Jeg ønsker mig ALT fra Our Generation

Indeholder reklamelinks

Vi er begyndt på ønskesedler herhjemme, dels er der jo snart tid til julegaver, og for Molly My’s vedkomne også fødselsdag i januar. Vi skriver løbende lidt ting ned når vi falder over noget og hun får en ide, ellers så glemmer vi det nemlig lidt igen….

Jeg skal nok skrive lidt mere om listen, når den er færdig og jeg ved hvad jeg ender med at købe til hende. Hendes julegave fra sidste år er stadig et kæmpe hit, se eller gense den, lige her og lige her.

Et af punkterne på listen er “Alt fra Our Generation” så det mener hun altså alvorligt…. :-) Hun ELSKER hendes Our Generation ting, vi har jo isbilen (lige her) som hun fik i fødselsdagsgave sidste år og dyrelægen (lige her) som hun fik i “starte i skole” gave i sommers.

Begge dele er et kæmpe hit og vi har også udvidet med en dukke fra serien og lidt ekstra tøj til hende, tidligere har vi egentlig bare brugt hendes andre dukker som vi har i forvejen, men da vi havde loppemarked på vejen for et par måneder siden, solgte hun lidt ud og valgte altså at bruge pengene på den skønne dukke :-)

Der er mange fine dukker, tilbehør mm. fra Our Generation og også noget for enhver pengepung, tilbehør, tøj mm. kan jo også sagtens bruges på hvad man nu selv har i forvejen, så kan man starte lidt småt op.

Find alt fra Our Generation, lige her.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *