Juleeventyret i Disneyland® Paris

img_4879

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame

I mit sidste indlæg (lige her) handlede det om Disneyland® Paris sådan generelt, denne gang skal det handle om juleeventyret i Disneyland® Paris, det var virkelig et magisk eventyr. Og specielt set gennem Molly My’s juleelskende øjne, alt var fantastisk pyntet op, der var lys, pynt, julesmil og musik overalt i parken, virkelig smukt.

Disneyland® Paris kan i den grad anbefales i juletiden, vi fik begge lige kickstartet julestemningen og nød at se på alle de smukke ting, navnlig det kæmpe store juletræ på Main Street USA, ligesom der også var en smuk juleparade mm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julesæsonen i Disneyland® Paris strækker sig fra 11. November til 8. Januar, så der er rig mulighed for at nå det, også selvom December og julemåneden, jo kan være lidt stresset 🙂

Vi havde fint vejr og selv om vi jo var meget udendørs, var det ikke noget en varm jakke ikke kunne klare, fordelen ved at være der om vinteren er jo også at det bliver tidligere mørkt og man så rigtig kan se det magiske i julelysene osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Figurerne er som det kan ses, også i julestemning og man kan møde selveste julemanden, hold op der gik sport i det for børnene sådan at få samlet autografer og få taget billeder med dem.

Den søde dreng på billedet med Molly My, er Hugo, han var også afsted med hans mor som arbejde på Aller, og de to hyggede sig rigtig godt! Der er bare noget med Molly My og søde drenge, dem holder hun meget af.

Så ja en meget magisk og fin plavelse og jeg vil også gerne fremhæve Royal Christmas Wishes, hvor alle Disney prinsesserne dansede, Mickeys Magiske Julelys og Disney’s Christmas Parade alle store oplevelser for både store og små.

Man siger jo at  Disneyland® Paris og Disneyland generelt ingen alder har, og det vil jeg give dem ret i, det er skønt både for børn og voksne. Ligesom jeg bemærkede at der også var voksne som var der uden børn.

Der er tit pakketilbud mm. at finde, lige her.

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret på presserejse til Disneyland® Paris.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *