Jeg (vi) fryser stadig, denne gang med god grund

img_4718

Reklame

Mit sidste indlæg hed ‘Jeg fryser’ (lige her), og jeg må bare sige at jeg (vi) fryser stadig! Denne gang med en meget god grund, der er nemlig ingen varme i vores lejlighed…..

Den gik (smart) nok i de samme dage som kulden for alvor tog over Danmark, ej, det er slet ikke smart, det er faktisk bare rigtig koldt!

Udlejer er på sagen, og har ret meget fokus på det, det er nemlig hele ejendommen som er uden varme, noget med at pumpen er defekt og tager luft ind, hvilket får den til at gå i stå, egentlig er jeg ligeglad med pumpe og luft, jeg vil bare gerne have varme.

Molly My og jeg har derfor endnu mere uld på end vi plejer, dvs. flere lag med uld og kan derfor holde varmen ok, men her bliver koldere og koldere, da den varme vi jo havde i lejligheden i forvejen er ved at være sluppet helt op, kryds lige fingre for at det er fikset i morgen ik?

Og i morgen skal i ikke kun krydse fingre, i skal også holde øje med min Instagram (lige her) der er nemlig mulighed for at vinde den smukke svane som Molly My sover med, og hvem vil ikke det? Altså vinde den 😉 Mere om det i morgen.

I kan smugkigge på den, lige her. Den er helt fantastisk, blød og smuk!

 

Uld nattøj fra Mini Rodini – Svane fra Jellycat – Sengetøj fra Konges Sløjd

Og ps. jeg gider ikke nævne noget om dagens valg i USA, blot ønske jer en god onsdag aften!

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *