem men pengene har ikke været der – så vores forhold til bobles er ikke begyndt endnu, men det gør det D. 24. December – fir der ligger er lilla bil til lillesøster Lea under træet – vi håber at storesøster der lige er blevet 5 også får glæde af den (men ville være fedt med flere så de ikke kommer til at skændes for meget om bilen)

 • Bobles er skøn udfordrende legetøj, som jeg egentlig gerne vil give mine børn – Thea på 5 år og Emil på 1 år – jeg er bare for sparsommelig. Jeg synes det er vildt dyrt

 • Kender mest bobles fra mine nevøer, som er vilde med det når de skal tumle – især krokodille, ællingen, elefanten og fisken. Vi har også selv fået en lille pige, og har indtil nu kun ællingen (fået i gave), og ville da gerne udvide samlingen – ikke kun for at glæde vores lille guldklump, men mine nevøer ville også elske at tumle med det, når de kommer på besøg:-)

 • Bobles er .. Ja hvordan skal man skrive det; Bobles er de \’møbler\’ som udfordrer børn i deres daglige leg ! Om de så bevidst træder på dem, eller de ubevidst forsøger at holde balancen mens der skal siddes på den omvendte elefant :)
  Bobles er go til alle aldersgrupper, store som små, og man har en masse glæde af dem.
  Her i huset forefindes de desværre ikke, men i vuggestuen (arbejdspladsen) er de et hit, og bruges flittigt, også som stole ved det lille bord .. :)
  (Og så har den ene bObles søster jo et fantastisk navn!)

 • Da min næst yngste på 8 år var lille mindes jeg ikke, at bobles var fremme. I hvert ikke som det er nu. Med en lille ny på blot 8 uger åbner sig helt nye muligheder. Hun har allerede fået en lille vippe bobles i fødselsgave og sanse dimser i adventsgave. Vi har endnu ikke gjort de store erfaringer, men er sikker på, at noblesnok skal blive en succes herhjemme.

 • ihh hvor skal jeg starte. Det første bobles dyr fandt vej til vores hjem da min dren var helt lille, det var kyllingen og den brugte vi til nakketræning. siden da er der kommet flere til, min søn har øvet at gå på trapper på krokodillen, brugt elefanten som gyngehest og det helt store hit for min 15 md. gamle søn, lige for tiden er, at hoppe fra den store fisk ned på en madras. Bobles er genialt fra helt små til langt op i barndommen. og Vi ønsker os altid mere til samlingen. Den grå er smuk i sær når samlingen holder til i vores lille stue i vores lejlighed.

  Glædelig jul til alle

 • Vi elsker bobles herhjemme. Vi bygger baner i stuen, bruger dem som skamler og stole og som en del af indretningen. Mindstemanden (på 15 mdr) er specielt vild med den store fisk, for så kan han meget bedre pille alle de steder mor og far ikke tror han kan nå. Storesøster (på 7 år) er derimod MEGET glad for rullebrættet, hvor alt fra ræs til tvkiggen foregår.

 • Jeg og min søn (4mdr) har været til tumletid idet jeg ledte som en \’crazy\’ ivrig mor, efter \”larven\”.
  Vi fik finger i larven og forhåbentlig ender kyllingen i hus under juletræet i år (et ok passende beløb at kunne ønske sig for), som skal bruges på et tidspunkt sammen med den kommende elefant..
  Udover jeg som mor, ønsker dette fantastiske motoriske legetøj serie for at give min egen søn muligheden for sund udvikling, Så har jeg to bonus sønner på (5 og 6år) der kender bobles fra tidligere institution, de blev grønne af misundelse over lillebrors \”larve\” (samt bold) og jeg ville nu ønske som (bonus)mor, at vi havde råd/mulighed til at skabe et fælles tumlerum, til dem/os alle for hygge og den sunde udvikling.

 • Herhjemme har vi to drenge (en på 1 år og en på 3).. De er begge to de vildeste tumletrolde, den mindste især.. Han skal bare op op op, i højden og der bruger vi især bobles til at lave forhindringsbaner og noget at klatre på. Den store myresluger er en af favoritterne herhjemme, fordi der er så mange dele til feks en forhindsbane, men den store herhjemme bruger også sættet som bord/stole når vi leger restaurant mv :) Det bobles vi har har herhjemme er temmelig farvestrålende, mest fordi jeg har købt når jeg har kunnet finde det nedsat i pris..Ville elske at have det grå stående i stuen :)

 • Jeg lærte Bobles at kende for ca 4 år siden da min store pige var 1 år.
  Det mest fantastiske ved Bobles er at det vokser med barnet og kan bruges af voksne også.
  Vi har dem i flere rum. Som taburet til håndvasken, til den lille hjælper i køkkenet, som sengebord på børneværelset. De findes ofte frem og der bygges bane eller den anden dag blev der bygget rumraketter. Det er kun fantasien der sætter grænser
  Min yngste på 15 mdr går op og ned af krokodillen dagen lang.
  Vi har altid Bobles på ønskesedlen til jul og fødselsdag. De er alletiders
  Glædelig jul.

 • Mine børnebørn elsker bObles har flere af dem og nu er det mindste barnebarn blevet 1 1/2 år, så nu er der kamp om dem

 • Er blevet introduceret i bobles igennem min dagpleje mor og har selv invisteret i en krokodille bobles og to fiskeplader og min datter er vilde med dem, så vil helt klart invistere i flere når jeg får sparet op :-)

 • Her hos os har vi bobles i mange farver og vores datter på 3 år elsker dem hun er født 7 uger før tid og bruger dem også til at træne motorikken med vi har mange forskellige fisken bliver ofte brugt som skammel i køkkenet, myreslugeren store del bliver brugt som stol ved sofabordet, elefanten bliver sat oven på rullebrædet som en bil, og pludselig bliver hele stuen forvandlet. Til en stor forhindringsbane af bobles det er skønt, Vi har købt de fleste brugt da de jo er ret dyre og derfor også de mange forskellige farver og forskellige stand på dem som godt kan se rodet ud i stuen. Det ville være super skønt at kunne vinde dem i den smukke grå så ville det måske se knap så rodet ud hos os. Og andre kunne få glæde af de gamle slidte mvh Jeanette

 • Vi er her hjemme helt vilde ned bobles. Min søn på 11 måneder elsker at tumle rundt på dem, kravler over og under dem, vippe og hoppe. Er fantastisk stykke legetøjs som virkelig har styrker han motoriske udvikling. Vi har ikke så meget og vil meget gerne gære samlingen større, da det er favorit legetøjet her hjemme både for ham men også os som forældre. Alle kan være med til at lege med dem og det er skønt. Vores favorit er rullebrættet og krokodillen
  God jul ❤️

 • Vi har en del og mine børn på 1,5 og 5 år elsker dem! De bliver brugt dagligt. Lillebror har lige knækket koden med at gå på banen bobles er geniale

 • Mine børnebørn har bobl – det er fantastisk legetøj, der tumles på, bruges som skammel, hoppes på, bygges af ja der er ingen grænser, så flere bobels vil altid være velkommen ;-9

 • Vores datter elsker bobles – det samme gør hendes mor :) vi har noget i forvejen og det bliver brugt dagligt. At lave en tumlebane er det største hit pt.

 • Jeg synes konceptet er genialt. Jeg er selv lige blevet mor for første gang og har til både dåben og nu til jul ønsket at min søn får bobles. Han er 3mdr og skal for alvor til at i gang med alt det motoriske og kunne virkelig få gavn af legetøjet.

 • Jeg er gak. Købte en fisk og en hval til min søn, Oscar, da han var to mdr. gammel. Som enlig mor skulle min søn ikke gå ned på udstyr…

  Indtil videre kigger han mest på dem, men når nogen håner mig for galskaben, så påstår jeg bare, at de er så interessante at kigge på, at han er langt foran de andre børn i mødregruppen ift at ligge på maven og holde sit hoved selv.

  Jeg ville elske nogle flere ting at kigge på, så Oscar med deres hjælp kan lære at rulle fra mave til ryg. Det kan han nemlig ikke endnu, men det går fint den anden vej.

 • Hej Bastabum:-)
  Min snart 3 årige søn har bobles elefant og donut. Bobles donut er favoritten, den bruget han i stuen til at sidde på. Den er god til børn med lidt krudt i bagen, da udformingen gør, at han nemt kan bevæge sig under legen.
  Den grå serie fra bobles er lækker, det er er mere afdæmpet farve kombination og egner sig godt til stuen, hvor der i forvejen altid ligger farverigt legetøj.
  Dette var mit kendskab og holdning til bobles.

  Ha en dejlig jul;-)

  V.h Pernille

 • Vi elsker bObles og de muligheder det giver for alle aldersgrupper. Både for Bjørk på 2 måneder der bruger skildpadden til at ligge på maven og træne balance og for mor og far der bruger den som balance bræt. Lille Bjørks julegave fra os er også bObles, så vi håber hun bliver rigtigt glad for elefanten og kyllingen. Vi kan slet ikke få nok bObles herhjemme <3

 • Hej
  Sikke en genial konkurrence
  Vores forholdt til boobles har nu varet 2 år. Vi har kyllingen, 2x små fisk, elefanten, og rullebrættet
  Hver alder har sin ynglingst boobles, hvis du spørger mig. Da mine tvillinger Malou og Norh (2år) var få mdr gamle var kyllingen et klart hit, da de kunne ligges op af den med overkroppen for så at træne nakkemusklerne.. Så var det sjovt at gynge på elefanten, herefter skulle mor og far skyde tvillingerne afsted på maven, på rullebrættet, til stor glæde for forældrene også.. Da vi kunne se deres glade overgirrede ansigter
  Nu har de en alder hvor alt boobles kommer i spil, nemlig når vi og de laver forhindringsbane

  Håber så meget på at vinde den fine grå serie, den ville passe godt ind i vores stue

 • Vi elsker som i ÆÆÆLSKER bobles. Min datter på 6 bruger stadig sine til at lave forhindringsbane og elsker udfordringerne på elefanten. Forhåbentlig skal hun ikke være enebarn for evigt og så ville det være fantastisk med endnu flere bobles at tumle med! Og så er de grå jo sindsygt flotte!

 • Bobles er virkelig kreativt legetøj med funktionalitet som møbel. Jeg har som den glade mirmorvalgt at mine børnebørn i år får bobles under træet, sa kan vi nemlig alle lege med tingene

 • Jeg er stor fan af bObles. Min datter på 9 måneder gør stor brug af dem, vi har. Hun bruger dem til at stille sig op af og støtte sig til (lige nu), er sikker på, at de bliver flittigt brugt de næste mange år til anden tumlerig.
  Den bObles, jeg hidtil har været gladest for, er DEN STORE FLAGERMUS. Den har jeg tidligere brugt til at træne nakke og ryg med min datter. Lige for tiden bliver den flittigt brugt af mine niecer på 4 og 7 år, som vipper, går, balancere og leger på den.. :) Min datters ønskeliste består næsten kun af bObles. Jeg synes desuden også, at de er sjove at gå og balancere på ;) hehe..
  Jeg håber og ber til, at jeg og min datter er de heldige vindere af serien ☺

 • Jeg er først for nylig blevet bekendt med bobles! Har godt kendt det af navn – men har først forstået deres egentlige funktion efter at have mødt det i udfoldelse i min søns vuggestue. Og hvilken fantastisk opfindelse!!:):):)
  Min søn er 2 år nu. Han er en meget fysisk aktiv dreng! – som altid har haft et stort behov for at bruge sin krop! Efter han lærte at gå – gik det stærkt! Han begyndte at kravle op af alt og på alt – trapper, stole, borde, sofaen, ja, alt hvad han kunne komme op af. Når han kom op på et niveau fandt han straks ud af at komme op på det næste! – fra stol til bord, fra højstol til køkkenbord, op i vindueskarme og barnevogne, bare for at nævne nogle. Han var og er stadig frygtløs!
  Idag kravler han stadig op hvor han kan komme til det- nu mest for at hoppe ned fra det! Nu er det dét at hoppe på og fra ting der optager ham.
  Forestil dig hvor mange bekymrende irettesættelser min søn har fået allerede nu! – med alle de udfordrende og til tider ofte farlige aktiviteter han har foretaget sig med sit udforskende kravleri og hopperi!
  Og her kommer min fascination for bobles ind! Med bobles kan min søn kravle og hoppe, og foretage mange andre fysiske udfoldelser, uden bekymring eller irettesættelse. Han kan udforske og undersøge, afprøve og udvikle, vende og dreje, gynge og balancere, kravle og hoppe, gå og løbe, og meget meget andet! Og han elsker det! Og det gør i øvrigt også alle de andre børn i vuggeren også!:)
  Bobles står øverst på vores ønskeseddel til jul:)

 • Vi har pt kun rullebræt fra bobles. Men det synes Victoria er sjov. Hun ønsker flere bobles tumledyr så vil jul som hun kan lege på. Eller er måske mor som synes det. Da vi var til tumletid i ønskebørn. Synes næsten det var sjovere at stikke af rundt i butikken, end lege på bobles. Men det kommer sikkert. Hun er halvandet år, så alt er jo spændende. Fedt hvis hun vandt flere bobles tumledyr.

 • Vi er glade for bobles hos os til vores datter på tre. Dels til forhindringsbane som er med til at styrke hemdes grovmotorik der ikke er helt skarp. I køkkenet bor \”Larven\” fast som taburet. Den lille fisk bliver også brugt på en spisebordsstol når vi har små gæster. Og voksne kan også sidde på dem rundt om vores sofabord. Elefanten bliver brugt til vippe både til hende selv og hendes figurer. Manden bruger også larven til sine rygøvelser, ja det var bare nogle at tingene de bliver brugt til. Vores kære datters største problem er at hun syntes at banen er for lille med fire bobles ting Og vi mener jo det kan kombineres med andre ting. Vi bliver vist aldrig enige

 • Jeg har lige fået mit først barn. Så jeg forstod ikke helt hvad alt postyret var omkring det der bobles, men jeg må sige at efter jeg har set værdien i at kunne stimulere hans udvikling på en helt fatasisk måde og hvordan han nyder at blive udfordret og lege, syntes jeg at bobles er et af de allerbedste produkter på markedet. Både pga design funktion og fantasi ;-)

 • Her hos os har vi ikke ret meget bObles endnu, men vi har gyngen og den er et kæmpe hit og bliver brugt af alle 5 børn. At gynge styrker ens sanser og det er godt for alle. De to mindste leger meget med bObles blandt andet i dagplejen hvor de laver baner og især elefanten hitter -det står øverst på begges ønskeseddel.

 • Vi har to børn – en dreng på knap 2 år og en pige på 5 år. Vi har netop købt vores første to bobles til dem, og fortryder at vi ikke købte dem for længe siden. Begge unger er vilde med dem, og bruger dem til alt fra klatremøbler, vippe til stol. De elsker dem – især er vi overraskede over, hvor meget den ældste bruger dem. Vi havde desværre netop købt, før de grå kom i sortimentet. Dem ville vi ellers gerne have, da vi har dem i stuen. Favoritten er elefanten (vi har den og den store ælling)
  Super præmie
  Kærlig hilsen
  Signe

 • Min niece ønsker sig bobles både til ham på tre og til hende den nyfødte. Jeg vil gerne se bobles i aktiv leg. så det vil blive en gave fra faster Mette.

 • Jeg har hørt om Bobbles.. og kun positivt.. det skulle være rigtig godt. Så jeg ville super gerne vinde, så ungerne rigtig kan tumle.

 • Vi er helt vilde med bobles her hjemme, men vi ejer indtil nu kun en ugle og en kylling. Det. Er sådan lidt dyrt – så at vinde denne konkurrence vil da være så perfekt :)

 • Allerede da vi fik vores første datter må jeg indrømme at jeg øjnede bobles tumlemøblerne som skønne gaver til vores skønne pige. Jeg syns de var både funktionelle, skønne at se på…og ikke mindst slidstærke. Idag er ynglingslegen \”tumlebane\”, men elefanten hives også frem som skammel, når der skal findes siddepladser ved sofabordet.

 • Vi har endnu ikke investeret i så meget bObles, men vores ældste på 3 er vild med at lege, tumle, og klatre, og bruger Skildpadden og sin Donut sammen med andre møbler, puder og tæpper til at bygge forhindringsbaner. Lillebror på 1 år er også interesseret i Skildpadden, og synes det er SÅ sjovt at den kan vippe…
  Det ville være skønt at kunne forkæle dem med en hel parade af bObles dyr!

 • Vi har bobles herhjemme . En krokodille, 2 kyllinger, en gamle slange en gamle gris og en lille fisk. Det hele købte jeg da jeg fik nogle ekstra penge da de alle er turkise og kostede lidt ekstra, så den grå vil passe så fint ind.. Min søn på 20 mdr leger en del med dem. Krokodillen bruges som vippe med en kylling under slange som bord og voksne bruger den som stol, gris bliver brugt som skammel. Mor elsker bobles for min lille dreng kommer ikke så nemt til skade og der er mange timers leg. De har gjort at han hurtig rejste sig op da han var mindre og i dag bruges de til at kravle rundt på.. Glæder mig til at han kan bruge dem i forhindrings bane som min kærestes datter på 8 år.. Og så pynter bobles jo bare så fint i ethvert hjem..
  Vi elsker dem og skal naturligvis have flere men er på SU lige nu så det må bliver gaver..

 • Åhh, de bobles De er er en stor del af vores liv herhjemme . Bliver brugt til at lege med , stå på og endda sove på . Vi er vanvittige glade for dem, og håber på vores samling snart får en nyt medlem. Man kan vel ikke få for mange bobles Det er dog ikke den største samling vi endnu har, men vi arbejder på det

 • Vi har også lidt bObles herhjemme (elefant, kylling, lille fisk og den lille sandorm) det er helt sikkert det legetøj som er bedst til at skabe rammer for en fællesleg for mine 4 unger som spænder fra 2-8 år. De bliver brugt til jorden er giftig, tumlemøbler der bare er sjove at stå på og de bliver brugt til at bygge et \”fort\” når prinsesserne skal reddes af ridderen :-) de bliver også brugt til at bygge huler og butikker. Mulighederne er mange ☺️

 • Vi er ret glade for bobles herhjemme og bruger det dagligt både til leg men også som skammel til at nå køkkenbordet/ vasken på badeværelset, som forhøjer til stolen så pigerne kan sidde på en alm voksen stol og stadig sidde godt! Elefanten er helt klart en farvorit! Den grå farve er ret fin og ville passe godt ind herhjemme!

 • Jeg er elsker bobles, det er simpelthen genialt til leg og motorik. Jeg har brugt det meget til mine egne drenge og dagplejebørn og de er vilde med det Vi har flere ting, men ynglings tingen må være Rullebrættet, den er i brug dagligt og den er skøn. Men syntes faktisk det er lidt svært at vælge en favorit da alle de forskellige ting er gode på hver deres måde. Det største minus er dog prisen, det er meget dyrt! Men alt i alt er vi i hvert fald fan herhjemme ❤️

 • Min søn fik en blå kylling i dåbsgave og den brugte han hurtigt. Både til at træne ryg og nakke og til at vippe. Siden har jeg købt en rød elefant fordi jeg synes den støtter noget smukt og det er også en gul kylling i samlingen. Jeg kan godt lide at blande forskellige farver. Har tunlegulvet i grøn. Vi er glade for bobles herhjemme :-)

 • bObles – åh altså… Stiftede første gang bekendtskab med dem da jeg skrev den første børneønskeseddel for næsten 7 år siden (som tiden dog flyver)… Dengang stod den sort/hvide elefant på ønskesedlen for senere at blive skiftet ud med den turkise eller limegrønne…
  Det var dog først i starten af 2013 der stødte bObles til familien, men de er også alletiders tumle-, hoppe-, kravle-, balance-, og bygge-møbel… Og selvfølgelig ikke at forglemme skamler til sofabordet, vægtløftning, steptræning, nu kam vi må de øverste hylder osv – me like

 • Vi elsker bobles – så simpelt er det. De er multifunktionelle og ungerne udfordres på bedste vis. Herhjemme bliver de brugt til at lave \”jorden er giftig\”, stoleforhøjer, skammel både i køkken og badeværelse og så selvfølgelig til at bygge hule af (når de er stablet op danne de vægge og deres overflade gør at tæppetaget ikke så let glider af).

 • For 12 uger siden kendte jeg overhovedet ikke til bobles, men det har min mødregruppe fået lavet om på, min søn og jeg elsker simpelthen at lege med bobles vi har allerede anskaffet os de første 4 og ønsker os rigtig mange forskellige til jul :-) Jeg elsker simpelthen alle de mange farver der liver op i stuen og vores bobles er i brug dagligt

 • Herhjemme har de store fisk – de bliver brugt til meget :)
  Ellers har vi desværre ikke så meget. En Donut til hver er det også blevet til :)

 • Hjemme i vores familie har vi introduceret bobles for vores piger, fra de var helt spæde. Kyllingen er nemlig helt fantastisk, at træne nakke på når de er små, og lære at stå i kravleposition henover, når de er lidt større.
  Vores ældste datter, som er 18 måneder, har det sidste halve år, været glad for krokodillen, som hun fik i 1-års fødselsdagsgave. Det er daglig rutine, at vi skal lege \’gå op ad trappen og hoppe ned\’ leg på den.
  Jeg ville elske at vinde flere bobles til mine piger og se, hvad de kunne få ud af dem.

 • Jeg holder rigtig meget af bObles og den form for kreativ leg som det opfordrer til ❤
  Min niece på knap to år har været vild med kyllingen i længere tid og da hun skulle ligge på maven var det på den lille doughnut I dag er det store hit den store doughnut, som \”hoppepude\”, mens hun sidder på den ☺

 • Bobles er så sjove for børn i alle aldre og de bliver brugt til både leg, vil at sidde på og til hjælp med at nå, når man endnu er lidt for lille.
  Vi har et par bobles herhjemme, som bringer stor morskab til børnene og er gode til at samle dem om fælles jeg… og vi vil vældig gerne udvide samlingen ☺

 • Bobles kender jeg fra jeg blev gravid, en fra min terminsgruppe fortalte hvor godt det var og efter jeg havde googlet det så faldt jeg også for det.
  Den lille fik en Doughnut i dåbsgave og synes den var fed at have i stuen og samtidigt kunne vi bruge den allerede der til at trille på og \”hoppe\” på.
  Til jul fik min bonussøn så myreslugeren og den lille fik kyllingen og elefanten – og de bruger dem så meget til alt muligt. Bord og stole, baner, leger tv udsendelse med myreslugeren og den lille er 2 år nu og begyndt at hoppe ned fra elefanten.
  Synes de er så fantastiske og har længe ønsket mig krokodillen og ormen, og ja ville også gerne have gyngetilbehøret, så denne præmie ville være helt vild fed at vinde..

  Og med en lille i maven, så bliver de helt sikkert en fast del af stuen mange år endnu.. :)

 • Vi er vilde med bobles hjemme hos os. De er med til at styrke min datter motoriske, og heldigvis elsker hun at lege med de få bobles vi har haft råd til. Derudover kan jeg også li bobles og bruger det gerne i indretningen af mit hjem.

 • Min datter er glad for udfordre sin motorik på sine få bobles. Vi har et par stykker, men har desværre ikke råd til dem alle. Derudover kan jeg godt li at bruge den i indretningen af hjemmet

 • Herhjemme elsker vi bObles, og den grå serie er helt fantastisk, så vi har ønsket os en del til vores pige på 1 til jul. Derudover vil lillesøster i maven også få glæde af dem. I forvejen har vi elefanten og kylling i lilla, som står på hendes værelse. Derfor har kyllingen indtil videre været ynglings.

 • Vi har desværre ikke selv bobles, selvom vi har haft ønsket dem til vores børn.
  Når vi er hos andre med bobles så laver de altid forhindringsbane og leger jorden er giftig. Synes de helt fantastiske får motorikken og balancen.
  De ville falde i den bedste jord for mine to snart 3 børn <3

 • Vi elsker bobels i vores hjem – de er super gode til at lave bane med og andre forskellige motoriske udfordringer. Vores datter på 4 har haft dem siden hun var lille – som helt lille var den lille runde fisk et hit, en skammel, et møbel man kunne hoppe ned fra og bæger rundt på, når man var stærk pige… Nu er lege udviklet, så krokodillen er god at springe ud fra, jorden er giftig brikker og elefanten kan hun tage en gynge tur på. Lillebror på 5 mdr bruger elefanten til motorik gynge og den lille flagermus til at ligge på… – de har fast plads i stuen, sådan det er nemt at finde frem, når legen går igang… Dog står de over bagerst, da vi har mange forskellige farver og giver en del farve forvirring, men de er flotte de grå. Vi har masser af år med dette super legetøj.. Kan varmt anbefales til alle forældre…

 • Jeg har egentlig altid været lidt skeptisk over for Bobles. Alle sagde, de var gode – men min fantasi var simpelthen ikke god nok til at se de mange muligheder i hvert eneste Bobles dyr, og jeg var sikker på, at uanset hvad vi købte, så ville det nok hurtigt bare ende over i hjørnet, ligesom så meget andet legetøj. Vi tog dog alligevel chancen og anskaffede os en krokodille, da min søn var helt vild for at gå på trapper, selvom han knapt nok kunne stå oprejst. Så der var krokodillen oplagt til at lære at tage (små) trappeskridt. Og krokodillen er blevet brugt hvert eneste dag siden (godt et halv år). Den fungerer nemlig også perfekt som både rutsjebane, sliske til legetøjsbiler, stejl bakke at gå op af og meget meget mere. Og efterhånden har min søn også vist mig, hvor meget hvert eneste andet dyr kan bruges til, efterhånden som vi er stødt på dem i både legestuen, og diverse legerum rundt omkring. Så nu står der nye Bobles på ønskesedlen hver gang :-)

 • Min datter er glad for udfordre sin motorik på sine få bobles. Vi har et par stykker, men har desværre ikke råd til dem alle. Derudover kan jeg godt li, at bruge den i indretningen af hjemmet.
  Da de giver et lidt anderledes men super fedt alternativ til indretning, samt det gør at vores datter har legetøj lige ved sin side.

 • Åh hvor en lækker låge du har åbnet i jeres vidunderlige julekalender..
  Jeg har to dejlige børn, 4 og 2 år. De elsker at lege med bobles. Min datter har en hælspændt fod fra fødslen og har gået skævt på den. Vores bobles har hjulpet med at rette op på det da hun lærte at gå balancegang og derved skulle støtte rigtigt på hendes fod.

  Så vi elsker bobles, og jeg vil elske at kunne give dem lidt ekstra :)

  Krydser at hvad krydses kan :)

 • Mit forhold til bObles? Jeg elsker det. Min mand ville råbe at man ikke kan elske ting, men jeg elsker altså bObles. Det er pænt, praktisk og holdbart, og det inspirerer til så mange forskellige lege at det halve kunne være nok.
  Det kan bruges som bilbane, hule-element, toilet/håndvask-skammel, gynge, rutsjebane, tumlebane, bygge-tårn-klodser og meget mere – og så kan man tage det med uden for, for det er oven i købet let at flytte og nemt at rengøre.
  Mit forhold til bObles? Giv mig mere!!

 • Vi har ingen Bobles (har kun mærket den lækre kvalitet hos andre) – og økonomien, med fire børn, er desværre ikke til så dyrt legetøj. Mine børn ville elske at vinde denne gaw og er sikker på at de kan bruge timer på at bygge forhindringsbaner. Min den yngste er hypermobil og har derfor svært ved at lære at gå. Så for hende ville det være ekstra fedt med motorisk legetøj. … og gyngen kan fint hænge i deres legerum. Jeg krydser fingre og håber på mit held … det ville være så fedt at kunne forkæle alle fire unger med noget vi aldrig kan købe til dem :-) Så træk mig og gør fire børn glade :-)

 • Wow en lækker konkurrence!
  Min søn på 2,5 har en fisk, som han er meget glad for. Den bliver brugt som taburet, rekvisit i diverse lege og ikke mindst til at trille fra den ene ende af stuen til den anden ;-) Nu har han lige fået en lillesøster, bObles står højt på ønskelisten herhjemme, så de begge kan få glæde af det lækre legetøj.

 • Min søn på knap 3,5 år fik den første bobles da han var lidt over et år, vi så hurtigt at det styrkede ham motorisk. Flere kom til ved jul og fødselsdage, i dag er de en del af hverdagen, han bruger dem til alt. Lillesøster på 10 mdr er også begyndt at bruge dem lidt. Han bygger baner til hende, og han kan næsten ikke vente til at hun en dag kan gå på dem

 • Vi er vilde med bobles hjemme hos os. Vores søn fik revet nogle nerver over i højre skulder ved fødslen. Så alle bobles tumlemøbler er gode til udfordrer ham, når vi leger/træner.

 • Bobles er nok det legetøj min søn har haft glæde af gennem flest år. Han fik en krokodille da han var 3 måneder og den blevet brugt til både at øve sig i at kravle på, ligge på og se fjernsyn og nu, fire år efter indgår den både i hulebyggeri og forhindringsbaner gennem lejligheden. Når man bor småt, både i forhold til opbevaring og boligareal er det ekstra fedt med multifunktionelt legetøj. Jeg tror dog, at hans yngling er rullebrættet, som skiftevis er rullebræt, bil (med krokodillen på) ambulance og dukkevogn (med dukkeseng
  på. Vi forældre er derudover meget glade for hvor lidt det larmer, da bygningen er gammel og lydt.

 • Herhjemme er børnenes favorit lige nu rullebrættet som bliver brugt dagligt. Der er især fest når det bliver lavet om til en racerbil i kombination med hvalen, så skubber de hinanden

 • Tove. Bobles har altid været på mine børnebørns ønskeseddel til både jul og fødselsdag, så allerede nu er det det mest foretrukne legetøj. De er henholdsvis 8 - 6 - 1 1/2. Er et rigtig godt for motorikken. Det er bare fantastisk hvad slags leg de siger:

  Er ovenstående ikke tilfredsstillende?

 • Vi ejer desværre intet bObles Men min datter på 8 mdr og jeg har været til tumletid i Ønskebørn og afprøvet flere af dem, og lillepigen var meget begejstret for dem alle. De er desværre lidt for dyre, men jeg elsker stadig alle mulighederne man har for leg. Den grå serie ville være fin herhjemme, da værelserne er ovenpå og al leg derfor foregår i stuen ☺

 • Jeg har fået meget varme anbefalinger af veninderne, hvis børn ikke kan få nok af bobles! Da min søn blev født kom min bror med en grå fisk, så ville være lækkert at vinde noget mere i den grå Så lille manden kan tumle.. Glædelig jul

 • Vi har herhjemme kyllingen til både den store og den lille og viber rigtig glade for dem. Begge dele har været en dåbsgave, så den ene kylling er faktisk snart 6 år gammel og er lige så fin som den yngeste kylling. Jeg er sikker på at ungerne ville elske at få lov til at afprøve endnu flere bObles produkter

 • Jeg elsker bobles. Desværre er pengene små som studerende, men vi har dog en lille elefant som vi elsker her hjemme. Den bliver brugt til alt fra stol, skammel i køkkenet til at tumle på.
  Elsker bobles da det er fantastiske møbler til at kunne stimulere sanserne og så ser de jo også godt ud i mens. Dog er jeg helt vild med den nye grå farve da den passer perfekt ind i et hvert rum.

 • Min datter på 10 mdr har desværre endnu ikke noget Bobles, men hun har stor fornøjelse af det når vi er på besøg hos andre børn. Derfor vil det være perfekt at vinde, så hun altid har mulighed for at bruge det :)

 • Vi fik kendskab til bobles da vores lille ønske puge i foråret blev ramt af meningitis og desværre fik nogle skader på bla. Balancen. Bobles blev anbefalet så hun kunne tumle og træne balancen uden at slå sig. Vi startede med en kylling som hun væltede rundt på og så lukkedes der at finde en brugt elefant og en larve.

  Nu er bobles absolut på ønskesedlen for hun er kommet frem i livet og hendes 5 søskende elsker at tumle med hende.

  Vi håber meget en dag at få krokodillen og ja alt hvad der kan tumles på, så lille Andrea Urd kan komme på niveau med sine jævnaldrende igen.

  Største gave er hun er i live også er bobles jo evt blot en skøn bonus gave

  Glædelig jul fra stella

 • Jeg har tre børn i alderen 2, 4 og 8 år, Vi har en lille stribe bobles som ungerne elsker at lege på/med. De leger jorden er giftig og fangeleg på tumlebræt. Det er legetøj som kan samle dem alle selvom der er aldersforskel. Skønt skønt legetøj, som vi vildt gerne vil have lidt mere af. Krydser fingre

 • Herhjemme elsker vi bobles og vi ønsker os det til vores søn til alle lejligheder! Vi hr i forvejen 2 stk bobles og bruger dem flittigt til at træne ryg og nakke. Han elsker at ligge på dem fordi han kommer lidt højere op istedet for bare at ligge fladt på et gulv. Vi ville derfor herhjemme blive overekstatiske over at vinde denne stribe af de grå vidundere!

 • Bobles er simpelthen en genial idé! Og hvilken fantastisk nyhed, at den grå farve er blevet en fast del af sortimentet – nyheden er allerede delt i baby-netværket :) Vores søn Tobias var heldig at få en grå lille fisk i barselsgave, da den var fremme som limited edition. Nu er han næsten 9 måneder og bruger den hver eneste dag til at øve motorik ved at læne sig op ad, rulle med og kravle over fisken. Vi ville elske at vinde disse bobles figurer, som ville gøre stor gavn og glæde herhjemme og hos de mange dejlige børn i vores omgangskreds :)

  Krydsede fingre og masser af julehilsner fra Tobias og Kristina

 • Jo, vi kender skam bObles særdeles godt herhjemme. Det er godt for min aktive dreng og min lidt mere klodsede datter ;-)

  Der bliver ofte lavet lege/løbebaner ud af de få bObles vi har – ligesom de bliver brugt som siddeskamler, når der bygges LEGO ved sofabordet.

  Mine børns yndlingsbObles er Elefanten og Larven. Min søn er også ret vild med den lille donut. Han er en dreng, der har brug for bevægelse, da det er svært at sidde helt stille, så donut passer perfekt til at bounce omkring på, når der er uro i hans lille krop :)

  Jeg elsker den nye grå farve, som vil passe perfekt i vores stue – og jeg håber at vi kan være lidt heldige herhjemme. Min unger vil blive LYKKELIGE <3

 • Vores favorit er elefanten, som er dejlig at tumle med, sød at kigge på og fungerer som en god skammel også til mor når man skal nå de højeste reoler. Det ville være dejligt med ekstra julegave til en lille fætter mine piger fik for nylig – bobles står også som en stor ønske på hans seddel. Og lækkert med den grå farve!

 • Vi har lidt herhjemme som generelt bliver brugt til \”jorden er forgiftet.\” Det er ikke kun vores datter der synes det er sjovt, det sætter hele familien i sving og man bliver i godt humør af at \”lege\” med bobles. Yndling er krokodillen, vores datter bruger den blandt mange andre ting som hjælperedskab i hverdagen. Den gør det lidt nemmere at nå de steder man normalt er for lille til at nå.

 • Vi elsker Bobles og kan ikke få nok af dem! Vores søn på 4 år er født ekstremt for tidligt, og har brug for al den motoriske træning han kan få. Bobles gør det til en leg og han elsker at lave baner gennem hele huset :0) Vi ville elske at vinde denne smukke grå serie!

 • Jeg har godt nok ikke noget fra bubbles men har altid gerne ville ha noget af det til min datter netop for at hun kan ha lidt legesager i vores køkkenalrum uden at her kommer til at rode for meget men sys bare at der er ret dyrt når man kun har en SU at gøre med Men syntes det er så fine sager og har hørt så meget godt om det

 • Her I familien – far, mor og tvillinger (pige og dreng) på 5 1/2 mdr elsker vi bObles. Det vi bruger allermest lige nu er selvfølgelig tumlegulvet – men det er jo fordi det er så skønt at lege på. Ingen kolde babyer her ☺ Vi har også skildpadden, og den hygger vi med at vippe på.
  Det ville være så skønt at vinde serien Den passer så godt til basserne og bObles er fantastisk til at udvikle motorikken. At serien er grå er absolut et plus i min verden Vi vil jo have den i stuen, køkkenet eller hvor basserne leger i mange år! Dougnuten vil komme op at hænge meget hurtigt
  Der er en skøn konkurrence

 • Mine to små dejlige nevøer ville elske sådan nogle lækre legeting fra bObles, de er begge nogle værre akrobater og elsker ligesom Molly My at forvandle hele stuen til en forhindringsbane hvor der kan slåes en masse kolbøtter og leges balanceleg. Lige om lidt får de store nye værelser og der ville det passe perfekt ind.

 • Elsker bObles! her i familien bliver de brugt hver da – som stole, skamler og legetøj..
  Ungerne elsker at lave banker – hoppe fra dyr til dyr eller lave tårne som vælter ud i hele stuen (hvilket a og til koster lidt på pyntegenstandskontoen)
  De nye går bObles ville passe perfekt til min nye stue…

 • Jeg kender bObles fra min søster som har dem til min Nevø et helt fantastisk produkt som de er glade for og bruger flittigt. Det vil glæde mig hvis jeg kunne forkæle min veninde og hendes lille dreng (4mdr), min bonus nevø, da mine egne børn er stor

 • Min datter Naya på 2 har noget bobles i forvejen og specielt glad for krokodillen og rullebrættet. Disse anbefaler jeg til alle!

 • Min Marius på 3 år har en elefant, som han elsker. Han bruger den som \’vippe\’, som stol og ikke mindst udspringsrampe :-) ham ville elske at få flere dyr.

 • Hejsa,
  Vi her en enkelt elefant og en kylling fra min datters 1 års fødselsdag for snart 6 år siden. de bruges begge rigtig meget og efter lillebror Villads er kommet til for 1 år siden, endnu mere af begge børn. Villads har været glad for kyllingen siden vi startede med at ligge på maven på den :-) Det ville være skønt at kunne forkæle dem begge med sådan en dejlig præmie.
  God jul.

 • Mit første møde med bobles var med flagermusen, den var ikke bare et sjovt stykke legetøj men også et fantastisk stykke redskab anbefalet af en fysioterapeut da vores datter ved fødselen havde fået en skade på nogen nervebaner i armen, i dag har hun det godt og vi vil gerne tilegne en del af hendes genoptræning til bobles

 • Vi har altid haft lidt bobles til vores pige. Men har købt et par stykker mere, da hun desværre ikke kan gå efter en alvorlig operation, så de er super gode til genoptræning, som samtidig gør det sjovt ar træne kroppen, med de forskellige dyr vi kan snakke om samtidig! men vi kunne virkelig godt bruge lidt flere, så der kan laves lidt mere \”bane\” og forhindringer!

 • Jeg har en lille kylling, den bliver fittigt brugt når de er på besøg.
  Det er en fantastisk vild præmie – der ville bringe stor glæde. i Vuggestuen og børnehaven har de en elefant, som er deres favorit. da den er genstand for gyngeture, hoppeture, kravlen og alt der imellem :-)

 • Vi er om nogen glade for boobles hjemme hos os. Silje har brugt det flittigt hvad end det så har været som forhindringsbane, bord eller skammel.. Og meget mere.. Siljes favorit har klart været elefanten.. Hun har brugt den som vippe, skammel, bord og ryglæn Det kunne være så skønt at vinde dette til lillebror

 • Fantastisk præmie,som vi meget gerne vil vinde. Jeg startede med at kende bobles da vi fik dem anbefalet til min søn som har brug for ekstra motorisk træning inkl. Balance træning. I forbindelse med hans handicap og hans træning har bobles været en god hjælp til at gøre ham bedre ig stærkere. Hans balance er blevet betydeligt bedre og han udfolder sig selv hver dag. De bliver brugt hver eneste dag i forbindelse med hans træning og det er samtidig en leg for ham. De her grå bobles er meget velkommen og vil kun være med til at hjælpe ham endnu mere på rigtig vej. Idet der er flere muligheder for nye udfordringer til ham. Vi vil bli e meget glad og samtidig er hans søster også rigtig glad for bobles. Det er svært at sige,hvilken der er favoritten,men krokodillen er et kæmpe hit, og vi kunne rigtig godt bruge en ekstra til \’trappe\’ træning m.m

 • Vi har bobles her hjemme og begge mine børn på 2,5 og 7 elsker og lege med dem. Vi bruger dem også til praktiske gøremål. Blandt andet fiskene som badestole og skamler. Og skal jeg nå noget højt oppe bruger jeg elefanten til hjælp:) Mine børn elsker og vinde denne skønne samling

 • Vi kender bObles i forvejen og det bliver brugt meget i hverdagen. Vores favorit er bestemt den lille fisk, som mest bliver brugt i køkkenet som en lille skammel, både til mine piger, men også til mig selv

 • Vi har forskellige bobles her i huset, og det er meget forskelligt hvilke der i spil.
  Pt. er det tumlebrættet og de runde plader som man kan gå på…

 • Vi har kendskab til bobles og mine børn har altid været helt pjattede med at lege med dem alle de steder de kom hvor de havde dem så i september da min lille dreng havde fødselsdag købte jeg myreslugeren og en lille fisk. Det er den bedste gave jeg har givet ham (dem fordi min datter leger mindst lige så meget med dem) Både Alexander og Amalie ønsker sig så meget flere så de kan bygge baner som de ser andre har gjort på billeder jeg ville blive så fuldstændig overlykkelig hvis jeg var den heldige vinder af de vidunderlige grå til dem. Så ville jeg godt nok blive en populær mor ❤️❤️❤️

 • Fysioterapeuten er selvfølgelig stor fan af bobles og har da allerede købt den første til niecen Til januar får vi vores egen baby og på dennes ønskeseddel er bobles selvfølgelig med

 • Jeg har faktisk købt krokodillen og elefanten til min mindste pige, da jeg har hørt så meget godt om Bobles. Med endnu et barn på vej, vil det bringe stor glæde for alle mine 3 børn, at kunne tumle rundt med Bobles

 • Vi her hjemme er lige starter med en enkelt blå bold som vi fik til tumledag med en instruktør i bobbels. Så samlingen er minimal Kunne godt blive stører sådan at lille mand kan tumle rundt på bobbels mens mor hækler

 • Vi elsker bobles. Har en rigtig lille tumling her hjemme. Han har været med til tumletid. Hvor han han bare fløj rundt mellem alle de fine ting. Min søn har lige nu elefant kylling og donut. Og donutten er bestemt farvoritten lige nu. Det det at hoppe på numsen er et hit . Men det kan hurtigt skifte igen . Alt bobles er jo godt :)

 • Min søn Adam på 3,5 har leget med bobles når vi har besøgt nogen der har dem og været vild med det selv har vi kun boldene som han er vild med, han fik dem i julegave da han blev to og siden er de blevet leget flittigt med særligt i badet. De store ting har vi ingen af jeg synes faktisk de er lidt dyre og er bange for at blive hooked for så skal han også have de andre figure og vores gavebudget rækker ikke såååå langt Puh jeg håber det er ok at være ærlig Vh Anna

 • Marvin ville elske et par bobles til en skøn forhindringsbane.
  Vi har et par stykker herhjemme bla. elefanten, kyllingen og skildpadden. Marvin er sådan en dreng der først gør ting når han kan dem – han har altså brug for lidt motoriske udfordringer og der er bobles bare perfekt. Ja, man er vel også lidt fagskadet som fysioterapeut.
  Vi har brugt bobles som genoptræning efter Marvin brækkede benet kort inden sin 2 års fødselsdag. For træning skal være leg :)
  Vi krydser alt hvad krydses kan.
  God jul til dig og dine kære!

 • Det er det eneste min lille niece på 2 mdr ønsker dig i julegave! Hun er ikke så god til at ligge på maven, og min søster har prøvet en hos en veninde og siger at min niece for første gang gad, da hun lå på Bobbles…
  Jeg selv er desværre blevet arbejdsløs, så pengene til julegaver er små – ønsker mig meget at keg skulle vinde, så jeg kan gi dem den julegave lille Kaya ønsker sig!

 • Her hjemme elsker vi bobles. Min datter på 3 år elsker at bygge forhindringsbaner med sine. Specielt krokodillen har hun en forkærlighed til, og skal altid med rundt i lejligheden. Vi venter en lillebror til maj, så det ville være så skønt med et sæt bobles til ham også. :-) <3

 • Jeg ejer intet bObles men har en nevø som elsker at lege og bruge det. Og der er jo intet bedre end at se sin nevø i et glad og godt humør

 • Vi elsker bobles herhjemme. Store som små. Vi har nogle stykker som bliver brugt ihærdigt som forhindringsbaner. Håber på flere under træet juleaften, men allermest at vinde denne konkurrence

 • Venter første barn her i juledagene og har derfor ikke prøvet bobles men har kun hørt rigtig godt om det, så det må vi selfølgelig eje.

 • Herhjemme elsker vi alle fire bObles og vores to børn udforsker dagligt de forskellige tumlemøbler (og dem selv) – Desværre har vi endnu ikke helt nok til at lave en god bane, så det ville være helt fantastsik med en udvidelse :D
  God jul herfra :)

 • Vi har desværre kun den lille kylling. Men min pige elsker at tumle med bobles og kender dem fra sin institution. Det er lige noget for en vild pige som hende ☺️

 • Vi elsker Bobles for de mange funktionaliteter og forskellige måder at bruge skummøblerne på. Jeg har to piger og bobles er perfekt fordi det kan bruges til alle aldre. Min yngste pige på et par måneder bruger dem som støtte og træningsredskaber når hun fx skal ligge på maven op ad kyllingen. Min ældste pige på 4 elsker at lave bane med møblerne og puder i hele stuen, bruge det som skammel, bord eller balanceringsmøbel og andre gange blot som legeplads for dukker osv. Vi har desværre kun to bobles da de er så dyre men favoritten herhjemme er elefanten der fungerer som gynge og multi møbel. Ville elske at vinde og overraske mine piger med den fantastiske gave der vil vække stor begejstring. ❤️ Vi krydser fingre

 • Herhjemme ejer vi desværre ikke så meget bobles endnu, men mon ikke det kommer☺️ Vores bedste erfaring hidtil må være, at han da han var helt lille, ikke ville ligge på maven.. Det var en kamp, men takket være den lille kylling hjalp det ham rigtig godt på vej Vores dreng er 7 måneder, så alderen begynder at komme til, hvor han vil have stor gavn af det☺️

 • Fantastiske Familien Nielsen vil gerne deltage i dagens julekalender.Mine tvillinger som er født for tidligt elsker dem.De er født for tidligt og vi har brug kyllingen til deres motorik. Det er nu også den eneste vi har. God jul ❤️ Kærlig hilsen Familien Nielsen

 • Hvorfor mon jeg først har set denne konkurrence nu? Jeg er ihvertfald glad for at jeg kan nå at deltage. For 7 mdr siden adopterede vi vores livs mirakel nr 2. Vores vidunderlige søn Frederik. Vi vidste på forhånd han kunne have motoriske udfordringer, da han var født 10 uger for tidligt. Da vi kom hjem med ham fik vi ret hurtigt vores første bobles møbel og det har været absolut vidunderligt at se hvordan han har lært mere og mere ved at bruge de få møbler vi har. Jeg ville elske at vinde endnu flere, således han kan blive endnu stærkere motorisk. Jeg krydser alt hvad jeg kan. Knus Ulla

 • Vi har nogle stykker, og herhjemme er det klart krokodillen vi benytter mest. Den passer godt til både badeværelset når der skal børstes tænder, på højkant når lyset skal tændes/slukkes, som vippe og trappe op til sengen. Det ville være fantastisk at udvide sortimentet.

 • Vi fik elefanten i dåbsgave og den har virkelig været til stor hjælp da min datter skulle lærer at sidde.!Og efterfølgende kan jeg se at jo større hun bliver her nu 10 måneder at det har fået en masse andre funktioner såsom et lille bord. Rigtig glædelig jul

 • Krokodillen er favoritten herhjemme, når min søn bygger baner. Den bruges også som bil-slidske, og som fjernsynsstol. Det ville være fedt at vinde dette smukke sæt, så man rigtig kan bygge tumlebaner

 • Hej, Jeg har som farmor fået den glæde at have været med til en lege demonstration i frederikssund, med mine 2 børnebørn. Der blev kørt, vendt op på op og ned ,løbet, rullet og tullet, det var ren fornøjelse og lærende, derfor kunne det være sjov at vinde til de to.

 • Vi har et par stykker herhjemme – favoritten er helt klart elefanten :-) Den kan bruges som gynge, til at gå over, til at sidde på, og meget andet. Jeg elsker bobles universet, og så er det endda i så fint design, at det er fast inventar i stuen ;-)

 • Herhjemmeelsker vi bobles- – vi har 3 stk, men synes ikke helt det er nok for at lave en god forhindringsbane. Derfor står der bobles figur højt på ønskesedlen:-) krydser finger for at min dejlige datter Silje er den heldige vinder :-)

 • Herhjemme har vi en fisk og en larve.. Vores datter elsker dem og vi vil gerne udvide samlingen:) herhjemme bruger vi dem til forhindringsbaner sammen med puder og sofaen. Fisken bliver derudover brugt til skammel så døren kan åbnes

 • Vi har nogle stykker herhjemme og farvoritfarve er klart hendes donuts. Nu er lillesøster kommet til verden, så vi trænger til at få udvidet \”familien\”.

 • Min datter fik sin første Bobles – en kylling – til sin barnedåb for et par måneder siden. Vi er alle smadderbegejstrede for den, og det ville være skønt at udvide samlingen

 • Jeg har en datter på 1,5år, som elsker at tumle og klatre, vi har desværre ikke så meget fra bobles, som vi kunne ønske os, men vi har en donut og en bold, som begge bliver brugt flittigt! Jeg håber at kunne forkæle hende med denne fine gave, så hun kan udfolde og udforske hendes motorik

 • Vi elsker Bobles herhjemme, men har desværre ikke ret meget…. Favoritten hos begge drenge (på 2 og 9) er rullebrættet og så var vi rigtig glade for den store donut, da mindstemand var yngre :-)

 • Jeg har været utrolig glad for Bobles i forbindelse med leg og fysisk udfoldelse med tøserne. Vi har donuten og lege\”tæppet\” der efterhånden er godt brugt. Børns fysiske udfoldelser, styrker ikke kun motorik og fysisk, men også hjernens udvikling, så de er i høj kurs her i huset – så det ville jo bare være rigtig dejligt at få udvidet legepladsen. Mange venlige hilsner, Far Morten

 • Min datter har haft stor glæde af dem, da hendes motoriske udvikling har været langsom. Derfor vil de skabe stor glæde….

 • Uha man kunne håbe man kunne forkæle vores to piger. Min datter har selv lidt bObles og ønsker sig såå meget mere. Min bonusdatter har intet bObles og det står MEGA højt på hendes ønskesedler og ville elske at give pigerne det i gave og få de to endnu tættere…

 • I vores familie elsker vi Bobles; specielt krokodillen er et kæmpe hit. Lukas på 6 år fik den, da han blev 4 år – og Noah, som lige er blevet 4 elsker den. Hver gang Lukas ikke er hjemme, lister Noah sig ind på hans værelse og låner den :o)

 • De udfordrer knægten mht. både fantasi og motorik. Han synes især om krokodillen, der fungerer både som krokodille, trappe og bil, når den bliver sat sammen med rullebrættet.

 • Åh jamen vi har ikke så mange, men de par stykker han har er han SÅ glad for og dagligt udfordre han sig selv ved at kravle op på dem og ned igen.. Og at hoppe ned i vores store sækkestom er et kæmpe hit..

 • Marcel på tre år fik en krokodille da han var ca 1 år. Og fattede egentlig først interesse for den senere. Han bruger den til leg (særligt rampe til tog og biler og som hemmelig tunnel), men også til bord, hvor han blandt andet holder skovtur. Vi ville elske lidt flere tumlemøbler :)

 • Vi elsker det! Vi har en fisk, som vi har brugt som skammel, siden min bonusdatter på 10 år var lille bitte. Og vi har haft et telt, som var et stort hit. Kunne være skønt med lidt nyt

 • Jeg kender bObles fra veninder med børn og kan forstå det er genialt at have for børns motorik og indlæring :)
  Jeg blev selv mor i september, men synes min bedste veninde Louisa skal vinde denne gave, da hun blev mor til en lille dreng for 14 dage siden, som jeg er så heldig at være tante til :) Det ville glæde mig meget at kunne give dem dette. Jeg krydser fingre!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *